Horoscop săptămâna 27 februarie – 5 martie 2023. Zodia care este în centrul atenției, are parte de un nou început VIDEO

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această săptămână
Horoscop săptămâna 27 februarie - 5 martie 2023. Zodia care este în centrul atenției, are parte de un nou început VIDEO

O săptămână cu multe emoții! Se anunță schimbări de planuri, situații dificile, dar și surprize mai spre finalul săptămânii. Iată ce au pregătit astrele pentru săptămâna 27 februarie – 5 martie 2023!

Horoscop săptămâna 27 februarie – 5 martie 2023. Principalele previziuni astrale

Berbec/ Ascendent Berbec

Nativii Berbec ajung des în centrul atenției, deși nu le place deloc această postură. În timp vor învăța să își accepte vulnerabilitățile, iar apoi vor putea să își trăiască viața din plin. Sfat: atunci când cerințele celor din jur devin exagerate, ar trebui să își exprime propriul punct de vedere.

Taur/Ascendent Taur

E o săptămână în care reușesc să îi facă pe cei din jur să se simtă în siguranță în preajma lor. Vor fi nevoiți să ia decizii și trebuie să se ghideze în funcție de prioritățile pe care le au. Este esențial să facă acest lucru!

Gemeni/Ascendent Gemeni

Nativii Gemeni nu trebuie să uite că autenticitatea nu reprezintă doar un clișeu! Pun multă pasiune în orice relație pe care o au, deoarece legătura din spatele ei îi ajută să trăiască în concordanță cu propriile sentimente.

Horoscop săptămâna 27 februarie – 5 martie 2023. Provocări uriașe

Rac/Ascendent Rac

Va fi o săptămână aglomerată, însă, cu puțin efort, va fi cu multe reușite. Au parte de multe provocări care îi vor ajuta să se dezvolte din punct de vedere profesional, iar acest lucru este, de fapt, ceea ce contează.

Leu/Ascendent Leu

Nativii Leu se simt confortabil cu rutina pe care o au, dar asta nu înseamnă că nu își doresc mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Relația personală le oferă cadrul de care au nevoie pentru a face lucruri deosebite pentru propria persoană.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Această săptămână poate reprezenta începutul într-un nou domeniu de activitate. Au șansa să facă ceva ce îi împlinește cu adevărat.

Balanță/Ascendent Balanță

În plan sentimental majoritatea relațiilor le acoperă nevoia de afecțiune și siguranța emoțională de care au nevoie. În plan profesional au nevoie de mai multă stabilitate și organizare în această săptămână.

Horoscop săptămâna 27 februarie – 5 martie 2023. Oportunități uriașe

Scorpion/Ascendent Scorpion

Apar o mulțime de oportunități și noi perspective în această săptămână. Nativii Scorpion se lasă conduși de emoții, însă spre finalul săptămânii fac schimbări importante în ceea ce privește partea profesională.

Săgetător/Ascendent Săgetător

E o săptămâni cu multe gânduri. Cei din zodia Săgetător se leagă de emoțiile pozitive date de cei din jur pentru a se motiva să nu se afunde în starea de melancolie care le este caracteristică.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Prezența lui Pluto în zodia lor are o influență evidentă asupra lucidității cu care nativii aleg să se raporteze la ceea ce trăiesc. Sunt tot mai ancorați într-o stare de spirit anxioasă și pare că nu mai găsesc ieșirea din labirint. Prezența celor dragi în viața lor va fi de ajutor pentru a trece peste această perioadă.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Vor apărea oportunități de contracte importante și ar fi bine să ceară părerea unei persoane direct implicate. Este de preferat să aibă o vedere de ansamblu cât mai unitară și obiectivă.

Pești/Ascendent Pești

Caută cu o oarecare disperare resurse emoționale în tot ceea ce îi înconjoară. Acest lucru va face din nativii Pești persoane destul de introvertite. Spre finalul săptămânii va avea loc ceva cu adevărat special, atunci când astrele vor lua o poziție retrogradă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *