Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Am scăpat, Mercur iese din retrogradare! VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 26 august–1 septembrie 2024.

Scris de: Irina Maria

23 Aug. 2024

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Am scăpat, Mercur iese din retrogradare! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube.

Horoscop săptămâna 26 august – 1 septembrie 2024

Am scăpat, Mercur iese din retrogradare și putem sta liniștiți! Intră în mers direct în Leu, iar comunicarea rămâne puțin agresivă. Energia focului a Leului scaldă în continuare planeta. Aveți grijă la planurile dvs, la ceea ce vreți să închideți, să faceți bilanț. Veți fi ajutați!

Soarele se află în Fecioară, Marte în Gemeni. Pe 29 august, Venus intră în Balanță și se simte foarte bine aici, în element de Aer. Iubirea și plăcerea sunt la ele acasă. O să fie alt tip de iubire, de relaționare. Ne simțim bine și trimitem iubire de acasă tuturor!

Berbec / Ascendent Berbec

Marte este în Gemeni pe casa a treia, a comunicării, a relaționării. Mercur iese din retrogradare pe 28 august și rămâne în Leu. Vă puteți bucura de o comunicare bună despre ceea ce vreți să inițiați, să duceți mai departe. Aveți o energie care vă favorizează. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a șaptea.

Iubirea se așterne în viața dvs într-un mod mai direct, mai plăcut. Venus se simte bine aici și vă ajută în relațiile dvs. cu partenerul de viață sau colaboratorii. Veți reuși să aveți o relaționare bună, constructivă cu toți cei din jur.

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Venus intră în Balanță pe 29 august. Este o săptămână benefică pentru dvs! Veți radia de bucurie, iubire, lumină. Va intra pe sectorul casei a șasea, la locul muncii, unde e relația cu colegii și șefii. Puteți găsi un loc de muncă mai plăcut, care rezonează mai bine cu abilitățile dvs. Soarele e în Fecioară pe casa a cincea, a iubirii, a afirmării personale, unde e relația cu copiii.

Veți putea găsi persoana cu care să puteți forma un cuplu, cu care vă simțiți bine. Venus vă favorizează întâlnirea cu o persoană care va deveni iubirea vieții dvs!

Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur este în mers direct în Leu, pe casa a treia, a comunicării. Veți discuta mai bine. Considerați că se vor rezolva tot ceea ce 3 săptămâni ați încercat să conturați. Trageți linie și răsuflați ușurați, lucrurile au început să meargă! Veți avea randament și multe oportunități.

Pe 29 august, Venus, micul benefic, intră în Balanță pe casa a cincea, ministerul bucuriei și al fericirii. Veți dori să vă petreceți timpul plăcut cu familia, veți călători. Vă veți bucura de viață. Familia și părinții se vor bucura de prezența dvs. Soarele din Fecioară vă ajută.

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Mercur este în mers direct pe casa a doua, unde câștigați banii, locul în care vă simțiți valoarea personală. Talentele dvs pot fi puse în lumină, folosite. Găsiți un canal mai direct, mai vizibil prin care vă arătați lumii aceste calități. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a patra, unde este familia, dialogul cu sufletul dvs.

Se anunță o săptămână în care buna dispoziție și plăcerea se așează între dvs și familie. Vă simțiți bine, puteți pleca în vacanțe împreună.

Leu / Ascendent Leu

Pe 28 august, Mercur intră în mers direct în Leu pe casa întâi, unde e relația cu corpul fizic, cele interumane, unde este tot ceea ce faceți pentru sănătatea dvs. Veți avea idei bune, persoane cu care să comunicați despre rutina dvs de viață, despre ceea ce considerați că vă aduce sănătate și strălucire. Vă pune într-o lumină mai bine.

Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa treia, a comunicării, a relaționării. Vă aduce idei foarte bune de a relaționa cu clienții dvs, vă aduce o bună comunicare. Vi se deschid drumuri noi cu bunăstare și prosperitate.

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe 28 august, Mercur în mers direct în Leu este pe casa a 12a. Aveți o săptămână bună, dialogul interior cu propria persoană va fi eficient. Veți găsi răspunsuri la ce vă frământă. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a doua, a banilor. Vă aduce mult noroc la bani, multă prosperitate.

Vă aduce idei bune, constructive, de a face bani. Soarele este tot în Fecioară pe casa întâi. Vă dă energie și vă ajută mult în rezistența corpului dvs. Vă dă un elan în a întâmpina oportunitatea, norocul în această săptămână.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Pe 28 august, Mercur intră în mers direct în Leu pe casa a 11a, a grupului social, relația cu gașca, cu prietenii. Vă dă idei bune de a pleca în călătorii, de a descoperi ceva cu prietenii. Vă aduce o comunicare bună, vă găsiți noi prieteni sau o nouă gașcă. Aveți curaj și tupeu să vă duceți spre noi întâlniri.

Pe 29 august, Venus intră în zodia dvs, sunteți vedetele săptămânii! Planeta iubirii vine acasă și vă energizează casa întâi, unde se află corpul fizic și relațiile dvs. Veți străluci, veți avea chef de a flirta, de a vă bucura de iubiri. Cei singuri trebuie să inițieze ei întâlniri. Nu veți fi refuzați! Venus vă dă o aură de a vă întâlni cu cei pe care îi vreți în viața dvs. Veți rezona cu iubirea și cu plăcerea.

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe 28 august, pe casa a zecea, a carierei, se află Mercur în mers direct în Leu. Vă aduce idei noi, o comunicare mai bună, o focusare bună pe planurile dvs, pe idei. Vreți să vă realizați, tot ceea ce ați început și continuați în demersurile din carieră. Aveți o săptămână foarte bună!

Planurile și proiectele încep să meargă într-un mod direct, se conturează și se finalizează cum vă doriți. Venus intră în Balanță pe 29 august pe casa a 12a. Veți avea o stare mai bună de a reflecta la trecutul dvs, la ce reprezintă trecutul karmic, ce vă frământă. Veți întâlni persoane care vă pot aduce răspunsuri. Soarele e în Fecioară pe casa a 11a, veți fi energizați în întâlnirile cu prietenii.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe 28 august, Mercur este în mers direct în Leu pe casa a noua, unde sunt principiile de viață, călătoriile, relația cu străinătatea. Se desfac lucrurile sau planurile care par blocate. Vacanța poate nu a ieșit cum ați plănuit, dar problemele se vor risipi. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a 11a, relația cu prietenii.

O să vă simțiți foarte bine cu gașca, veți petrece și veți colinda pe unde vă doriți. Aveți chef și bună dispoziție. Vă place mult asta! Pe carieră se află Soarele care vă aduce idei bune, energie și oportunități.

Horoscop săptămâna 26 august–1 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe 28 august, Mercur este în mers direct în Leu pe casa a opta, a vieții și a morții, a detașării, a finanțelor. Vă aduce idei bune, persoane cu care să comunicați mai bine și mai coerent despre investițiile dvs. și cum să vă investiți banii. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a zecea, a carierei.

Trebuie să fiți atenți la relațiile de la muncă. Aveți grijă la oamenii pe care îi întâlniți, ce vă aduc ei. Să nu credeți că gata, succesul este sigur venit în viața dvs. Venus din Balanță dă o stare de bine și prosperitate. Veți munci mult pentru succes. Pe casa a noua se află Soarele în Fecioară. Vă puteți folosi de energia lui care vibrează benefic pentru dvs.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Pe 28 august, Mercur intră în mers direct în Leu pe casa a șaptea. Relația cu partenerul de viață și colaboratorii se îmbunătățește. Dacă aveți procese, conflicte sau litigii, se va trage linie. Veți reuși să ieșiți din blocaj, faceți un pas înainte în demersurile dvs. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a noua, unde aveți principiile de viață.

Vă aduce mult optimism, multă carismă în tot ceea ce reprezintă relația cu oamenii la distanță, cu străinătatea. Vă aduce idei și comunicare foarte bună cu persoane care vă vor deschide drumul către străinătate, cursuri, întâlniri, discuții. Pe casa a opta aveți Soarele în Fecioară, veți știi bine să vă plasați banii. Veți găsi multe căi de a vă mări veniturile.

Pești / Ascendent Pești

Pe 28 august, Mercur intră în mers direct în Leu pe casa a șasea, la muncă. Veți comunica mai bine cu șeful și colegii. Veți avea idei mai bune și relația cu șeful se va îmbunătății. Pe 29 august, Venus intră în Balanță pe casa a opta. Veți știi să vă investiți banii.

Tot aici aveți dialogul cel mai apropiat cu oamenii care reprezintă ceva în viața dvs. Venus vă ajută să vă deschideți sufletul mai bine și să aveți o comunicare mai bună cu ei. Tot aici este și energia Soarelui din Fecioară. Aveți o săptămână foarte bună pentru comunicare. Scoateți la lumină acum ceea ce țineți închis și vă doare.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *