Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va avea noroc dacă investește bani VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 6-12 mai 2024.

Scris de: Irina Maria

05 May. 2024

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va avea noroc dacă investește bani VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna mai vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024

Suntem în plin sezon al Taurului, unde se află Soarele și Venus. Mercur și Marte sunt în mers direct în Berbec și ne aduc multă energie. Este o minune între a fi și a avea. Este Săptămâna Luminată, a începuturilor, a bucuriei, și pe data de 8 mai se formează Lună Nouă în Taur. Va fi cel mai bun moment de restart! Putem să punem semințele intențiilor noastre ca orice dorință, orice vis al nostru să se îndeplinească.

Avem puterea și forța de a materializa aceste intenții, aceste semințe pe care le punem în pământ. Energia pentru a le da viață este la o cotă maximă, 3 zile înainte de Luna Nouă, dar și 3 zile după. Această Lună Nouă se formează în Taur, un semn fix de Pământ, o energie care dă stabilitate, care te ajută să faci temelia casei, să sedimentezi, să te stabilizezi.

Este o energie a bogăției, a prosperității. Energia de pe 8 mai ne va ajuta să ne ancorăm în realitate, să știm foarte bine ceea ce dorim. Dar acum ceea ce dorim vom și materializa prin modul în care vom seta aceste intenții la această Lună Nouă în Taur.

Berbec / Ascendent Berbec

Luna Nouă în Taur va fi pe casa a doua, a banilor, a valorilor personale, a stimei de sine, a încrederii în propria persoană. Veți putea planta intenții legate de modalități de a câștiga bani, de a fi prosperi, de a găsi acele cursuri sau relații, modalități prin care să vă puneți în atenție, să vă creșteți stima de sine. De la această Lună Nouă veți putea iniția și demara foarte multe proiecte și planuri ce țin de ființa dvs și de modul în care vreți să prosperați. Venus din Taur este în mers direct și e important acest lucru. Este în armonie, influențează această lunație de pe 8 mai și vă aduce multă prosperitate, multe oportunități, noroc în a vă investi banii, în a primi în viața dvs persoane norocoase, care să vă schimbe viața.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Taur / Ascendent Taur

Luna Nouă este în semnul dvs, pe casa întâi. Este o săptămână a bucuriilor, în care sunteți răsfățați, puternic, energizați de această magie care se poate întâmpla la această Lună Nouă. Nu uitați să vă setați semințele intențiilor legate de noi proiecte, de modul în care vreți să arătați, de cum vreți să vă schimbați viața. Acum este momentul în care, pur și simplu, peste noapte vă treziți ca dintr-un coșmar într-o stare de bucurie și de prosperitate. Dacă veți realiza că aveți în mână bagheta magică, vă creați viitorul și oportunitățile.

Pe 8 mai este energie care vă ajută să inițiați aceste idei și proiecte. Puteți face schimbări, puteți să vă reinventați. Este un moment bun în care veți spune un „nu” hotărât tuturor celor care vă blochează viața, pe care îi simțiți acum și nu vă puteți preface. Dacă nu conștientizați că voi vă făuriți viața, veți pierde această energie superbă care se formează și vă ajută să vă schimbați viața. Vă veți da seama de unicitatea dvs, vă acceptați cum sunteți și vă iubiți pur și simplu. Universul vă trimite persoane frumoase, puteți începe relații superbe. Aveți curajul să spuneți ceea ce vă doriți și să fiți adevărați.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Luna Nouă din Taur este pe casa a 12a, a izolării, a suferinței, a trecutului karmic. Este un moment bun prin care puteți scăpa și renunța la tot ceea ce este toxic în viața dvs, inclusiv relațiile. Cele care v-au îmbolnăvit nu își mai au rostul. Casa a 12a este o casă karmică, a vindecării trecutului, a subconștientului. Veți avea vise, premoniții, se vor întâmpla lucruri care vă vor ajuta să descoperiți sursa acestor probleme karmice ale neamului dvs. Este un moment în care puteți seta aceste intenții ale vindecării vieții dvs și a neamului din care faceți parte.

Puteți avea un dialog interior puternic și puteți scoate la suprafață tot ceea ce v-a îmbolnăvit, ce v-a dat anxietate, depresie. Puteți găsi remedii sau acea persoană/pastilă care vă este benefică, care vă scapă de traume și probleme.

Venus din Taur se află tot pe casa a 12a și vă ajută mult, vă inspiră în a căuta persoane sau tămăduitori. Dacă veți dori și veți iniția la această Lună Nouă dorința de a vă vindeca, Universul vă va trimite aceste persoane care să vă ajute. Mercur, guvernatorul dvs, este în mers direct în Berbec și este aici alături de Marte, energizând casa a 11a, a grupului social. Veți avea inițiativă în relații, multă comunicare. Puteți fi autoritari, să vă impuneți punctul de vedere și să îi trageți după dvs. Aveți grijă la cum vă expuneți ideile.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Rac / Ascendent Rac

Luna Nouă în Taur este pe casa a 11a, a începuturilor, a proiectelor, a grupului social. Puteți să vă plantați semințe ale intenției pentru planuri de viitor. Aveți bagheta magică în mână de a vă îndeplini toate visele. Pot deveni realitate! Vise de a deveni prosper, de a vă găsi un rost în lume, un loc de muncă care să vă onoreze, un partener de viață frumos. Ce visați puteți materializa!

Venus se află în Taur tot pe casa a 11a și vă aduce mult noroc la prieteni, la relații și la prieteni cu care veți face lucruri mărețe. Vor fi prietenii solide, nu trecătoare. Puteți iniția și contura relații de viață, prospere. Mercur și Marte sunt în Berbec pe casa a zecea, a carierei. Vă face incisivi, autoritari. Vă recomand atenție la comunicare și la modul în care vreți să fiți auziți, vreți prestanță. Puteți fi prea autoritari, puteți deranja. Atenție la cuvinte și la atitudine. Veți primi laurii și oportunitățile de care aveți nevoie.

Leu / Ascendent Leu

Luna Nouă în Taur este pe casa a zecea, a carierei, prestanței, în care sunteți premiat cu coronița pe cap. Puteți semăna intenții legate de carieră, de promovare, de a vă găsi locul în care să străluciți, să găsiți oameni care să vă deschidă o ușă prosperă, în care vă puteți dezvolta. Este o săptămână cu stabilitate, cu ancorare în realitate. Venus în Taur e tot pe casa a zecea, vă deschide drumurile și aduce oportunități. Luna Nouă vă ancorează în aceste vise și dorințe ale dvs. de a fi văzuți, de a avea prestanță. Mercur și Marte din Berbec sunt pe casa a noua a călătoriilor, a relației cu străinătatea. Ele vă susțin obiectivele, principiile de viață și vă dau startul unor călătorii prospere, unor cursuri sau relații cu persoane la distanță.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Luna Nouă în Taur este pe casa a noua, a călătoriilor, a proiectelor de viață, a relațiilor cu străinătatea, a principiilor dvs. Puteți să vă setați intenții legate de călătorii, de excursii în grup, de studii la distanță. Trebuie să visați frumos și să puneți intenții de studii în care să învătați, să vă puneți în lumină. Trebuie să învățați să fiți frumoși, să vă schimbați și să înțelegeți că schimbarea dvs vă poate aduce prosperitate, stabilitate și ancorare în realitate. Vă puteți semăna intenții legate de dezvoltarea dvs spirituală. Sigur, aceste studii sau cursuri vă vor învăța să aveți o nouă atitudine în viața dvs, de a avea prosperitate și noroc.

Venus, micul benefic, se află în Taur tot pe casa a noua și vă aduce mult noroc, multe oportunități, călătorii prospere și relații la distanță care vă pot aduce noroc, proiecte noi, o deschidere către străinătate. Mercur și Marte sunt în Berbec în casa a opta, a detașării, a finanțelor. Mercur, guvernatorul dvs, vă aduce o energie foarte bună pentru a vă investi banii. Veți știi foarte bine să lucrați cu oportunitățile care să vă deschidă noi drumuri pentru a primi în viața dvs prosperitatea. Vor fi oameni și proiecte noi care vor aduce bunăstare și deschidere către schimbare în bine.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Luna Nouă în Taur e în casa a opta, a finanțelor, a relațiilor intime, casa în care învățați să vă detașați. Veți învăța să puneți intenții legate de domeniul financiar. Poate vor primi o moștenire, poate vor veni persoane care vor să investească în dvs, pot începe proiecte noi care să vă aducă mulți bani. Nu trebuie decât să vă doriți și să plasați aceste intenții la această Lună Nouă în Taur pe casa a opta. Veți învăța să vă detașați de griji, de probleme, să fiți mai sănătoși și mai atenți la rutina dvs de viață.

Venus se află în Taur pe casa a opta și vă ajută să aveți bine întipărit în cap și în realitate noi modalități de a investi banii și de a prospera în viața dvs. Vă aduce relații prospere. Venus vă aduce oameni buni care vă vor deschide uși, oameni buni care vă vor transforma viața în bine.

Mercur și Marte sunt în Berbec pe casa a șaptea, a relațiilor, a cea cu partenerului de viață și a colaborărilor de orice fel. Vă face puțin incisivi și autoritari. Doriți să plătiți polițe în continuare, dar nu uitați că este Săptămâna Luminată. Ar fi păcat să vă gândiți la răzbunare, la acea sete de a întoarce demonii din viața dvs. Mai bine accesați îngerii și aduceți iubire, lumină și prosperitate în relațiile dvs. Luna Nouă din Taur aduce prosperitate, mult focus pe realitate și o putere de a creea temelie, de a creea resurse să fiți prosperi. E loc de iubire, nu de ură.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Luna Nouă în Taur este pe casa a șaptea, a relațiilor, a colaboratorilor, a relației cu subalternii, cu șefii și cu partenerul dvs. Puteți să vă puneți intenții legate de parteneriate, de dorința dvs de a face ceva cu partenerul dvs de viață. Poate doriți să vă căsătoriți, ca relația să ajungă la alt nivel, să fie o relație care să vă aducă mai multă valoare, prosperitate. Cei în cuplu pot duce relația la alt nivel, iar cei singuri pot seta intenții legate de apariția unui partener în viața lor.

Venus se află în Taur tot în casa a șapte și vă dă chef de iubire, stabilitate în relații, armonie în cuplu, în relațiile de orice fel. Vă veți bucura de iubire și de armonie în orice. Marte și Mercur sunt în Berbec, în casa a șasea a muncii. Vă dă multă acțiune, dorință de a vă găsi o rutină de viață și de a fi mai focusați pe sănătate, pe grija de corpul și nevoile dvs.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna Nouă în Taur este pe casa a șasea și activează casa sănătății și a muncii. Vă puteți seta intenții legate de locul de muncă. Dacă nu vă mai place sau dacă nu sunteți puși în valoare de șefi, puteți găsi alt job. Setați aceste intenții. Luna Nouă în Taur aduce ancorare în realitate, stabilitate, prosperitate, vă poate aduce un loc de muncă la care să câștigați mai bine.

Venus se află în Taur tot pe casa a șasea. Vă ajută să vă puneți mai mult în lumină grija față de propriul corp, de nevoile dvs. Vă ajută să vă înfrumusețați mai mult viața, să vedeți unde greșiți și unde pierdeți multă energie. Deficitul de energie vă îmbolnăvește, vă face să nu aveți vlagă și înțelegeți acum care e sursa bolilor dvs. Marte și Mercur sunt în Berbec pe casa a cincea, a iubirii și a bucuriei de a trăi. Atenție la curaj, adrenalină, accidente pe care le puteți provoca prin dorință. Puteți să vă duceți și să faceți tot ce doriți ca hobby sau nevoia de a vă bucura de viață, de a fi în natură, de a alerga, respira, de a vă bucura de viață.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Luna Nouă în Taur este în casa a cincea, a bucuriei de a trăi, a afirmării personale, a hobbyurilor, a jocurilor cu copiii. Vă puteți semăna intenții legate de bucurie, fericire, apariția unui copil sau o apropiere cu copiii pe care îi aveți. Puteți seta intenții legate de iubire, de bucuria de a trăi, de creativitate și de apariția unui partener care să vă aducă iubire.

Venus din Taur este tot în casa a cincea și aduce mare iubire și un mare chef de a iubi. Ori sunteți iubiți, ori iubiți cu patimă. Sunteți în fericire, prea plin, în bucurie. Marte și Mercur din Berbec sunt în casa a patra, a familiei. Vă vor da multă energie și chef de a face tot felul de acțiuni în casa dvs, cu familia. Poate petreceți mult, faceți multe vizite. Vă veți bucura mult de sărbători și de uniunea cu familia. Luna Nouă din Taur vă energizează pozitiv, veți avea stabilitate și ancorare, vă faceți temelie. Veți realiza ceea ce ați visat până acum!

Vărsător / Ascendent Vărsător

Luna Nouă în Taur este pe casa a patra, a familiei. Vă puteți seta intențiile și puteți să le activați cu 3 zile înainte și 3 zile după. Intențiile sunt legate de relația cu familia sau de a vă cumpăra o casă, de a vă muta dacă nu vă mai simțiți bine unde stați. Este momentul să activați această dorință de a avea casa dvs și de a vă muta.

Venus în Taur este tot în casa a patra, a familiei și vă dă drag de casă, drag de locul în care sunteți. O să vă bucurați din plin de această săptămână luminată. Veți vrea să petreceți la dvs acasă, unde vă este drag, alături de cei apropiați. Marte și Mercur din Berbec sunt în casa a treia, a comunicării. Aveți chef de vorbă, de a povesti, de a scrie, de a iniția relații, de a invita persoane pe care le doriți în preajmă și cu care nu v-ați întâlnit de mult timp.

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Pești / Ascendent Pești

Luna Nouă în Taur este pe casa a treia, a comunicării, a studiilor, a drumurilor. Este un moment în care puteți activa și seta intenții de a începe cursuri noi, călătorii, relații cu cei apropiați, ca vecini, verișori, rude îndepărtate. Puteți seta intenții legate de inițierea unor oferte de lucru, relații cu noi clienți care să vă aducă noi contracte, deschidere în viață. Veți primi prosperitate, realitate și ancorare în realitate, iar relațiile făcute vă vor aduce bani.

Venus din Taur e pe casa a treia, micul benefic acționează! Relațiile vor fi prospere, trebuie doar să aveți curaj să le inițiați, să le doriți, să fiți un om care vrea prosperitate și oameni noi în viața lui. Marte și Mercur sunt în Berbec în casa a doua, a banilor, a stimei de sine, a increderii în propria persoană. Veți fi foarte mândri de dvs, veți fi foarte dornici să arătați lumii valoarea dvs. Berbecul vă face autentici, energia lui de foc vă dă elan și curaj să vă arătați așa cum sunteți dvs. Veți avea tupeu și curaj să cereți prosperitate, noroc și oportunități.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *