Horoscop săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Contextul astrologic poate aduce conflicte și probleme. Care sunt cele mai afectate zodii VIDEO EXCLUSIV

În weekend, Venus, planeta iubirii si a banilor, va forma o opoziție cu Uranus
Horoscop săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Contextul astrologic poate aduce conflicte și probleme. Care sunt cele mai afectate zodii VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie se remarcă prin intrarea în mers retrograd a lui Marte, planeta acțiunii, prin zodia Gemeni. Acest tranzit va dura până pe 12 ianuarie 2023, moment în care Marte va reveni în mers direct, însă efectele retrogradării sale vor fi resimțite până pe 25 martie, atunci când va părăsi acest semn. Contextul astrologic poate aduce conflicte și probleme în comunicare, dar și dificultăți în raționament și luarea deciziilor. Cele mai afectate vor fi zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești).

Horoscop săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Nativii Berbec se pot confrunta cu tensiuni în relația de cuplu

În weekend, Venus, planeta iubirii si a banilor, va forma o opoziție cu Uranus, planeta neprevăzutului, aspect care poate aduce schimbări bruște și răsturnări de situație în relații, dar și în plan financiar. Sunt zile în care ne putem îndrăgosti la prima vedere, însă de preferat ar fi să avem grijă cine ne fură mințile, pentru a nu suferi ulterior. Pe de altă parte, acest context ar putea aduce cheltuieli neprevăzute și plăți neașteptate.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Cu Marte, guvernatorul tău, în mers retrograd, ar fi bine să mai încetinești și tu ritmul să ai mai multă grijă la deplasări, la acte și să-ți reevaluezi niște idei, concepții, decizii și tipare de raționament. Pe de altă parte, în weekend ai grijă la modul în care îți administrez finanțele pentru că poți avea parte de cheltuieli neprevăzute. În plus, nu sunt excluse tensiunile cu partenerul din cauza banilor sau din cauza suspiciunilor sentimentale.

Taur/Ascendent Taur

intri într-o perioadă în care ar trebui să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi și administrezi finanțele pentru că te poți confrunta cu lipsuri financiare. Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul relațiilor tale, iar Venus și Uranus formează o opoziție pe axa relațiilor, s-ar putea să ai parte de schimbări în cuplu, de situații neprevăzute. Pentru nativii care sunt singuri nu este exclusă o dragoste la prima vedere.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Marte va retrograda chiar în zodia ta și îți cere să mai încetinești ritmul, să lași deoparte stresul și să te agiți mai puțin. Ai mai multă grijă la dialogul cu cei din jur pentru că poți da naștere ușor conflictelor și, de asemenea, ai grijă la sănătate, mai ales că în weekend s-ar putea să ai un randament scăzut și să te confrunți cu stări de oboseală sau chiar cu revenirea unor simptome. Finalul de săptămână poate aduce evenimente neprevăzute la locul de muncă.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta are un impact sentimental și emoțional destul de mare pentru tine. Pe de o parte, retrogradarea lui Marte poate aduce un fost partener în viața ta sau poate redeschide răni sentimentale nevindecate. Pe de altă parte, opoziția dintre Venus și Uranus poate aduce evenimente neașteptate în plan sentimental sau legate de copii. Dacă ești singur, o dragoste bruscă te poate lua prin surprindere.

Horoscop săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Nativii Leu au parte de evenimente neprevăzute la locul de muncă

Leu/ Ascendent Leu

Retrogradarea lui Marte îți cere reevaluarea relațiilor de prietenie și a proiectelor în care ești implicat. În plus, la final de săptămână opoziția dintre Venus și Uranus te atenționează că există un dezechilibru între viața personală și viața profesională. S-ar putea să apară evenimente neprevăzute la locul de muncă sau care au legătură cu familia sau cu locuința.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Marte va retrograda în sectorul profesional și s-ar putea ca în cazul multor nativi să aducă o schimbare de carieră. Este o perioadă în care ar trebui să-ți reevaluezi obiectivele pe care le ai, dar și strategiile prin care vrei să ți le atingi. În weekend, s-ar putea să ți se dea niște planuri peste cap, să fii surprins de niște vești primite sau de niște dialoguri purtate. Evită conflictele de opinie, dezbaterile și contrazicerile pe teme legate de principii.

Balanță/Ascendent Balanță

Marte retrograd s-ar putea să aducă obstacole în privința unei călătorii sau te poate stimula să reiei în curs abandonat. Ai mai multă grijă la problemele cu actele sau dacă ești implicat într-un proces. Cum este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte și de conflicte în cuplu mai ales de natură financiară, dată fiind opoziția dintre Venus și Uranus din weekend. Evită să faci investiții riscante și să cheltuiești bani pe fond emoțional.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Retrogradarea lui Marte, guvernatorul tău, îți cere reevaluarea unei relații intime, dar și reorganizarea situației financiare. Îți poți da seama pe unde sau din cauza cui pierzi resurse. Nu te aștepta la câștiguri majore în perioada următoare și evită investițiile riscante. În weekend poți fi surprins de atitudinea partenerului ca urmare a opoziției dintre Venus și Uranus. Poți avea parte de niște răsturnări de situație în viața de cuplu, așa că evită să duci conflictele la extrem.

Horoscop săptămâna 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Nativii Săgetător sunt îndemnați să profite de zilele libere pentru a se odihni

Săgetător/Ascendent Săgetător

Marte va retrograda chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce piedici în comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Urmează o perioadă în care vei ști dacă o relație merită continuată sau trebuie încheiată. La final de săptămână s-ar putea să ai parte de schimbări neașteptate la locul de muncă, schimbări de program, de sarcini și evenimente neprevăzute în legătură cu proiectele profesionale. Profită de zilele libere pentru a te odihni pentru că ești destul de vulnerabil ca urmare a opoziției dintre Venus și Uranus.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Retrogradarea lui Marte îți poate aduce situații neplăcute la locul de muncă și complicații în cazul unei probleme de sănătate. De preferat ar fi să profiți de această perioadă pentru a-ți reevalua jobul, programul, modul în care îți îndeplinești activitățile și stilul de viață. Nu este exclus ca o problemă de sănătate să-și facă simțită prezența. Opoziția dintre Venus și Uranus de la finalul săptămânii îți poate aduce situații neașteptate în plan sentimental, mai ales dacă ești într-o relație nouă. În cazul unor nativi poate fi vorba și de o dragoste la prima vedere.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Marte va retrograda în sectorul tău afectiv și poți intra într-o perioadă în care nu mai ești sigur pe sentimentele tale și relația cu persoana iubită este vizată de conflicte. Acest tranzit îți cere să-ți reevaluezi viața sentimentală, indiferent dacă ai sau nu relație. Unii nativi pot lua o pauza în timp ce alți nativi se reconectează cu partenerul prin activități comune. La final de săptămână, opoziția Venus-Uranus aduce o nevoie de echilibru între carieră și familie. S-ar putea să te confrunți cu situații neprevăzute în ambele direcții situații care să îți dea programul și planurile peste cap.

Pești/Ascendent Pești

Retrogradarea lui Marte poate aduce conflicte cu familia, în special dacă la mijloc este vorba de împărțirea unor bunuri materiale. Pe de altă parte, pot apărea conflicte în cămin și ca urmare a cheltuielilor comune. Această retrogradare poate scoate la suprafață niște traume emoționale mai vechi, mai ales că în weekend Venus formează o opoziție cu Uranus, iar acest aspect poate fi surprinzător prin gândurile pe care le aduce. De asemenea, în weekend te poți aștepta la dialoguri care să te ia pe nepregătite și la mesaje care să te șocheze. Pot apărea surprize la drum și poți trece prin evenimente care să schimbe radical niște principii și credințe.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *