Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Zodiile care trebuie să se gândească mai bine înainte de luat o decizie majoră

Primul aspect este un sextil cu Marte din Gemeni, context care aduce entuziasm acțiunilor noastre
Horoscop săptămâna 29 august - 4 septembrie 2022. Zodiile care trebuie să se gândească mai bine înainte de luat o decizie majoră

Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Săptămâna 29 august – 4 septembrie se remarcă prin două aspecte majore pe care le formează Jupiter, planeta norocului și expansiunii, aflat în retrogradare în zodia Berbec. Primul aspect este un sextil cu Marte din Gemeni, context care aduce entuziasm acțiunilor noastre, curaj să spunem ceea ce gândim, o avalanșă de idei, curiozități multiple și decizii îndrăznețe, dar și înțelepte. Există riscul să începem mai multe lucruri deodată, să ne disipăm energia și să nu ducem nimic la final, de aceea sfatul meu este ca întâi să gândim și să analizăm o situație și abia apoi să acționăm.

Al doilea aspect important al săptămânii pe care îl formează Jupiter este o opoziție cu Mercur din zodia Balanță, aspect care aduce indecizie, nehotărâre și ne stimulează să facem promisiuni mărețe. Contextul astrologic ne poate agita la nivel mental și poate aduce o gândire mult prea entuziastă, de aceea este bine să fim atenți la dialog și să cântărim de două ori înainte să luăm o decizie majoră.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Nativii Berbec se pot confrunta cu probleme financiare

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta ai tendința de a te împrăștia în prea multe direcții și asta pentru că ai foarte multe idei și îți vin fel și fel de soluții în minte pentru a-ți rezolva problemele de zi cu zi. Vorbești mult, însă ai grijă să-i și asculți pe ceilalți pentru a nu primi reproșuri. S-ar putea ca partenerul să fie deranjat de entuziasmul tău exagerat și să ajungeți la conflicte. Pe de altă parte, se pot acutiza niște probleme financiare și de preferat ar fi să eviți cheltuielile inutile.

Taur/Ascendent Taur

În continuare, în viața ta pot să apară schimbări neprevăzute și evenimente care aduc răsturnări în planurile tale. Cu cât ești mai adaptabil la nou, cu atât mai ușor vei face față neprevăzutului. Este foarte posibil sa returnezi o datorie sau cineva să-ți returneze o sumă de bani împrumutată sau să reiei niște discuții legate de salariu. Contextul astrologic te susține să-ți recâștigi stima de sine și să faci bani din talentele și pasiunile tale. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, nu ezita să cauți remedii și în zona naturistă, homeopată, alternativă.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Cu Marte în zodia ta, ai curaj, inițiativă și te poți bucura de sprijinul celor din jur în diferite contexte de viață, important este să le ceri ajutorul. Ai grijă, în schimb, la tendința de a cere prea mult de la ceilalți, mai ales de la cei dragi. Pot să apară tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. Dacă ești singur, ar fi mai bine să eviți aventurile și noile povești de iubire pentru că s-ar putea să nu fie de lungă durată. Pe de altă parte, ai grijă la persoanele care îți pun bețe în roate și te vorbesc pe la spate.

Rac/Ascendent Rac

S-ar putea ca săptămâna aceasta să prinzi curaj și să le discuți niște aspecte profesionale cu superiorii care nu-ți convin. Nu te teme să preiei noi responsabilități sau o nouă funcție, însă asigură-te că vei reuși să menții echilibrul între carieră și familie. S-ar putea ca cei dragi să-ți facă reproșuri pentru că stai prea mult peste program și petreci prea puțin timp cu ei.

Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Nativii Fecioară se confruntă cu cheltuieli mai mari

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta poți face niște negocieri, inclusiv salariale, însă ia în calcul că s-ar putea să nu fie definitive. Ai grijă la conflictele cu cei din jur, mai ales ca urmare a viziunilor și teoriilor diferite. Ai tendința de a crede că deții adevărul absolut și din cauza aceasta nu vei asculta ce spun ceilalți. Ține cont că sfaturile prietenilor îți pot aduce adevărate revelații și poți înțelege dintr-o altă perspectivă o situație de viață trăită. Profită de faptul că Venus încă se află în zodia ta și preocupă-te mai mult de tine, de felul în care arăți și de ceea ce îți face plăcere și-ți aduce bucurie.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Cu Soarele în zodia ta, te bucuri de energie și determinare să-ți atingi obiectivele. În plus, Marte se află în sectorul carierei tale și te stimulează să ieși în față și să te afirmi profesional. Deși ai temeri mari, mai ales dacă vrei să pornești pe o nouă direcție profesională sau să te implici în noi proiecte, posibilitățile de creștere financiară care se anunță te vor ajuta să le depășești. Totodată, nu este exclus să apară niște cheltuieli cam mari în această perioadă sau să ai parte de niște pierderi, de aceea nu te arunca în investiții riscante.

Balanță/Ascendent Balanță

Cu Mercur în zodia ta ești mai sociabil ca niciodată, însă ai și tendința de a vorbi prea mult despre tine, aspect care poate da senzația celorlalți că nu sunt ascultați. Poate și tu la rândul tău ai impresia că ceilalți nu te ascultă sau nu îți dau dreptate și de aici pot să apară conflicte, mai ales în relația de cuplu. Este o perioadă bună să lămurești neînțelegeri cu partenerul de viață. Din punct de vedere profesional, ai mai multă grijă la semnarea contractelor și la colaboratori, mai ales la promisiunile mărețe pe care aceștia le fac. Unii nativi pot pleca într-o călătorie cu partenerul, în timp ce alții pot cunoaște într-o călătorie o persoană de care să se simtă atrași.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Nu este o săptămână foarte productivă pentru tine și asta pentru că nu te poți concentra pe sarcinile pe care le ai de îndeplinit. S-ar putea ca oboseala să îți acutizeze și niște probleme de sănătate, așa că încearcă să te odihnești mai mult. Pe de altă parte, poți amplifica niște frici, fie emoționale, fie financiare și te poți lăsa pradă unor vicii și dependențe. De preferat ar fi să scapi de tot ce este toxic în viața ta, inclusiv de persoane care îți consumă energia, și să te reechilibrezi pe interior. În continuare pot să apară schimbări neașteptate legate de carieră sau de statutul social.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta, gândul tău stă la distracție, la flirt și prea puțin la muncă. S-ar putea să te atragă o persoană din anturaj, dacă ești singur, însă nu va fi vorba de o relație de lungă durată, ci mai degrabă de un flirt pasional de moment. Ai grijă să nu cheltui exagerat de mult pe distracții și să găsești un echilibru între activitățile relaxante și proiectele profesionale. Orice exces pe care îl faci acum, s-ar putea să-ți dăuneze mai târziu. Nu este exclus ca din cauza modului tău libertin și aventurier să ai parte de conflicte cu partenerul de viață.

Horoscop săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Nativii Capricorn sunt îndemnați să evite speculațiile financiare

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta vei simți o mare nevoie de afirmare sau de schimbare a direcției profesionale. Senzația ta este că lucrurile nu mai merg la fel ca până acum și va trebui să-ți eficientizezi modul în care îți desfășori activitățile. Pe de altă parte, ai grijă la conflictele cu familia sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Evită speculațiile financiare și cheltuielile inutile și încearcă să faci economii.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta poate aduce o serie de certuri și neînțelegeri cu cei din jur sau dialoguri cu persoane deloc flexibile care te vor agita. Nu vei dori să lași de la tine, nici ceilalți nu vor face, și de aici se poate ajunge ușor la conflict. Evită să te contrazici pe teme politice, sociale, culturale religioase și nu nega teoriile altora, ci mai degrabă încearcă să le înțelegi. Și în familie pot să apară tensiuni din cauza viziunilor diferite sau din cauza rigidității de care dai dovadă în relațiile cu cei dragi.

Pești/Ascendent Pești

S-ar putea să ai parte de tensiuni destul de serioase cu partenerul din cauze financiare, mai ales dacă acesta a cheltuit mai mult decât vă permitea bugetul comun. De asemenea, s-ar putea ca niște secrete să iasă la suprafață sau o minciună pe care o spui acum, ulterior să fie descoperită. Este posibil să trebuiască să returnezi o datorie mai devreme sau să reparI o greșeală pe care a făcut-o altcineva și care te va costa destul de scump. Evită să faci investiții riscante. Unii nativi pot investi bani pentru casă, mai ales dacă este vorba de o renovare sau mutare.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *