Horoscop săptămâna 5-11 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Mercur retrograd ne aduce trecutul în prezent! VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 5-11 august 2024.

Scris de: Irina Maria

02 Aug. 2024

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Mercur retrograd ne aduce trecutul în prezent! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna august vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024

În continuare, Soarele se află în Leu și Marte este în Gemeni. Pe 5 august, Venus va intra în Fecioară. Vom avea o iubire mai așezată, mai temeinică. Plăcerile vor fi spre confort și bunăstare. Pe 4 august, Mercur începe să retrogradeze în Fecioară. Începe perioada de care toată lumea se sperie, în care trebuie să avem grijă la obiectele electrice, la cum mergem cu mașina. Nu vă speriați, totul este sub control!

Mercur, planeta comunicării și a gândirii, trimite energia ei pe retrogradare către interiorul nostru. Vom avea o perioadă în care o să fie o comunicare mai bună cu sufletul nostru. Vin din trecut multe persoane, planuri sau idei pe care le-am abandonat. Le putem relua și finaliza ceea ce am lăsat neterminat sau am abandonat. Avem 3 săptămâni la dispoziție pentru a face asta.

Berbec / Ascendent Berbec

Marte este tot în Gemeni, pe casa a treia, a comunicării, a relaționării, a întâlnirilor cu clienții. Va continua starea de haos, de rebeliune. Vă determină să vă aruncați cu capul înainte. Poate va trebui să evitați asta… Pe 5 august, Venus intră în Fecioară pe casa a șasea, a muncii, a sănătății, a rutinei de sănătate. Intrarea este de bun august. Vă determină să aveți acțiuni mai bune spre planul de sănătate.

Pe 4 august, Mercur va retrograda în Fecioară pe casa a șasea. Se vor reîntoarce idei legate de proiectele dvs., relaționări, interviuri mai vechi. Este un moment bun să vă căutați un loc de muncă și relua din trecut ceea ce ați inițiat.

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Taur / Ascendent Taur

Venus este în Fecioară. Pe 5 august își schimbă zodia și intră pe casa a cincea, ministerul fericirii, unde vă afirmați, vă bucurați de viață, relația cu copiii și iubirile. Se aude că săptămâna va fi de bun augur pentru dvs. Marte este în Gemeni pe casa a doua, a banilor. Atenție asupra modului în care vreți să câștigați bani, este puțin haos. Puteți face acțiuni care nu sunt bine gândite și vă pot aduce pierderi de bani. Pe 4 august, Mercur va retrograda în Fecioară, pe casa a cincea. Vă aduce din trecut iubiri stinse, întâlniri cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult. Este o săptămână frumoasa pentru voi!

Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur este în casa a patra și va retrograda în Fecioară pe teritorului relațiilor cu familia, al căminului. Vă aduce un timp pentru suflet, pentru a vă așeza relațiile cu membri familiei. Poate aduce proiecte lăsate baltă legate de cămin, poate zugrăviți sau amenajați ceva. Veți relua aceste activități.

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară pe casa a patra, unde este căminul, familia. Alături de Mercur vă aduce o stare de plăcere, de relaționare bună cu familia. Marte din Gemeni este pe casa întâi, a corpului fizic, relația și atitudinea cu trupul și mai reprezintă relațiile dvs. Aveți grijă la ele! Este puțin haos, Marte vă împinge la conflicte ușoare, o perioadă în care doriți să vă impuneți punctul de vedere. Trageți aer în piept și aveți grijă cum inițiați acțiuni în relațiile dvs.

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Rac / Ascendent Rac

Pe casa a treia, pe teritoriul comunicării și al relaționării, se află planeta Mercur care retrogradează în Fecioară. Vă revin, din trecut, idei, proiecte, clienți, relații cu clienții care au fost abandonate și pot fi reluate.

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară tot în casa a treia. Sunt drumuri de făcut, deplasări de plăcere. Vă veți duce să întâlniți oameni cu care vă veți petrece un timp plăcut. Marte e în Gemeni pe casa a 12a, a izolării, a prizonieriatului. Vă dă zbucium sufletesc, o stare de agresivitate vizavi de sufletul dvs și de acel dialog interior.

Leu / Ascendent Leu

Pe 4 august, Mercur retrogradează pe casa a doua, în Fecioară. Vă aduce, din trecut, planuri și idei abandonate, legate de modul în care vreți să vă câștigați banii. Tot aici vine și Venus, pe 5 august. Cele două planete vor face un plan interesant și minuțios de a vă câștiga banii.

Marte este în continuare în Gemeni, pe casa a 11a, unde este grupul social, relația cu gașca, cu cei care fac parte din anturaj. Este gălăgie multă, mult haos, fiecare vrea să facă altceva. Adrenalina o să fie la cote înaite, dar Leilor le place această energie.

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Mercur este pe casa întâi și va retrograda în zodia dvs. Sunteți vedetele săptămânii! Vă readuce relații pierdute, abandonate, persoane pe care nu le-ați văzut de mult timp. Vă veți relua o rutină de îngrijire a corpului dvs, veți fi mai atenți la ceea ce reprezintă corp, sănătate, modul în care arătați.

Pe 5 august intră Venus în zodia dvs. Vă aduce o stare de bucurie, de bine în relațiile dvs. Veți fi dornici să vă înfrumusețați corpul fizic, să vă luați haine care să vă pună în evidență. Pe casa a zecea, a carierei, se află Marte în Gemeni. Aveți grijă! Este haos și puteți face acțiuni îndrăznețe, care poate nu vă ajută să vă atingeți obiectivele pe domeniul carierei.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus este pe teritoriul Fecioarei, începând cu 5 august, pe casa a 12a, unde este dialogul cu sufletul dvs, cu tot ceea ce este trecut karmic. Vă ajută să readuceți din trecut relații sau amintirea unor persoane care poate nu mai sunt în viață. Este o săptămână bună în care puteți ierta persoane care nu mai sunt în acest plan fizic și vă pare rău pentru faptul că v-ați despărțit de ele. Parcă nu v-ați despărțit într-o stare de armonie. Venus vă ajută mult să faceți acel gest de a vă armoniza relația cu cei care nu mai sunt.

Pe 4 august, Mercur va retrograda în Fecioară tot pe casa a 12a. Vă readuce în minte întâmplări, vorbe, dialoguri pe care nu le-ați uitat. Este momentul să vă detașați de ele, să iertați persoanele care v-au greșit și să vă continuați viața în iubire și lumină. Marte e în Gemeni pe casa a noua, a proiectelor mari de viață, a principiilor. Aici e și relația cu străinătatea. Veți avea acțiuni și dorințe, vreți să faceți tot felul de excursii și călătorii pe care le-ați dorit, dar nu le-ați putut realiza. Calmați-vă și liniștiți-vă! Dorințele se vor materializa.

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe 5 august, Mercur retrogradează în Fecioară pe casa a 11a. Vă aduce, din trecut, relații uitate cu persoane care pot să vă deschidă drumuri, care doar ați inițiat o întâlnire cu ele, dar nu s-a finalizat nimic. Mercur în grupul social vă ajută să reluați aceste întâlniri și inițieri de relații. Sunt benefice și vă pot deschide uși, oportunități. Dați telefon și reluați ceea ce nu s-a finalizat.

Pe 4 august, Venus intră în Fecioară tot pe casa a 11a. Vă ajută să vă simțiți foarte bine în grupul social. Vă aduce chef de viață și de a relaționa cu cei din anturaj. Marte e în Gemeni pe casa a opta, a vieții și a morții, a finanțelor. Atenție! Este mai mult haos și dorință de a face acțiuni riscante. E bine să aveți grijă la inițiativa dvs pe domeniul investițiilor financiare.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe casa a zecea, a carierei, pe data de 4 august, Mercur va retrograda în Fecioară. Vă aduce în atenție multe planuri și idei, tot ceea ce ați inițiat și vreți să continuați în carieră. Este o săptămână bună să vă gândiți la ceea ce ați abandonat și este păcat, erau idei bune. Se readuc în prezent toate aceste idei pe care le puteți fructifica.

Pe 5 august, Venus intră în Fecioară tot pe casa a zecea. Vă aduce oportunități, moment de strălucire, de succes, de reputație. Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți este poziția lui Marte din Gemeni, pe casa a șaptea, a relațiilor. Este haotic și vă determină să fiți mai agresivi în relații. Atenție cum interacționați, aveți răbdare față de oameni. Vreți ca totul să fie repede și dintr-o dată!

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe casa a noua, pe 4 august, Mercur va retrograda în Fecioară. Este o poziție interesantă aici deoarece Fecioara și Capricornul sunt semne de Pământ. Prin retrogradare, Mercur vine cu bun augur. Sunteți într-o relație bună cu această planetă în Fecioară. E ca și cum vă puteți focusa din nou pe proiectele și planurile dvs. Ideile de plecat în străinătate sau cursuri la distanță trebuie reluate.

Vor fi iar în prim-plan, e un moment bun să vă focusați și să practicați aceste idei, într-o formă mai clară și mai coerentă. La muncă, pe casa a șasea, îl aveți pe Marte în Gemeni. Vă aduce o stare de efervescență și de neastâmpăr în tot ceea ce înseamnă relația cu colegii dvs, cu șeful. Vreți să fiți puși în evidență la job și parcă nu se mai întâmplă acest lucru. Nu intrați în panică! Marte în Gemeni vă poate aduce și acțiuni pe care le puteți face la locul muncii.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Pe casa a opta, a vieții și a morții, a finanțelor, aveți Mercur retrograd în Fecioară, pe 4 august. Puteți relua idei legate de investițiile financiare, pe care le-ați abandonat sau uitat. Puteți să vă focusați acum pe ele și să vă investiți banii foarte bine, să vă aducă în viitor câștiguri. Tot aici, pe 5 august, vine și Venus!

Vă dă și mai mult spor în a vă investi banii, în a câștiga tot ceea ce veți gândi zilele astea. Totul se va materializa, veți avea câștiguri. Marte e în Gemeni pe casa a cincea, ministerul fericirii și a bucuriei de a trăi. Adrenalina va fi prezentă, aveți grijă la drumuri și la toate acțiunile dvs care sunt puțin prea îndrăznețe. Este o săptămână în care mai bine stați și vă gândiți cum vă investiți banii decât să vă duceți să vă aruncați cu parapanta!

Horoscop săptămâna 5-11 august 2024. Pești / Ascendent Pești

Pe 4 august, pe teritoriul casei a șaptea, a relației cu partenerul, cu colaboratorii, vine Mercur retrograd în Fecioară. Vă ajută să reluați din trecut relații vechi, abandonate, iubiri pierdute. Vă regăsiți din nou o iubire care merită să fie în centrul atenției. Aveți curaj să dați din nou telefoane, să inițiați întâlniri cu persoana pe care o vreți în viața dvs, dar pe care ați ignorat-o sau uitat-o.

Pe 5 august, tot în casa a șaptea, vine și Venus, micul benefic. O să vă sufle în pânze în tot ceea ce înseamnă relația cu partenerul, cu colaboratorii. Trebuie să aveți curaj să inițiați întâlniri. Aveți o mare oportunitate și prin intrarea lui Mercur, dar și a lui Venus! Atenție și grijă la continuarea așezării planetei Marte în Gemeni, pe casa a patra. Aveți grijă cum agresați, comunicați, inițiați relațiile cu familia și căminul.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media. 
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *