Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care face curat în relațiile toxice VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 7 – 13 octombrie 2024.

Scris de: Irina Maria

04 Oct. 2024

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care face curat în relațiile toxice VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Săptămâna aceasta vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024

Pe 13 octombrie, Mercur intră în Scorpion. Comunicarea va fi mai acidă, mintea mai ascuțită, dialogurile vor fi cinice. Lumea va fi mai agresivă, fiecare va dori să apere ceea ce crede iar conflictul poate fi deschis oricând. Înainte de a intra în Scorpion, Mercur face un aspect tensionat de cuadratură cu Pluto, o planetă grea, care aduce transformare, care te îndeamnă la schimbare.

Va aduce o comunicare care ne va pune pe toți într-o lumină mai întunecată. Ideile noastre și modul în care ne exprimăm vor căpăta nuanțe acide și agresive. Venus se află în Scorpion, unde va intra Mercur. Soarele este în continuare în Balanță, iar Marte este tot în Rac. Pe 12 octombrie, Pluto intră în mers direct în Capricorn. Ne ajută să finalizăm, să vedem lucrurile pe care le-am lăsat în așteptare. Mai avem 3 luni în care putem repara și finaliza ceea ce a rămas încă deschis.

Berbec / Ascendent Berbec

Pluto intră în mers direct în Capricorn, pe casa a zecea, a carierei. Vă ajută în toate demersurile pe care le faceți în cariera dvs. Sunteți plini de aplomb, aveți mult chef de a face treabă. Este o săptămână în care munciți cu sârguință și rezultatele se vor vedea! Recunoașterea este aproape, totul este să rămâneți focusați și determinați pe tot ce aveți de făcut.

Vă recomandăm să nu ezitați să vă asumați responsabilități suplimentare, pentru a vă demonstra capacitățile. Mercur din Scorpion vă aduce și un mod de a comunica mai direct, mai eficient, mai axat pe ceea ce trebuie demonstrat. Și asta vă place foarte mult! Puteți avea rezultate foarte frumoase în carieră și să demonstrați ceea ce sunteți.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Pluto este în mers direct în Capricorn, pe casa a doua. Focusul se duce pe explorare și pe învățare. Vă recomand să vă implicați în activități care vă stimulează mintea. Puteți să vă înscrieți la un curs nou sau să începeți o activitate dincolo de granițe. Vă puteți planifica și o excursie care să vă aducă noi cunoștințe, noi experiențe de viață. Dacă este peste hotare e și mai bine!

În această săptămână, focusul se mai pune și pe dezvoltarea personală, dar și cea intelectuală. Aici veți avea cele mai mari satisfacții. Dacă sunteți deschis la perspective noi și la experiențe, zilele acestea vă vor îmbogăți viața și vă vor face să simțiți că ați câștigat foarte multă experiență și cunoștințe noi.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Schimbări semnificative în viața dvs! Pluto este în mers direct în Capricorn, pe casa a opta, a izolării, a vieții și a morții, a schimbării. Trebuie să fiți deschiși la experiențe și la transformările care vin. Cu cât sunteți mai flexibili, cu cât sunteți mai deschiși la transformare, cu atât veți avea noi oportunități și noi deschideri în domeniul casei a opta, sfera financiară.

Este un moment foarte bun pentru a vă găsi noi modalități de a vă crește finanțele. Bucurați-vă de Mercur, care pe 13 octombrie intră în Scorpion. Este un moment foarte bun pentru a vă reinventa și adopta noi perspective de viață. Acest Mercur vă ajută să fiți mai clari și focusati pe obiectivele voastre.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Săptămâna aduce în atenție relațiile personale! Pluto în mers direct în Capricorn este pe casa a șaptea, unde sunt relațiile și colaborările. Vă ajută să aveți discuții importante și să vă clarificați neînțelegerile cu colaboratorii dvs, cu partenerul, cu cei cu care ați semnat un contract sau cu care sunteți într-o relație mai apropiată.

Recomandarea este să fiți deschiși și să vă ascultați partenerii. Este un lucru bun mersul direct al lui Pluto, vă ajută să vedeți oamenii așa cum sunt. Și, dacă cumva sunteți în relații toxice, puteți face curat, să eliminați tot ceea ce este rău.

Leu / Ascendent Leu

Săptămâna pune focus pe sănătate și pe bunăstare. Puteți face ajustări în stilul dvs de viață. Vă recomand să evitați supraîncărcarea mentală, să adoptați un regim echilibrat de viață, să faceți exerciții fizice. Tot ceea ce vă poate ajuta să vă recăpătați energia. Este o săptămână în care nu trebuie să neglijați nevoia de odihnă și de relaxare.

Pluto în mers direct este în Capricorn, pe casa a șasea. Vă ajută mult la job, să fiți mai focusați și concentrați pe ce aveți de rezolvat, pe relațiile cu colegii și cu șefii dvs.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Romantismul este pe primul plan! Intrarea lui Pluto în mers direct în Capricorn se așează pe casa a cincea, ministerul bucuriei și fericirii de a trăi. Vă face să fiți deschiși la experiențe noi în dragoste. Creativitatea va atinge noi culmi. Veți fi atrași de tot felul de activități artistice și hobbyurile vă vor inspira.

Sinceritatea, comunicarea deschisă vor întări legăturile și relațiile existente. Aici va participa foarte mult Mercur, care a intrat în Scorpion și care vă ajută să aveți o comunicare mai intensă, mai profundă, mai pasională. Partenerii dvs vor înțelege perfect ceea ce îi cereți și ceea ce vă doriți.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Pluto în mers direct este pe casa a patra, a familiei. Veți rezolva chestiuni domestice. Casa și treburile ei vor fi prioritare. Familia și membri ei au mare nevoie de atenția dvs. Este un moment foarte bun în care vă puteți redecora casa, aranja tot ceea ce a rămas doar ca idee. Vă puteți face în locuință un mediu mult mai plăcut. În plus, timpul petrecut cu familia va întări legăturile afective cu aceștia. Așa că este o săptămână în care puteți rezolva chestiuni domestice, bucurându-vă de familia dvs.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pluto în mers direct este pe casa a treia, a comunicării. Ea este cheia! Puteți să vă împărtășiți ideile și aveți o mai bună ascultare și toleranță față de toți cei din jurul dvs. Puteți face călătorii scurte care aduc perspective noi. Socializarea și participarea la evenimente vă vor ajuta să vă extindeți rețeaua de cunoștințe, să vă faceți noi prieteni. Vă va aduce o mai mare deschidere către învățătură și experiențe noi. Nu uitați că Mercur este împreună cu Venus în semnul dvs. Sunteți puternic energizați, aveți de partea dvs comunicarea și relaționarea. Nu aveți decât de câștigat pe această sferă a comunicării. Cheia este comunicarea!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Săptămâna vă aduce în atenție finanțele și modul în care vă investiți banii. Puteți să vă analizați bugetul și să faceți ajustări necesare. Aveți oportunități de câștig, fiți atenți la tot ce poate apărea de partea dvs. Sunt planetele Mercur și Venus din Scorpion care vă aduc mai multă atenție și iscusință. Modul în care analizați oportunitățile de câștig este amplificat și el. Energia Scorpionului vă ajută să fiți mult mai atenți și mai profunzi. Puteți face investiții inteligente, să gestionați cu atenție resursele care vă aduc stabilitate. Dar nu uitați că sfatul unui specialist este de bun augur, apelați cu încredere.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pluto este în mers direct în semnul dvs, sunteți vedetele săptămânii. Vă ajută să vă transformați personal, să vedeți foarte limpede și clar tot ceea ce vă doare, tot ceea ce vă trebuie. Vă ajută în sectorul nevoii personale al corpului fizic. Dacă sunteți bolnavi sau e nevoie să vă schimbați stilul de viață, săptămâna vă aduce ajutor de la Pluto. Întâi vă zguduie bine ca să vă arate calea de a vă rezolva nevoile corpului fizic. Este timpul să renunțați la obiceiuri vechi, la persoane toxice, la moduri eronate în care puteți vedea situații în care vă simțiți prinși ca într-o capcană. Puteți vedea proiecte noi, aveți multă încredere în voi. Fiți curajoși, explorați noile direcții care vă apar prin oameni, prin idei, prin sfaturi, prin vise.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Săptămâna vă trimite către meditație și reflecție. Pluto în mers direct în Capricorn intră pe casa a 12a. Este o perioadă foarte bună de introspecție. Este momentul unui timp petrecut în solitudine, dar de calitate. Vă ajută să vă clarificați obiectivele. Vă recomandăm să evitați deciziile majore până nu vă clarificați ceea ce vreți cu adevărat. De bun augur sunt practicile spirituale, jurnalul personal pe care este bine să îl țineți deoarece vă este de folos. Acolo puteți comunica foarte bine cu sufletul dvs. Mercur, planeta comunicării, a intrat în Scorpion și vă ajută să fiți profunzi și foarte atenți la tot ceea ce ascundeți acolo, în interior.

Horoscop săptămâna 7 – 13 octombrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Săptămâna vă aduce, pe casa a 11a, planeta Pluto în mers direct. Prietenii și rețelele sociale vă aduc multe oportunități. Așa că fiți atenți la grupul dvs social din care faceți parte. Vă recomandăm să participați la evenimente, să vă extindeți cercul de cunoștinte. Să fiți atenți la parteneriate, la colaborări. Oamenii cu care relaționați și cu care colaborați vor juca un rol foarte important în atingerea obiectivelor dvs. Este o săptămână în care, dacă sunteți deschiși la noi relații, viitorul dvs va deveni mult mai prosper. Vă veți îmbogăți viața și grupul social din care faceți parte cu prieteni noi, care vă vor aduce noi oportunități.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *