Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Creștere în carieră și bani mai mulți pentru acești nativi

Pentru ce nativi se anunță o perioadă financiară bună.
Horoscop săptămâna 5 - 11 septembrie 2022. Creștere în carieră și bani mai mulți pentru acești nativi

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022, principalele previziuni astrale. Săptămâna 5 – 11 septembrie se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Fecioară, tranzit care ne susține să ne manifestăm afecțiunea prin gesturi practice. Venus va sta aici până pe 29 septembrie, perioada în care căutăm să ne perfecționăm relațiile, să acordăm mai multă atenție partenerului, însă trebuie să avem grijă că putem deveni și mult prea critici cu cei dragi. Din punct de vedere financiar, este o perioadă bună să facem calcule și să punem bani deoparte.

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Mercur, în mers retrograd 

Un alt aspect important al săptămânii este intrarea în retrogradare a lui Mercur în zodia Balanță. Mercur va fi în mers retrograd până pe 2 octombrie, însă din 23 septembrie va fi retrograd în Fecioară. Astfel, se anunță o perioadă de reevaluare a relațiilor, o perioadă în care dialogul va fi mai dificil și mecanismele de gândire încetinite. Putem face greșeli în comunicare, în acte, ne putem confrunta cu probleme de natură legală, iar simțul justițiar ne poate juca feste.

Pe data de 10 septembrie se va forma Lună Plină în zodia Pești, în conjuncție cu Neptun, aspect care poate aduce confuzii, deziluzii, dar și miracole. Este o perioadă bună să dăm atenție viselor și să ne materializăm gândurile. Pe de altă parte, pot ieși la lumină secrete, trădări și putem să ne dăm seama unde anume ne-am făcut iluzii prea mari.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Renegocieri și reevaluări contractuale

 

Berbec/Ascendent Berbec

mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la neînțelegeri în cuplu și la o reanaliză serioasă a relației cu partenerul de viață. Nu este exclus ca în viața unor nativi să revină un fost partener. Din punct de vedere profesional, urmează o perioadă de renegocieri și reevaluări contractuale. Venus te va susține să fii eficient la locul de muncă și va veni cu o șansă în plus pentru cei care își caută un nou job. Mai multă grijă la sănătate în preajma Lunii Pline. Dacă te știi într-o situație toxică, fă tot posibilul să ieși din aceasta și pune punct trecutului.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra chiar în sectorul iubirii și te va susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală sau relația cu copiii. Dacă ești singur, ai toate șansele să legi o nouă idilă, însă ține cont că Mercur, guvernatorul acestui sector, este în retrogradare, deci s-ar putea să nu fie vorba de ceva de lungă durată. Cu Mercur retrograd vei căuta soluții să-ți crești randamentul la locul de muncă și te vei preocupa să-ți reevaluezi stilul de viață și starea de sănătate. Lună Plină îți aduce ocazia să vezi adevărata față a unor prieteni.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în sectorul iubirii tale și te va îndemna să îți revizuiești viața sentimentală. Ai ocazia să îți dai seama dacă relația în care te afli este cea potrivită pentru tine, însă nu lua decizii majore deocamdată pentru că este o perioadă de confuzie. Pe de altă parte, Lună Plină se petrece în sectorul carierei și poate încheia un capitol profesional. Ai mai multă grijă la imagine și ferește-te să ai idealuri profesionale prea înalte. Cu Venus în Fecioară vei observa că relațiile de familie se îmbunătățesc. De asemenea, acest tranzit susține nativii care vor să-și redecoreze casa.

Rac/Ascendent Rac

Tranzitul lui Venus prin Fecioară te ajută să te împaci cu rudele și cu prietenii cu care nu ai fost în relații prea bune pana acum. De asemenea, este un tranzit care te susține să înveți, să comunici cu mai mare atenție la detalii și te stimulează la plimbări. Retrogradarea lui Mercur poate aduce conflicte cu familia, reactivarea unor traume emoționale din copilărie și o tendință mai mare de interiorizare. Înainte de toate, ai nevoie să faci pace cu tine și cu trecutul. Ai grijă în preajma Lunii Pline pentru că o persoană străină, de altă naționalitate, te poate dezamăgi.

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Remegociere salarială

Leu/ Ascendent Leu

Venus îți va tranzita sectorul financiar și-ți va aduce șanse de redresare, poate chiar și o renegociere salarială, cu atât mai mult cu cât și retrogradarea lui Mercur îți cere să revii asupra unor negocieri și decizii luate. Ai grijă mai multă la drumuri, la acte și la mijloacele cu care te deplasezi. Comunicarea va fi destul de dificilă în perioada următoare și s-ar putea să interpretezi greșit sau să transmiți mesaje eronate. Pe de altă parte, Lună Plină te poate ajuta să vezi unde te autosabotezi. Profită de energia lunației și rupe-te de o relație toxică sau de un atașament emoțional, financiar. S-ar putea ca o serie de probleme intime să iasă acum la suprafață.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Tu te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, tranzit care te va susține să te preocupi mai mult de tine, de felul în care arăți și de îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți. Te vei bucura de mai mult farmec și de o stare de spirit bună. Pe de altă parte, nu la fel de roz va fi situația și în plan financiar, acolo unde Mercur, guvernatorul tău, va retrograda. S-ar putea să te confrunți cu nemulțumiri legate de bani, să ai parte de renegocieri salariale și să trebuiască să-ți reevaluezi obiceiurile financiare. S-ar putea să fie nevoie să cauți noi metode prin care să câștigi bani. Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale și poate o încheia o poveste care nu este funcțională. Acum poți vedea unde te-ai iluzionat în legătură cu partenerul de viață și nu este exclus să iasă la suprafață secrete și trădări. Din punct de vedere profesional,ai mai multă grijă la colaboratorii și partenerii de afaceri care pot încearca să te păcălească.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita un sector al subconștientului, în timp ce Mercur va retrograda în zodia ta. Acest context astrologic îți va aduce o nevoie mare de interiorizare, o nevoie de a sta singur, retras, mai ales că pe interior te poți lupta cu frământări, cu amintiri revenite și o stare de agitație și irascibilitate. Este o perioadă în care introspecția și reevaluarea propriei tale vieți, propriilor relații, îți poate aduce revelații importante. Nu te grăbi să iei decizii importante pentru că vei fi confuz. Pe de altă parte, Lună Plină din Pești îți cere să închei un capitol profesional, să faci niște schimbări de program, de sarcini, astfel încât să-ți îmbunătățești stilul de viață. Nu este exclus ca o problemă de sănătate să se manifeste în această perioadă.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Deși Venus te susține să-ți reactivezi viața socială și să ieși mai mult cu prietenii, retrogradarea lui Mercur poate veni cu o stare de interiorizare și introspecție. Nu este exclus ca în viața ta să revină persoane din trecut sau să afli secrete, să afli că ai fost trădat și mințit. Acest context se poate activa mai ales în preajma Lunii Pline care se petrece în sectorul iubirii tale. Totodată, vei vedea dacă te-ai iluzionat prea mult în privința partenerului și dacă te afli în relația potrivită. Unii nativi pot culege roadele unui proiect creativ și se pot bucura de o inspirație și imaginație aparte.

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Creștere în carieră

Săgetător/Ascendent Săgetător

Intrarea lui Venus în zodia Fecioară te susține să te afirmi și să-ți îmbunătățești imaginea profesională. Micul Benefic poate veni cu șanse de creștere în carieră, însă ai grijă la persoanele cu care te înconjori. Retrogradarea lui Mercur îți poate da peste cap niște planuri și îți poate arăta adevărata față a unor persoane din anturaj. De asemenea, te poți aștepta la dezamăgiri din partea prietenilor. În preajma Lunii Pline din Pești s-ar putea să apară tensiuni în familie sau schimbări legate de locuință.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Tranzitul lui Venus prin Fecioară te susține să te dezvolți personal sau profesional, să studiezi, să explorezi noi domenii și să-ți consolidezi niște principii de viață. Pe de altă parte, Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și îți va cere să îți reevaluezi statutul profesional, aspirațiile și strategiile prin care vrei să îți atingi obiectivele. Luna Plină din Pești poate veni cu soluții la problemele cu care te confrunți, însă ai grijă să nu te iluzionezi pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. Fii mai atent la acte, la deplasări, în special la mijloacele de transport.

Horoscop săptămâna 5 – 11 septembrie 2022. Mari secret pot ieși la iveală

Vărsător/Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus prin Fecioară îți poate înlesni niște situații financiare în care trebuie să obții bani sau bunuri de la alții. În sectorul financiar se va petrece și Lună Plină care îți poate aduce culegerea roadelor unui plan de economii. Ai grijă totuși la cheltuieli. Acum poți să îți dai seama dacă ai administrat corect veniturile în ultima jumătate de an și ce trebuie să faci pentru a te redresa financiar. Retrogradarea lui Mercur s-ar putea să-ți dea peste cap niște principii și teorii și te îndeamnă să-ți reevaluezi credințele și convingerile. Este o perioadă bună să reiei niște cursuri, însă nu este momentul să pleci în călătorii peste hotare. De asemenea, ai mai multă grijă la acte și la problemele cu legea și justiția.

Pești/Ascendent Pești

Venus va intra în sectorul relațiilor tale și te va ajuta să-ți îmbunătățești viata de cuplu, iar dacă ești singur, să alegi mai ușor o nouă o relație. Totuși, ține cont că Mercur, planeta care îți guvernează relațiile, va retrograda, așa că s-ar putea să nu fie vorba de o poveste de lungă durată. Această retrogradare poate scoate la suprafață secrete, infidelități și probleme intime în viața de cuplu. Nu este momentul să faci investiții riscante, ci mai degrabă să-ți reorganizezi situația financiară, să rediscuți condițiile unui credit sau modul în care poți returna o datorie. Ai grijă la problemele cu legea, la procese și la înșelăciunile care pot veni din partea partenerilor de afaceri. Lună Plină se petrece în zodia ta și poate aduce încheierea unui capitol deschis în urmă cu jumătate de an. Totodată, ai șansa să te rupi de ceea ce nu mai funcționează în viața ta.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *