Horoscop săptămâna 19-25 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Cum ne schimbă Soarele vibrația energetică? VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 19-25 august 2024.

Scris de: Irina Maria

16 Aug. 2024

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Cum ne schimbă Soarele vibrația energetică? VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna august vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024

Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară, deci se schimbă zodia! Vor începe să fie în centrul atenției. Este un semn de Pământ, bun și rodnic. Părăsim patima, dorința, nevoia de a epata, de a fi minunați, superbi, toți să se uite la noi. Acum vine timida și rodnica Fecioară. Pe 19 august, avem un eveniment nemaipomenit: Lună plină în Vărsător!

Avem un moment în care culegem roadele, scăpăm de tot ce este toxic, facem curat în viața noastră. Mai avem și aspectul tensionat între 16-24 august: cuadratura între Jupiter, marele benefic, și Saturn, profesorul, planeta care ne pune la treabă sau ne ceartă. Dacă suntem cuminți, ne premiază. Cuadratura limitează energia, Saturn îl frustrează pe Jupiter. Vom dori să facem multe, dar vom avea sentimentul că nu putem, că suntem blocați.

Mercur este retrograd în Leu, Venus se află în Fecioară și așteaptă intrarea Soarelui pe 22 august. Micul benefic va simți razele calde și rodnice! Marte este în Gemeni, acțiunile sunt destul de haotice, ne simțim plini de energie.

Berbec / Ascendent Berbec

Pe 19 august, aveți Lună plină în Vărsător pe teritoriul casei a 11a. Veți culege roadele a tot ceea ce ați semănat la Luna nouă în Vărsător în gașca de prieteni. Veți face curat în grupul social. Cei care nu sunt prieteni buni vor fi eliminați, să nu vă pară rău. Faceți loc pentru prieteniile durabile.

Între 16-24 august avem cuadratura dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, profesorul. Ne limitează expansiunea. Se va așeza pe casa a treia, a comunicării, relației cu clienții, a drumurilor. Aveți grijă la drum, nu promiteți multe. Nu se știe ce se va întâmpla. Sunt zile în care nu trebuie să faceți cum v-ați propus. Nu vă simțiți vinovați!

Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară pe casa a șasea, locul muncii, relația cu colegii și cu șefii. Vă aduce multe oportunități, sunteți bine văzuți la job. Cei care își caută alt loc de muncă sau au început deja la el vor avea senzația că totul este foarte bine. Pe casa a cincea se află Mercur retrograd în Leu și aduce, din trecut, persoane, iubiri, întâlniri. Aveți o perioadă bună de introspecție și dialog interior.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Taur / Ascendent Taur

Venus este pe casa a cincea, tot în Fecioară. Așteaptă Soarele pe 22 august. Aveți zile bune! Vă simțiți mai energici, focusați pe toate acțiunile care reprezintă bucurie de a trăi, fericire, relația cu copiii dvs. Cei singuri trebuie să aibă acțiuni în a își căuta iubirile. Între 16-24 august avem cuadratura dintre Jupiter, marele benefic, și Saturn, profesorul, pe casa a doua, a banilor și valorii personale.

Vă va limita acțiunile întreprinse asupra modului în care vă câștigați banii. Sau poate ați inițiat cursuri de dezvoltare personală în care vreți să vă cunoașteți mai bine valoarea pe care o aveți, atuurile dvs. Câteva zile aveți senzația că vi s-au limitat acțiunile, dar va trece! Veți putea avea demersuri, mai departe.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur retrograd este în Leu, pe casa a treia, a comunicării. Veți avea întâlniri, relaționări cu persoane care au apărut subit din trecut. Sau sunt reluate planuri, idei sau proiecte abandonate. Acum le activați. Pe 19 august, se formează Lună plină în Vărsător pe casa a noua, principiile de viață, relația cu străinătatea, setul de valori.

Veți face curat aici, veți culege roadele la ce ați făcut la Lună nouă în Vărsător. Poate fi vorba de un curs în străinătate, o relație cu cineva dincolo de granițe care vă deschide drumuri. Poate fi începutul unui job sau o vacanță superbă. Între 16-24 august, vin zile tensionate date de cuadratura dintre Jupiter și Saturn pe casa întâi.

Vă simțiți limitați în tot ceea ce înseamnă expansiunea dvs, idei legate de corpul fizic, de modul în care arătați și de relațiile pe care le aveți. Venus este în Fecioară pe casa a patra, relația cu membri familiei. Pe 22 august, intră Soarele îaici și vine cu energie bună, cu confort, idei frumoase.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Rac / Ascendent Rac

Pe casa a opta, a vieții și a morții, vine o perioadă în care puteți culege roade. Pe 19 august, aici se formează Lună plină în Vărsător. Faceți curățenie în viața dvs. Dacă ați investit bine banii la Lună nouă în Vărsător, acum culegeți roadele. Casa a opta mai reprezintă relația intimă cu persoanele importante din viața dvs. sau relația cu corpul. Puteți scăpa de anumite complexe și comportamente toxice, hobbyuri nesănătoase.

Este un moment bun să scăpați de toxicitatea din viața dvs. Vă puteți detașa și nu mai face ce e toxic. Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară pe casa a treia, a comunicării, a relației cu clienții, cu proiectele. Dați start ideilor, veți fi energizați în comunicare, drumuri, interacțiuni cu colaboratorii.

Leu / Ascendent Leu

Pe teritorul casei a șaptea, relația cu colaboratorii și partenerul de viață, vine Luna plină în Vărsător. Veți scăpa de relațiile toxice, de oamenii care nu vă sunt oportuni în dezvoltare. Aveți curaj să scăpați de ei, că oricum nu își au rostul în viața pe care o doriți. Între 16-24 august, pe teritoriul casei a 11a, grupul social, se formează cuadratură între Jupiter și Saturn.

Limitează expansiunea relației cu grupul dvs. și acțiunile pe care le faceți împreună cu el. Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară lângă Venus, pe casa a doua a banilor. Veți avea spor în a face bani, multe oportunități și multe relații care vă vor deschide drumul în a acționa pentru a face bani. Dacă nu faceți bani, vin persoane care vă ajută să vă găsiți valoarea de sine. Sau să vă descoperiți talente noi.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Sunteți vedetele săptămânii! Pe 22 august, Soarele intră în semnul dvs pe casa întâi. Acolo așteaptă Venus deja, în casa corpului fizic, în relaționarea cu oamenii. Vine o energie puternică și e bine să fiți deschiși către relaționări cu noi oameni. Trebuie să aveți tupeu să deschideți noi uși, Soarele vă va ajuta! Lucrurile vor lua o întorsătură bună.

Pe 19 august, Luna plină în Vărsător este pe casa a șasea, la muncă. Veți culege roade a tot ceea ce ați făcut timp de 6 luni. Trebuie să aveți curaj să vă alegeți alt job dacă cel actual nu vă onorează. Puteți iniția ruptura de locul de muncă ce nu e oportun.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Pe 19 august aveți Lună plină în Vărsător pe teritoriul casei a cincea, a prosperității, a afirmării personale, a bucuriei de a trăi, relația cu copiii, cu iubirea dvs. Este momentul să faceți curat în tot ceea ce nu vă aduce bucurie și nu vă onorează. Culegeți roadele de la Luna nouă din Vărsător. Faceți curat pentru a primi o energie de calitate, prosperă.

Între 16-24 august, se formează cuadratura dintre Jupiter și Saturn, care aduce zile tensionate. La voi are loc pe casa a noua, unde sunt proiectele de viață, acțiunile dvs în tot ceea ce faceți pentru viitor, ca strategie. Se limitează expansiunea în ce faceți. Va fi un gust amar, vă simțiți limitați, dar sunt doar câteva zile. Mai bine vă focusați pe energia Lunii pline, pe un dialog frumos.

Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară pe casa a 12a, unde se află deja Venus. Are loc dialogul cu sufletul dvs. În loc să vă considerați limitați în expansiunea dvs, mai bine duceți energia către dialogul interior și bucuria de a trăi. Transformați săptămâna din „cu limitări” în „cu prosperitate”!

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe 19 august, pe casa a patra, unde este relația cu familia, vine Luna plină în Vărsător. Va face curat în relația cu membri familiei. Aduce idei noi de a aranja căminul sau a pleca cu familia în călătorii. Poate să faceți lucruri care să vă apropie, să vă bucure sufletul. Între 16-24 august are loc cuadratura dintre Jupiter și Saturn, aspect tensionat.

Are loc pe casa a opta, a finanțelor și relația cu modul în care vă investiți banii. Vă aduce o senzație de limitare în expansiunea dvs de a înmulți banii. Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară pe casa a 11a. Aici se află deja Venus și energia va fi pe casa grupului social, a relației cu prietenii. Veți avea idei noi de a vă distra, de a pleca în vacanțe.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe 19 august, aveți Lună plină în Vărsător pe casa a treia, a comunicării, a relației cu clienții, a drumurilor. Puteți întâlni clienți noi, semna noi contracte. Este o perioadă în care veți culege roadele a tot ceea ce ați făcut timp de 6 luni. Acum vă va aduce sau nu roadele a ceea ce ați semănat la Lună nouă în Vărsător.

Între 16-24 august, vin zile tensionate aduse de cuadratura dintre Jupiter și Saturn de pe casa a șaptea, a relației cu partenerul, cu colaboratorii. Vă simțiți limitați în a cunoaște persoane noi, în a dezvolta relațiile în care sunteți. Aveți grijă la partenerul de viață. Considerați că relația nu merge ca înainte, simțiți un blocaj. Simțiți că acțiunile sunt limitate. Nu trageți concluzii, nu inițiați despărțire, nu vă agresați partenerul. Blocajul va trece, lucrurile se vor liniști.

Soarele intră în Fecioară pe 22 august, pe casa a zecea, a carierei. Aici se află Venus și veți avea multă energie care vă ajută să vă continuați proiectele începute, să străluciți, să aveți succes. O să fie din nou într-o stare de strălucire, de succes.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe 19 august, Luna plină din Vărsător e pe casa a doua. Vă ajută să culegeți roadele din ultimele 6 luni, să faceți curat în relațiile dvs. Mai ales în relațiile cu cei care vă trag în jos, care nu vă ajută să vă vedeți valoarea personală și vă fac să aveți o stimă de sine scăzută. Faceți curat, ce e toxic trebuie să dispară acum. Aveți tupeu să le spuneți că nu rezonează cu viitorul dvs.

Între 16-24 august are loc cuadratura dintre Jupiter și Saturn. Sunt zile tensionate pe casa a șasea, la muncă. Vă simțiți limitați în a arăta ce puteți, cum sunteți văzut. Vă simțiți nedreptățiți la job. Soarele intră în Fecioară pe 22 august, pe casa a noua și este un lucru bun. Primiți energia lui pe un canal de prosperitate deschis.

Simțiți că vine o deschidere de drumuri, aveți multă energie. Soarele dă și de Venus și se deschid drumuri către străinătate, noi călătorii la care doar ați visat. Vă amintiți de vacanța pe care o doriți și cochetați cu planul de a o materializa.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Luna plină în Vărsător este pe casa întâi, în zodia dvs, pe 19 august. Sunteți vedetele acestei lunații. Este o perioadă bună, veți face curat în relațiile dvs, în rutina de sănătate, a corpului. Veți scăpa de tot ce e viciu, toxic, tot ce vă îmbolnăvește. Este o perioadă bună în care vă veți debarasa de persoane și relații toxice, care nu sunt prospere și vă trag în jos.

Între 16-24 august vin zile tensionate, aduse de cuadratura dintre Jupiter și Saturn de pe casa a cincea. Vă simțiți limitați. Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară și dă de Venus pe casa a opta, a finanțelor, a detașării, a investițiilor. Veți considera că veți ști să alegeți cum să vă investiți bani și a găsi persoane care să vă deschidă drumuri noi pentru a vă înmulți banii.

Horoscop săptămâna 19-25 august 2024. Pești / Ascendent Pești

Luna plină în Vărsător de pe 19 august este pe casa a 12a, faceți curat în cea mai întunecată cameră a sufletului dvs. Este momentul să găsiți remedii la depresii, anxietate. Găsiți doctorul sau pastila care vă va ajuta să vă vindecați psihicul și toată starea de depresie de care aveți senzația că nu veți scăpa.

Pe 22 august, Soarele intră în Fecioară. Aici dă de Venus, pe casa a șaptea, a relațiilor și a relației cu partenerul de viață. Veți găsi un dialog bun, vă înțelegeți mai bine cu partenerul dvs. și colaboratorii. Relații interumane vor avea altă deschidere, alt elan. Soarele și Venus vor energiza și vor da multe oportunități în a întâlni oameni care să vă ducă spre succes.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *