Horoscop săptămâna 24-30 octombrie 2022. Eclipsa parțială de Soare aduce schimbări uriașe VIDEO EXCLUSIV

Ce zodii vor fi influențate de noul context astral
Horoscop săptămâna 24-30 octombrie 2022. Eclipsa parțială de Soare aduce schimbări uriașe VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 24 – 30 octombrie 2022. Săptămâna 24–30 octombriese remarcă printr-o Lună Nouă însoțită de o Eclipsă parțială de Soare în zodia Scorpion care va avea loc pe data de 25 octombrie și va fi văzută și din România. Acest eveniment astrologic vine cu răsturnări de situație, cu evenimente neprevăzute de natură karmică, pe care nu le putem preveni, dar sunt menite să ne pună pe sensul vieții. Această eclipsă de Soare ne cere detașarea de trecut, eliberarea de tot ce este toxic în viața noastră și poate scoate la suprafață scheleții din dulap, fricile, stările de anxietate. Este momentul marilor transformări.Ceva trebuie să moară pentru că altceva să renască.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, va forma pe data de 27 octombrie un trigon cu Marte și, totodată, și un careu cu Pluto. Acest context este bun pentru învățare, pentru comunicare, pentru a lua inițiative și decizii. În plus, ne trezește curiozitatea și vrem să căutăm să înțelegem la alt nivel niște situații, să căutăm răspunsuri. Totuși, careul cu Pluto poate aduce cuvinte înțepătoare, dure, putem fi acizi și autoritari în dialog.

Un alt aspect important al săptămânii se petrece pe 28 octombrie este vorba de revenirea în zodia Pești a planetei Jupiter, Marele Benefic.Acest tranzit va dura până pe 20 decembrie, când Jupiter se va reîntoarce în Berbec, însă până pe 24 noiembrie va fi retrograd în Pești. Țineți cont că Jupiter amplifică ceea ce găsește în sectorul de viață pe care-l tranzitează. Totodată, poate aduce oportunități de progres și ne canalizează atenția către spiritualitate.

Pe 29 octombrie,Mercur se alătură planetelor din Scorpion, aspect care ne ajută să înțelegem lucrurile la un nivel profund, însă ne face și mai iscoditori și dornici de a elucida mistere și a afla secrete.În ultima zi a săptămânii, Marte, planeta acțiunii, intră în retrogradare în zodia Gemeni.Acest aspect va dura până pe 12 ianuarie și ne cere reanaliza unor idei și strategii, a unor decizii luate. Despre impactul retrogradării lui Marte în Gemeni vom vorbi în horoscopul săptămânii viitoare, atunci când, de altfel, îi vom resimți din plin influența.


Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 24-30 octombrie 2022. Gemenii au parte de schimbări în plan profesional

Berbec/Ascendent Berbec

Este o săptămână în care universul îți cere să te detașezi de tot ce este toxic, să te eliberezi de trecut și să cauți căi de vindecare, inclusiv prin prisma spiritualității. Pe de altă parte, se schimbă raportul de forțe în relațiile personale sau profesionale și trebuie să ai mai multă grijă la colaboratori și la partenerii de afaceri. Trebuie să fii atent să nu pierzi bani, proiecte din cauza altora.Pe de altă parte, profită de contextul astrologic al săptămânii și rupe-te de o relație toxică.

Taur/Ascendent Taur

Eclipsa de Soare se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate veni cu răsturnări de situație în cuplu sau cu schimbarea atitudinii pe care o ai față de ceilalți, față de relații la modul general.S-ar putea ca acum să îți schimbi total percepția despre o persoană sau despre ideea de a avea o relație, de a te căsători.Cu Jupiter revenit în zodia Pești se întrevăd noi proiecte, noi prieteni ocazii de intra în noi anturaje și șanse care vin prin persoane importante. Te bucuri de popularitate și ai ocazia de a te face remarcat într-un mediu pe care-l frecventezi.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Eclipsa de Soare poate aduce evenimente marcante și neașteptate în plan profesional sau medical. S-ar putea să apară schimbări la locul de muncă sau chiar schimbarea jobului și este important să te preocupi mai mult de rutina zilnică, de stilul de viață, astfel încât să-ți îmbunătățești sănătatea. În plus, și Jupiter va reveni în sectorul carierei și-ți va aduce în perioada următoare oportunități de afirmare, și atingerea unor obiective mărețe. În cazul unor nativi poate veni cu provocări profesionale, în timp ce în cazul altora poate veni cu reconversie profesională.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta te poți aștepta la surprize în plan sentimental sau din partea copiilor. Este posibil ca Eclipsa de Soare din Scorpion să aducă o schimbare în viața sentimentală, de exemplu te poți detașa după o despărțire sau intri într-o nouă relație. Sunt și nativi care pot afla vestea că devin părinți. Pe de altă parte, Jupiter te ajută să finalizezi niște procese birocratice, să te înscrii la un curs sau să obții o diplomă. În plus, te susține să te apropii de spiritualitate și să explorezi noi domenii care ți-au trezit curiozitatea.

Horoscop săptămâna 24-30 octombrie 2022. Leii, tensiuni în familie

Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca energia Eclipsei de Soare să aducă tensiuni și răsturnări de situație, momente neprevăzute în familie. Încearcă să-ți schimbi poziția de autoritate și să fii mai înțelegător cu cei dragi. În plus, tot acest context poate scoate la suprafață niște traume vechi, poate chiar din copilărie, de care tu va trebui să te eliberezi. Sunt și nativi care se pot muta sau își pot renova locuința, mai ales că Jupiter revenit în Pești te poate ajuta să faci niște investiții pe care le-ai tot amânat.Tot acest tranzit te poate ajuta să-ți crești veniturile cu ajutorul altora.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Eclipsa de Soare din Scorpion s-ar putea să vină cu vești șocante, mesaje surprinzătoare, dialoguri neașteptate și schimbări bruște de opinie. Poți profita de acest context să scapi de niște tipare mentale toxice și să exprimi direct ceea ce simți și ceea ce gândești. Nu este exclus să afli niște secrete sau informații care să te destabilizeze.Pe de altă parte, revenirea lui Jupiter în Pești va reactiva sectorul relațiilor și fie ai șansa să începi o nouă relație, fie ai șansa să o repari pe cea veche. Din punct de vedere profesional, poate aduce contract important.

Balanță/Ascendent Balanță

Eclipsa de Soare se petrece în sectorul financiar și s-ar putea să aducă niște cheltuieli neașteptate sau, din contră ,niște câștiguri nebănuite. Este important să faci mici schimbări în modul în care îți câștigi și administrez finanțele și să scapi de anumite frici financiare.Pe de altă parte, Jupiter va reintra în sectorul muncii și al sănătății și multor nativi le poate aduce un nou proiect profesional remunerat suplimentar sau chiar un nou loc de muncă. Tot acest tranzit îți cere reevaluarea sănătății aduce și aduce îmbunătățirea stării de sănătate.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Tu ești gazda Eclipsei de Soare, așa că te poți aștepta la schimbări în viața personală sau în relații, schimbări de atitudine, de personalitate.Poate aduce evenimente neașteptate de natură karmică care să contribuie la transformarea ta și la eliberarea de frici, anxietăți și situații toxice cu care te-ai confruntat până acum. Revenirea lui Jupiter în sectorul iubirii aduce mai mult romantism, aventură și nu este exclus ca în perioada următoare să te îndrăgostești. Dacă ai deja un partener, te bucuri de o reapropiere față de acesta.Unii nativi pot deveni părinți în următoarea perioadă.

Horoscop săptămâna 24-30 octombrie 2022. Peștii, vești bune în plan amoros

Săgetător/Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al acestei săptămâni îți cere mai multă grijă la sănătatea mintală. Este o perioadă bună să te detașezi de trecut, de persoane și obiceiuri toxice, și să cauți echilibrul emoțional. Evită surmenajul, oboseala cronică și odihnește-te mai mult. Pe de altă parte, cu Jupiter, guvernatorul tău, reîntors în Pești intri într-o perioadă în care ar trebui să-ți reevaluezi relațiile cu familia, dar și raportarea ta la ideea de cămin. Sunt nativi care se împacă cu o rudă apropiată și nativi care își pot ai renovat sau cumpăra o casă.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Eclipsa de Soare din Scorpion poate aduce situații neprevăzute care au legătură cu un proiect în care ești implicat sau cu grupul de prieteni. Nu este exclus să ieși dintr-un anturaj care nu te mai reprezinta sau să renunți la un proiect care te-a dezamăgit. Revenirea lui Jupiter în Pești te ajută să-ți reevaluezi niște decizii, să reiei niște discuții și negocieri și să rezolvi niște situații legate de acte. În perioada următoare astrele îți recomandă să-ți asculți intuiția mai mult.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Eclipsa de Soare se petrece în sectorul carierei tale și va aduce schimbări profesionale, situații neprevăzute și evenimente care te stimulează fie la o reconversie profesională, fie să începi ceva de la zero. Este momentul să scapi de frica de afirmare, să ieși în față și să te faci remarcat. Pe de altă parte, Jupiter revine în Pești, în sectorul tău financiar, și poate aduce cheltuieli mai mari, dar și șanse de câștig. Sunt posibile creșteri salariale, prime, bonusuri.

Pești/Ascendent Pești

Tu te bucuri de revenirea lui Jupiter, guvernatorul tău, în zodia ta, chiar dacă în prima etapă acesta este retrograd. Vei observa că ai mai multă încredere în tine, optimism, șanse de progres în viața personală. Dacă ai lăsat nerezolvată o problemă de sănătate, acum vei fi stimulat de acest tranzit să o vindeci. În plus, te bucuri de o perioadă de creștere spirituală. Pe de altă parte,Eclipsa de Soare poate aduce situații neașteptate legate de o călătorie, de un examen, de un proces sau de un context ce vizează actele. S-ar putea să aducă experiențe care îți răstoarnă sistemul de credințe și valori.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *