Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie musai să își investească banii VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 2-8 septembrie 2024.

Scris de: Irina Maria

30 Aug. 2024

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie musai să își investească banii VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna septembrie vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024

Soarele este în Fecioară, în continuare. Vine și Luna nouă aici, pe 2 septembrie. Pe 5 septembrie, Marte iese din Gemeni și intră în Rac, semn de apă. Este mai blând, mai empatic. Acțiunile noastre și modul în care vom iniția va avea la bază emoție, empatie. Vor fi acțiuni mai protectoare, un alt tip de până acum. Mercur se află în mers direct în Leu.

Venus se află în Balanță în continuare. Nu uitați că Saturn și Neptun sunt retrograde în Pești. Vom primi bătăiță, dacă nu suntem cuminți! Testul de maturitate și de responsabilitate continuă și săptămâna aceasta.

Berbec / Ascendent Berbec

Marte intră în Rac pe 5 septembrie, pe casa a patra. Vă aduce acțiuni legate de ceea ce vreți să faceți în casă, de schimbarea căminului. Poate rearanjați mobila sau o înlocuiți. Vine un iz mai romantic, mai lent, în care acțiunile au un fond mai bun pentru a creea, a pune în aplicare acțiuni. Pe 2 septembrie avem Luna nouă în Fecioară pe casa a șasea, a muncii. Puteți pune intenții noi pentru un nou loc de muncă sau pentru a îmbunătăți relația cu șefii, cu clienții sau cu colegii dvs.

Luna nouă în Fecioară este productivă și așezată. Ce semănați acum va rodi în 6 luni. Venus e în Balanță pe casa a șaptea, a relațiilor și colaborărilor. Vă aduce oameni care vă deschid uși, vă aduce prosperitate prin relațiile dvs. Mercur este în mers direct în Leu pe casa a cincea, unde aveți afirmarea personală. Vă ajută să comunicați mai bine cu copiii, cu iubirile.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Pe 2 septembrie, Luna nouă este în Fecioară pe casa a cincea, ministerul bucuriei și al fericirii. Aici este relația cu copiii și cu dvs. Este un moment în care puteți da start modului în care sunteți prezent în viața dvs, cum vă afirmați, cum doriți să străluciți. Pe 5 septembrie, vine pe casa a treia, a comunicării și relaționării, Marte care intră în Rac. O să fie o perioadă puțin mai lentă, parcă nu mai aveți zvâc. O să fiți mai detașați, o să visați mai mult. Veți gândi și reflecta la ceea ce doriți să inițiați și să acționați în viitor.

Venus este în Balanță pe casa a șasea, a muncii, și se simte foarte bine aici. Vă dă o stare de bine la job, în relația cu colegii, cu șeful. La muncă și cu familia veți fi foarte bine, aici se află și Mercur în mers direct în Leu. Vă veți înfrumuseța căminul, sunteți creativ, aveți multe planuri cu familia. Poate mergeți în vacanță. Atenție la Luna nouă din Fecioară de pe 2 septembrie. Să vă puneți intenții bune!

Gemeni / Ascendent Gemeni

Pe 2 septembrie, Luna nouă din Fecioară e pe casa a patra. Puteți planta intenții legate de relații bune cu familia, de găsirea unui cămin, poate cumpărați o casă. Puteți iniția demersuri în a găsi casa mult visată. Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a doua.

Aveți acțiuni și inițiative mai lente, mai detașate vizavi de modul în care faceți bani. Parcă ați obosit alergând după bani. Simțiți nevoia să vă detașați de zbuciumul câștigului de bani. Venus e în Balanță pe casa a cincea. Aveți chef de distracție, de iubire, de a vă duce și a vă bucura de viață.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Pe 2 septembrie, Luna nouă în Fecioară este pe casa a treia, a comunicării și relaționării, a drumurilor și a relației cu rudele îndepărtate, cu prietenii, vecinii. Poate e timpul să le faceți o vizită! Regăsiți și reîntââlniți oameni pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Dați start unor relații noi cu rude îndepărtate. Pe 5 septembrie, Marte intră în semnul dvs, pe casa întâi.

Vă simțiți mai energici, impulsionați. Aveți o stare de a acționa, de a fi mai direcți, mai incisivi. Marte vă ajută să găsiți noi metode de a vă înfrumuseța, de a vă pune corpul în evidență. Este un moment bun pentru cei care vor să își facă operații estetice. Aveți o relație bună cu familia datorită lui Venus din Balanță, care se află pe casa a patra. Aveți o stare de bine cu ei, sunteți binedispus, dornic să îi aveți în preajmă.

Leu / Ascendent Leu

Pe 2 septembrie, Luna nouă în Fecioară e pe casa a doua. Puteți iniția și planta semințe legate de modul în care faceți bani. Puteți să vă gândiți la un curs de dezvoltare personală prin care să vă găsiți noi talente sau abilități, care să vă pună în valoare. Trebuie să aveți mai multă încredere în dvs și în abilitățile avute.

Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a 12a, unde este dialogul interior cu sufletul, unde aveți starea de depresie, anxietate, lupta cu subconștientul. O să fie o săptămână tensionată. Marte poate să vă agreseze, să vă aducă la suprafață neliniști, frământări legate de starea psihicului dvs. Luna nouă din Fecioară o să vă ajute să găsiți leacuri, persoane, acea pastilă minune care să vă ajute la sănătate.

Pe casa a treia, a comunicării, se află Venus în Balanță. Vă ajută să relaționați și în drumurile dvs. Ieșiți afară, vă duceți mult în căutarea locurilor care să vă liniștească, să vă detensioneze. O să aveți și noi persoane care vă vor deschide drumuri pentru a vă răspunde la frământări.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe 2 septembrie, Luna nouă este la voi acasă, sunteți vedetele lunației! Are loc pe casa întâi, puteți să inițiați intenții legate de corpul dvs fizic, de sănătatea lui. O nouă rutină de viață sau de sănătate? Puteți iniția planuri legate de dorința dvs de a întâlni oameni noi, de a avea relații mai frumoase și care să rezoneze cu prosperitatea. Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a 11a, a grupului social. Acțiunile vor fi mai lente, nu mai aveți inițiativă ca până acum.

Marte vă determină să fiți mai așezați, mai romantici, mai visători. Vreți acțiuni legate de suflet, de emoție. Venus este în Balanță pe casa a doua. Veți găsi noi modalități de a face bani.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Pe 2 septembrie, pe casa a 12a aveți Luna nouă în Fecioară. Este un moment care vă determină să dați start unui nou capitol în viața dvs. Un mod nou de a vedea lucrurile încât tot ceea ce reprezintă psihicul dvs, stresul, să se domolească, să nu se mai repete. Puteți să vă doriți un nou început în tot ceea ce înseamnă strategia de a vă simți mai bine în viața dvs.

Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a zecea, a carierei. Acțiunea este mai lentă, mai domolită. Vă ajută să vedeți mai mult strategia prin care să vă continuați demersurile în carieră. Vă aduce creativitate și un mod de a acționa pe element de Apă, să simțiți dacă domeniul în care sunteți vă este bun, dacă vă simțiți bine în el și ce aveți de făcut pentru a continua.

Venus este în semnul dvs pe casa întâi, deci sunteți plini de farmec. Aveți iubirea și plăcerea pe teritoriul dvs. Trebuie să continuați starea de bine și de a vă simți bine în pielea dvs.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe 2 septembrie aveți Luna nouă în Fecioară pe casa a 11a. Dați start unor noi relații în grupul de prieteni. Poate vă duceți către alt grup, alți prieteni. Veți găsi prieteni care să vă ducă și să vă deschidă noi uși către noi domenii de viață, noi călătorii, noi aspirații. Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac. Va începe o perioadă mai lentă, mai detașată, în care nu o să mai fiți atât de dornici să dați cu pumnul în masă, să fiți incisivi și acizi.

Nu uitați să vă bucurați de Venus în Balanță pe casa a 12a. Vă liniștește psihicul, vă dă o stare de bine, dormiți mai bine, nu mai sunteți frământați. Veți găsi modalități de a fi prosperi în viața dvs, de a vă simți mai bine.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe 2 septembrie, Luna nouă din Fecioară este pe casa a zecea. Veți iniția intenții legate de cariera dvs. Poate începeți un alt drum. Dacă nu vă plac rezultatele de acum, nu străluciți, nu aveți succes, e timpul să vă fândiți la un alt început. Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a opta. Este locul unde aveți relația cu finanțele.

Marte vă face să fiți mai atenți, mai lenți în acțiunile dvs, în modul în care vă investiți banii. Pe casa a 11a, a grupului social, se află Venus în Balanță. Se simte bine aici. Puteți continua să aveți chef de viață cu gașca, să vă simțiți bine, să călătoriți. E important să ieșiți afară și să vă bucurați de anturajul dvs.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe 2 septembrie, Luna nouă este în Fecioară pe casa a noua. Este o lunație bună pentru dvs, veți fi foarte clari și determinați în a vă pune intenții legate de principii sau proiecte de viață, de un job la distanță, de relații cu persoane la distanță. Dacă ceva nu merge la distanță, e momentul să puneți punct și să vă gândiți la altceva. Dați start la idei noi!

Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a șaptea, unde este relația cu partenerul, cu colaboratorii. Începe alt gen de acțiune, de a vă relaționa. Marte e mai domol, mai lent acum. Simțiți că nu sunteți cei care demarează, parcă sunteți la mâna altora și așteptați să acționeze ei. Pe carieră se află Venus în Balanță, sunteți foarte bine energizați. Vă aduce succes, prosperitate, o relaționare foarte bună.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Luna nouă în Fecioară de pe 2 septembrie este pe casa a opta. Zile bune în a vă investi banii! Vă dă start la noi idei, noi modalități de a vă investi banii. Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac pe casa a șasea, unde este locul de muncă, unde avem relația cu șeful, cu colegii. Nu veți mai fi incisivi acum, ci mai empatici, vă înțelegeți mai bine acum cu ei.

Înțelegeți de ce reacțiile lor trecute au fost cum au fost. Vă veți împăca cu unii dintre ei sau cu șefii. Venus este în Balanță pe casa a noua. Aveți chef de călătorii, de vacanță, de a pleca într-o vacanță a viselor dvs. Venus se simte bine aici și vă aduce noroc de a călători unde vă doriți.

Horoscop săptămâna 2-8 septembrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Pe 2 septembrie, Luna nouă în Fecioară este pe casa a șaptea. Puteți să inițiați noi relații, noi colaborări cu persoane care să vă aducă prosperitate, care să vă pună mai bine în lumină. Lunația este foarte productivă și vă ajută mult să vă ancorați. Veți da start unor noi proiecte, noi relații mai cu temei. Sunteți ancorați în pământ acum, știți mai bine să simțiți oamenii cu care intrați în relații.

Pe 5 septembrie, Marte intră în Rac și este bine pentru dvs. Veți simți energia lui Marte pe strada dvs, fiind element de Apă. Va impulsiona și activa casa a cincea, ministerul fericirii. Puteți iniția întâlniri, puteți găsi persoana iubită și avea curajul să o invitați undeva. Puteți da startul unei iubiri frumoase! Venus este în Balanță pe casa a opta, aveți curajul să vă investiți banii.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *