Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care nu mai vrea bani și muncă VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 29 iulie-4 august 2024.

Scris de: Irina Maria

26 Jul. 2024

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care nu mai vrea bani și muncă VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna august vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024

Soarele este în Leu, Venus este în Leu și, pe 4 august, avem Lună nouă tot în Leu. Este moment de start, în care ne activăm dorințele, semințele pe care le punem în pământ pentru a rodi. Este o săptămână plină de creativitate, totul este rodnic. Energia Leului dă multă creativitate pentru toți.

Berbec / Ascendent Berbec

Săptămână de foc în toate sectoarele vieții! Soarele din Leu vă energizează, vă este prielnic. Sunteți în relație bună cu el. Venus este tot în Leu, pe casa a cincea, unde este ministerul fericirii. Marte este în Gemeni, aveți multă acțiune, energie pe casa a treia a relațiilor, pe casa comunicării. Multă vorbărie, multă agitație, sunteți frământați, pe drumuri. Vreți să fiți în mai multe locuri. Atenție la volan! Aveți ardoare, pasiune. Vă doriți multă acțiune.

Pe 4 august avem Lună nouă în Leu. Avem creativitate, emoție, pasiune. Energia aceasta se află pe casa iubirii. Explozie de pasiune, de iubire, de flirt. Nu mai vreți bani și muncă, ci doar să iubiți!

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Taur / Ascendent Taur

Săptămână de foc pe casa a patra, a căminului, a relației cu familia, comfortul avut, inima și sufletul nostru. Soarele, Luna și Venus sunt în Leu. Ne dau multă creativitate, pasiune, dorință. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu, moment de start. Vă puteți pune dorințe legate de cămin, de familie. Poate vreți să vă cumpărați o casă, să vă mutați, să îmbunătățiți relația cu un membru al familiei.

Aveți această ocazie de a iniția aceste dorințe, sunteți susținuți de Luna nouă în Leu. Este multă agitație pe casa a doua, a banilor și valorii de sine. Vreți să faceți multe cursuri și să aveți întâlniri cu persoane care, prin mister, v-ar determina să vă simțiți mai bine. Puteți avea stimă de sine, căpăta valoare personală. Luați-o ușor, este o săptămână năvalnică! Guvernatoarea zodiei, Venus, este în Leu și își aduce aportul la toată această stare de dorință, pasiune, iubire și nerăbdare în afirmarea personală.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Săptămână de foc pe casa a treia, a relaționării, a comunicării, a relației cu vecini, verișori, rude îndepărtate, a drumurilor și contractelor. E multă forfotă aici, vreță ca multe lucruri să se împlinească. Aveți grijă la drumuri, la condus. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu, tot pe casa a treia. Puteți da start dorințelor dvs. de a iniția și a avea anumite relații cu anumite persoane pe care le doriți în viața dvs.

Puteți da start dorințelor de a scrie ceva, de a vă forma în meserii care țin de comunicare, de a vorbi. Vă descoperiți această abilitate a comunicării într-un mod creativ, extrem de pasional și plăcut, chiar teatral. Pe casa întâi este planeta Marte și vă impulsionează, vă trimite să faceți acțiuni puțin prea îndrăznețe. Faceți un pas înapoi, fiți atenți la ce implică acțiunile vizavi de corpul fizic. Nu vă aruncați cu parapanta, nu băgați viteză.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Rac / Ascendent Rac

Săptămână de foc pe casa a doua, a banilor, a relației cu valorile dvs personale, cu modul în care vă afirmați, cu modul în care sunteți stimați. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu tot pe această casă. Puteți să vă puneți dorințe legate de valoarea personală, valori materiale, valoare în relații și de a primi în viața dvs oameni de calitate, importanți. Ei vă pot deschide drumuri înspre a câștiga bani mai mulți sau a investi mai mult în valoarea dvs personală.

Leu / Ascendent Leu

Sunteți vedetele lunii! Luna nouă în Leu este în casa dvs. Mai aveți aici Venus și Soarele. Aveți magie, bagheta magică de a vă îndeplini și de a vă iniția dorințe în tot ceea ce privește proiecte de viață, proiecte de împlinire personală, de prosperitate, de a trăi frumos, de a străluci. Așa vă place să fiți, în lumina reflectorului, toți ochii să fie ațintiți asupra dvs.

Vă place să epatați, să fuzionați cu cei din jur. Nu uitați că Neptun a format sextil cu Luna din Capricorn. Anumite vise au fost puse, din nou, pe tapet. Acum, la Luna nouă în Leu, visele pot prinde aripi. Această săptămână are mult potențial creativ. Doar dacă gândim în folosul nostru, se va împlini.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Săptămână de foc pe casa a 12a, casa în care există dialogul cu propria persoană, unde suntem cel mai aproape de sufletul nostru, unde avem vise, coșmaruri legate de trecutul karmic ale neamului. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu. Este un moment de start în tot ceea ce înseamnă dorințe, vise, începuturi. Vă simțiți sufletul cel mai bine. Puteți să vă puneți dorințe puternic ancorate în împlinirea viselor dvs.

Mercur este în Fecioară și vă ajută foarte bine să fiți coerenți, pragmatici, eficienți, să materializați aceste vise. Nu este totul doar o iluzie, un vis, poate să fie și material.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Săptămână de foc pe casa a 11a, grupul de prieteni, relația cu ei, unde puteți fi lider. Pe 4 august se formează Lună nouă în Leu, unde se mai află și Venus. Aveți multe oportunități și aplomb față de grupul dvs social. Radiați, străluciți. Sunteți lideri și vă puteți comporta ca un lider. Oamenii vă vor asculta. Lilith din Balanță, care vă dă de furcă, la această Lună nouă vă lasă să depășiți orice frică.

Energia Focului din Leu este foarte creatoare. Focul e purificator și orice frică de trece prin el, va fi topită. Acum veți putea fi ca o pasăre Phoenix care renaște din propria cenușă.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Săptămână de foc pe casa a zecea, a carierei. Veți avea prestanță, succes. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu și, în tandem cu ea, avem și Venus, micul benefic. Aveți succes, oportunitate. Luna nouă vă ajută să începeți un nou domeniu de carieră, noi meserii, relații, întâlniri cu oameni care să vă propulseze. Este momentul de a materializa visul pe care îl aveți de a străluci și de a avea succes în cariera dvs.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Săptămână de foc pe casa a noua, a principiilor de viață, a viselor, proiectelor de viață, unde e relația cu străinătatea, oamenii care vă trag în sus în a vă îmbunătăți, a vă aduce plus valoare, noi oportunități. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu, alături de Venus.

Aveți energie puternică, creativă de a visa, de a începe proiecte noi legate de drumuri în străinătate sau un loc de muncă acolo. Sau, de ce nu, de a pleca în vacanță. Puteți da start la proiectele vieții dvs, la idei, vise. Acum puteți materializa tot.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Săptămână de foc pe casa a opta, în care aveți relația cu finanțele, dialogul intim cu cele mai apropiate persoane din viața noastră, unde învățăm să ne detașăm și să eliminăm tot ce este toxic din viața noastră. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu. Este un moment de start în care puteți iniția noi relații interumane, care să vă aducă prosperitate, bani.

Puteți iniția noi relații cu oameni potriviți, prin care să vă investiți banii, să vă creșteți finanțele. Puteți avea acel dialog intim, apropiat, cu persoane apropiate din viața dvs. Puteți rezolva și începe din nou relații frumoase, bazate pe iubire, creativitate, prosperitate. Puteți renaște!

Vărsător / Ascendent Vărsător

Săptămână de foc pe casa a șaptea, a relațiilor cu partenerul de viață, colaboratorii, a conflictelor, proceselor. Sunteți față în față cu o persoană și sunteți cel care poate distruge sau înflori o relație. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu, alături de Venus. Este un moment în care puteți iniția noi colaborări.

Cu persoana iubită puteți iniția o relație pe alt nivel emoțional, cu altă structură. Puteți fi, în sfârșit, înțeles sau înțelege persoana cu care stați. Puteți începe o relație de iubire cu persoana de lângă dvs care să vă fascineze. Nu vă vine să credeți că se poate întâmpla așa ceva în viața dvs.

Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Pești / Ascendent Pești

Săptămână de foc pe casa a șasea, la muncă, unde este relația cu colegii, cu șeful, casa sănătății, a rutinei de viață. Pe 4 august avem Lună nouă în Leu. Este un moment de start în tot ceea ce înseamnă acele proiecte, idei, colaborări, relaționări cu tot ce este legat de casa a șasea.

Este un moment în care puteți descoperi tratamentul ideal pentru boala pe care o aveți. Se pot întâmpla miracole! Putem găsi acea persoană care să ne facă sănătoși. Energia creativă o să vă ajute să găsiți remediu la boala pe care o aveți și să fiți sănătoși.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Prima reacție a Corinei Bud, după ce cântăreața a apărut fără lenjerie intimă la Forza...
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii...
Reacția IPJ Teleorman după ce o polițistă a devenit virală pe net din cauza ținutei...
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
De nerecunoscut! Cum arată și cu ce se ocupă Adina Asăvoaiei, ”păpușa de la Glina”,...
Concurentul de la Insula Iubirii a spus DA! Cine e femeia în brațele căreia și-a...
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Succesul financiar bate la ușa a trei zodii începând de săptămâna viitoare
9 zodii vor avea parte de mulți bani. Taurul are planuri solide pentru viitor
Începând din această noapte, horoscopul indică un moment de cotitură important pentru 9 zodii
Gestul făcut de Ben Affleck, la prima întâlnire cu J.Lo, după ce și-au anunțat divorțul:...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Dani Oțil pleacă de la Neatza! Proiectul nou pe care l-a acceptat: ”E prima dată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *