Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să își reorganizeze bugetul VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024.

Scris de: Irina Maria

27 Sep. 2024

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să își reorganizeze bugetul VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Săptămâna aceasta vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024

Este o săptămână grea, intensă și interesantă! Pe 2 octombrie avem Lună nouă în Balanță și o eclipsă de Soare. Mercur face o conjuncție cu Llilith, care reprezintă umbra din noi. Ea ne aduce dificultăți de exprimare, alegeri proaste în relații, în cuplu. La această lunație, Marte face o cuadratură și ne vom gândi care sunt dorințele noastre, cum acționăm pentru a ne atinge aceste scopuri, dorințe.

Vor ieși la suprafață drame din familie. Marte se ocupă cu ațiunea, conflictul și se află în Rac, zodia care reprezintă familia. Ies la iveală și relații care au fost ascunse. Venus este în Scorpion și face un trigon cu Saturn și Marte. Saturn sedimentează, creează temelia, Marte inițiază și acționează. Acest triunghi Venus-Saturn-Marte ne vor susține în a putea să facem schimbări. Dar vor fi dureroase…

Berbec / Ascendent Berbec

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Relațiile personale sunt în centrul atenției. Luna nouă din Balanță se așează pe casa a șasea, unde este relația cu partenerul de viață, cu colaboratorii, cu cine e în fața mea. Deci cu cealaltă persoană. Dacă ați avut conflicte recente cu prietenii sau familia, se pot rezolva dacă sunteți dispus, să faceți compromisuri. Să aveți răbdare. Venus-Saturn-Marte ne susțin să facem schimbări.

Puteți avea inițiative frumoase, face față conflictelor și modului în care ceilalți se poziționează față de dvs. Recomandarea noastră e să evitați încăpățânarea, să vă deschideți la noi experiențe de viață, să faceți lucruri interesante, în armonie. Mercur din Balanță ajută comunicarea să fie armonioasă și blândă. Luna nouă din Balanță vă ajută să dați start relațiilor dvs de orice fel. Puteți aduce oameni noi în viața dvs.

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Veți avea Luna nouă în Balanță pe teritoriul casei a șasea, la muncă. Aici va fi și eclipsa de Soare care va știrbi energia pe care o aveți la job. Puteți avea oportunități profesionale care pot apărea din senin, iar șefii dvs vă pot recunoaște eforturile. Pentru că, la Lună nouă, se dă start. E ca și cum se șterge tot ce e vechi și se dă o nouă șansă la ceea ce ai de făcut. La voi e legat de muncă.

Venus se află în Scorpion și e bine să evitați conflictele cu colegii, pentru menținerea unei atitudini diplomatice. De aceea simțiți tensiunea în aer. E bine să vă păstrați calmul, să aveți toleranță, răbdare și acel conflict se va diminua. Ceea ce poate să fie catastrofal se va stinge și veți reuși să aveți o săptămână bună, nu tensionată.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Săptămâna aduce Luna nouă în Balață pe casa a cincea. Este timpul să faceți ordine în viața personală. Puteți clarifica anumite relații sau vă puteți distanța de persoanele toxice din viața dvs. Este un moment bun de a pune semințe noi în pământ. Este o săptămână foarte bună în care să aveți intenții legate de noi relații. Trebuie să fiți răbdători și diplomatici în abordarea situațiilor.

Dacă vă organizați timpul eficient și evitați stresul inutil, veți avea începuturi noi în tot ceea ce înseamnă modul în care sunteți prezenți în viața dvs, modul în care vă trăiți viața.

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Pe casa a patra, unde este familia și relația cu membri ei, aveți Luna nouă în Balanță. Familia joacă un rol crucial! Va fi o perioadă în care vă puteți redresa relația cu familia. Vă veți bucura de sprijin emoțional din partea celor dragi. Așa veți depăși obstacolele pe care le aveți aici. Vor apărea persoane care vă vor arăta drumul în a vă găsi casă, a construi sau a cumpăra una. Vă puteți simți copleșiți de responsabilități.

E bine să înțelegeți că mai puteți delega din atribuții, nu preluați totul pe umeri. Venus este în scorpion, aduce multă greutate în relații. Când nu mai puteți face față, aveți această problemă: vreți să fiți ajutor, dar nu puteți să îl cereți. Trebuie să fiți deschiși și sinceri cu propria persoană, să simțiți cât puteți duce.

Leu / Ascendent Leu

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Luna nouă în Balanță este pe casa a treia, casa comunicării, a relaționării. Popularitatea dvs va crește, oamenii din jur vor fi atrași de energia pe care o degajați. Trebuie să vă promovați ideile și să vă implicați în proiecte noi. Singurul lucru la care trebuie să aveți grijă e sănătatea. Fiți atenți la ce semnale emite corpul și asigurați-vă că vă acordați timp pentru odihnă și recreere.

Mercur se află în Balanță, lângă această Lună nouă. Vă ajută să găsiți oportunități, noi idei pentru modul în care relaționați cu clienții dvs, să găsiți noi proiecte, cum vă exprimați ideile, punctele de vedere.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe casa a doua aveți Luna nouă în Balanță, acompaniată de Mercur în Balanță și Venus în Scorpion. Toate acestea rezonează cu dvs, vă fac să aveți o săptămână cu vești bune în sectorul financiar. Puteți primi un bonus, o mărire de salariu sau veți găsi o oportunitate de investiție profitabilă. E important să vă gestionați cu atenție banii, nu cheltuiți impulsiv.

Trebuie să vă planificați bugetul cu grijă, trebuie să vă gândiți la viitor și bani puși deoparte pentru zile negre. Nu uitați că Mercur din Balanță vă este un foarte bun prieten în dialogul pe care îl aveți cu persoanele care vă pot ajuta în acest sector financiar.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Luna nouă din Balanță este pe casa întâi, sunteți vedetele acestei săptămâni! Veți avea în reflector și în prim plan cariera. Sunteți ajutați, primiți un impuls pozitiv Puteți progresa rapid pentru că veți putea să vă folosiți abilitățile de comunicare și de cooperare. Toată energia Balanței, a lui Venus, care face trigon cu Marte și Saturn, și a lui Mercur vă ajută. Trigonul planetelor vă ajută să aveți idei noi, un mod strălucitor de a vă prezenta și de a vă aduce succes.

Vă recomandăm să aveți grijă la starea de indecizie. Energia Balanței de pe casa întâi, care vă solicită foarte mult, vă poate aduce multă indecizie și vă poate încetini în tot ceea ce vreți să faceți în această săptămână. Încercați să luați decizile mai rapid și să vă țineți de ele.

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe casa a 12a, casa în care aveți dialogul interior cu propria persoană, în care sufletul dvs este în primplan, vine Luna nouă în Balanță. Vine și cu Mercur, tot în Balanță, și vă ajută să aveți un dialog mult mai bun cu sufletul și cu frământările și nevoile dvs. Finanțele se pot stabiliza și se pot vedea roadele muncii dvs. Este un moment potrivit pentru a face investiții pe termen lung și pentru a vă reorganiza bugetul.

Singurul lucru la care trebuie să aveți grijă este stresul și frământarea pe care o dă casa a 12a. Trebuie să găsiți metode de relaxare, de a nu vă lăsa copleșiți de responsabilitățile pe care le aveți pe umeri.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna nouă în Balanță este pe casa a 11a, unde se află grupul social, relația cu prietenii. Aici se află și Mercur, tot în Balanță, care va veni tot în casa a 11a. Vă ajută să aveți o comunicare mai bună cu ei, să vă extindeți cercul de prieteni, să vă implicați în mai multe activități sociale. Nu aveți decât să fiți sociabili, deschiși la noi colaborări. Toate acestea vă vor aduce oportunități pe termen lung.

Recomandarea este să evitați stresul emoțional. Puteți să vă distanțați de prietenii care vă critică, care nu vă aduc vorbe bune, nu vă aduc prosperitate. La Luna nouă în Balanță este un moment în care puteți face curat, închide relații toxice și aduce noi relații, noi oameni în viața dvs. Comunicarea e cheia succesului!

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe casa a zecea, unde se află cariera și prestigiul, locul în care străluciți, vine Luna nouă în Balanță și Mercur. Aveți energie din plin pentru a vă implica în proiecte noi, legate de muncă, de hobbyuri, orice fel de proiect care vă motivează să acționați. Proiecte în care simțiți nevoia să vă duceți și să vă dezvoltați. Venus din Scorpion poate aduce o stare de pasiune, de obsestie, de dramă, o stare de a duce lucrurile mult mai în profunzime.

Vă recomandăm să evitați stresul și impulsivitatea. Este indicat să vă planificați foarte bine lucrurile înainte de a începe ceva. Nu vă aruncați cu capul înainte!

Vărsător / Ascendent Vărsător

Săptămâna vă aduce multă inspirație pentru a explora noi orizonturi, fie că este vorba de călătorii, studii sau experiențe culturale. Vă recomandăm să fiți deschiși la învățare și noi perspective. Colaborările cu oamenii și cei care sunt peste graniță, prieteni sau poate persoane pe care le-ați descoperit de curând în străinătate, toate aceste colaborări cu ei vă vor ajuta să aveți proiecte bune, în care, până la urmă, vă aduc șansă și un mediu de lucru în care vă puteți bucura și puteți prospera.

Deși Venus, Marte și Saturn formează un trigon și vă ajută să faceți schimbări și să evoluați, vă recomand să evitați riscurile inutile. Luați decizii doar bazate pe logică!

Horoscop săptămâna 30 septembrie–6 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Intuiția va fi extrem de puternică. Nu vă rămâne decât să o ascultați și să luați decizii importante, bazându-vă pe ea, fie că este vorba de carieră, fie că e vorba de viața personală. Sănătatea necesită o atenție mai mărită, asigurați-vă că dormiți suficient și că aveți o alimentație corespunzătoare. Poate o rutină de viață sănătoasă. E important să aveți o minte limpede, care să vă ajute să luați decizii bune.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *