Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care riscă să își înșele partenerul de viață VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 8-14 iulie 2024.

Scris de: Irina Maria

05 Jul. 2024

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care riscă să își înșele partenerul de viață VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna mai vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024

Leu se face din ce în ce mai vizibil! Mercur e în Leu și, pe 12 iulie, intră și Venus. Începem să avem pasiune, o iubire pătimașă, dorințe intense. Venus face opoziție cu Pluto, aspect tensionat, la intrarea în focosul Leu. O să fie multă tensiune, dorință. Relațiile sunt în pericol. Vom desface sau vom face iubirile.

Soarele este în Rac. Pe 11 iulie se formează un aspect frumos între Saturn și Soare, susținut de această planetă. Îi dă răbdare, perseverență și răbdare. Soarele ne va activa pe toți și ne va aduce energie benefică.

Berbec / Ascendent Berbec

Nativii vor avea, pe casa a patra, a familiei, a relației cu membri, energie de la Soarele din Rac. El va face, pe 11 iulie, un trigon cu Saturn, marele profesor. Berbecii vor fi susținuți în relațiile cu familia, în tot ce vrea să rezolve și să demareze în cămin, în locul de odihnă. Pe 12 iulie, mare eveniment: Venus intră în Leu, unde dă de Mercur. Se formează opoziție cu Pluto, care aduce multă tensiune, intensitate pe teritoriul casei a cincea, ministerul fericirii, relația cu copiii, casa unde ne exprimăm și suntem în atenție.

Berbecul, dacă nu primește atenție și iubire așa cum își dorește, va suferi intens. Dezamăgirea în iubire poate fi dată de Venus cu Pluto și îl poate determina să aleagă, să pună capăt anumitor relații care nu îi oferă iubirea pe care o dorește. Acele relații care nu îl pun în lumină și nu îl fac fericit. Marte e în Taur pe casa a doua, a banilor. Îl ajută să investească și să câștige bani. Este o săptămână mai grea pe iubire, intensitate, pe nevoia de a arde în iubire.

Venus în Leu dă pasiune, dorință mare de a fi văzut, prezent în viață. Cei singuri trebuie să aibă grijă. Iubirea pe care o veți alege pe baza acestei dorințe poate să fie doar o iubire de-o vară, o aventură. Dar nu înseamnă că nu trebuie să vă bucurați. Trebuie doar să știți în ce intrați. Și, când nu va mai fi, să nu fiți dezamăgiți.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Taur / Ascendent Taur

Pe 11 iulie, Soarele din Rac și Saturn formează un trigon pe casa a treia, a comunicării, a relaționării, unde vă duceți la clienți, vă promovați produsele și câștigați încredere prin modul în care comunicați. Aveți multă susținere pe comunicare și prestanță, veți fi primit bine. Pe 12 iulie, pe casa a patra, a familiei și relația cu membri ei, se produce un eveniment nemaipomenit: Venus intră în Leu și se alătură lui Mercur.

La intrare face o opoziție cu Pluto. Venus în Leu vine cu multă patimă, adrenalină, și opoziția aduce intensitate, o mare dorință de a fi în centrul atenției. O dorință ca familia să vă pună pe un piedestal, să vă acorde o atenție meritată. Veți avea pasiune și dorință toată săptămâna! Ce faceți dacă nu vi se dă? Veți fi dezamăgiți și o să vă comportați agresiv, cum nu trebuie cu familia.

Norocul este că Marte din Taur vă susține pe casa întâi, a corpului fizic, a relațiilor, inițiativelor și acțiunilor. Starea de intensitate, de tensiune, dorință de a străluci în cămin va fi echilibrată de acțiunile și de tot ceea ce întreprindeți pe casa întâi.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Pe sectorul casei a doua o să aveți o energie puternică a Soarelui din Rac. Pe data de 11 iulie, este susținut de Saturn care face un trigon cu Soarele, pe casa a doua a banilor. Vă susțin pe investiții, pe modul în care câștigați, în care vă puneți în valoare. Pe 12 iulie, Venus intră în Leu lângă Mercur, guvernatorul dvs, pe teritoriul casei a treia, a comunicării. Aveți multă energie, dar aveți grijă!

Tot pe 12 iulie se formează o opoziție între Venus și Pluto, aspect tensionat. Vă dă multă patimă, dorință, intensitate în relațiile dvs, în modul în care vreți să fiți primit, văzut. Vreți să aveți farmec, sunteți cu multă pasiune și intensitate în relații. S-ar putea să nu fiți primiți cum vă doriți și s-ar putea să fiți dezamăgiți.

Venus din Leu, care cere multă atenție și dorință de a fi văzut, vă va aduce o mare dezamăgire. În relații o să fiți agresivi și furioși pentru că voi considerață că meritați altceva și nu primiți acel lucru. Sunteți susținuți de Marte care e în Taur, pe casa a 12a, unde este dialogul cu propria persoană, cu sufletul dvs. Lucrurile se echilibrează. Acțiunile pe care le întreprindeți în folosul dvs vor fi guvernate de intenții bune.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Rac / Ascendent Rac

Soarele în Rac pe casa întâi vă aduce o energie puternică. Pe 11 iulie, Soarele este susținut de Saturn și veți fi și voi susținuți pe sănătate, pe rezistența corpului fizic, pe modul în care vă hrăniți, pe rutina pe care o aveți. Sunteți susținuți pe relații, pe modul în care interacționați și reacționați la acțiunile celor din jur.

Pe data de 12 iulie, Venus intră în Leu pe teritoriul casei a doua, zodie unde se află și Mercur. La intrare formează opoziție cu Pluto. Veți avea multă intensitate, dorință de a câștiga bani. Totul este acum ca prioritate, ca domeniu extrem de important pare a fi sectorul banilor. Aveți grijă la cum vă câștigați banii. Nu jucați la loto sau jocuri care să vă aducă bani rapid. Pe fondul acestei dorințe arzătoare, puteți ajunge la acțiuni care vă fac să pierdeți bani, nu să câștigați.

Sunteți susținuți în continuare de Marte din Taur care e pe casa a 11a, a grupului de prieteni și relația cu aceștia. Vă dă acțiune, inițiativă, dar vă dă o acțiune așezată, de a face cunoștință cu persoane, de a întreține relații cu persoane care vă duc la oportunități și proiecte care vă vor favoriza.

Leu / Ascendent Leu

Soarele este în Rac pe sectorul casei a 12a. Pe 11 iulie face un trigon cu Saturn, marele profesor. Sunteți susținuți în acțiunile dvs de a vă pune în lumină sufletul, de a face acțiuni, de a întreține relații cu persoane care vă vor ajuta să vă descoperiți bucuria sufletului. Veți reuși să căpătați acel noroc, acea perspectivă de viitor prin care veți realiza că tot ceea ce înseamnă bucuria, liniștea și pacea sufletului este cel mai important lucru pentru a vă echilibra și redresa viața.

Pe 12 iulie, Venus intră în Leu pe casa întâi. Se întâlnește cu Mercur și mai face opoziție cu Pluto, aspect tensionat. Aduce multă pasiune și intensitate în relații. Aveți grijă la conflicte, la persoane care par a fi ceea ce vă doriți, dar nu vă aduc iubirea pe care o doriți, ci doar aventură. Vă place adrenalina, dar vă doriți iubiri și relații care să vă onoreze, să vă aducă o iubire frumoasă.

Veți atrage mai mult iubiri de o vară, relații care vă vor da cu capul de toți pereții, simțiți că explodați de bucurie. Dar focul se va liniști în următoarele luni și va provoca gol, dezamăgire. Marte din Taur vă susține pe casa carierei. Se va face un echilibru între iubire și carieră. Energia se va duce și către acest sector, unde vă merge bine. Pe casa întâi e explozie de pasiune și adrenalină, totul se va scurge pe prestanță și succes, pe casa a zecea.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Pe casa grupului social, Soarele strălucește puternic în Rac. Pe 11 iulie formează trigon cu Saturn. Veți fi bine susținuți în relația cu grupul social, cu prietenii din sfera socială. Saturn vă responsabilizează, vă aduce relații stabile, de viitor. Pe 12 iulie, Venus intră în Leu pe casa a 12a. Se alătură lui Mercur și formează opoziție cu Pluto.

Va fi multă pasiune, multă intensitate pe teritoriul casei a 12a. Aveți grijă la relații secrete, la iubiri secrete. Sunteți foarte tentați să călcați strâmb, să vă uitați partenerul de viață și să vă duceți spre marea iubire care este, de fapt, fata Morgana. Este o iubire pătimașă pe care nu o puteți rata. Simțiți atracția puternică de a vă duce către această relație extraconjugală. Ar fi mai bine să evitați, totuși.

Pasiunea și tentația vă duc în greșeală față de persoanele care vă iubesc cu adevărat. Cei singuri sunt atrași într-o relație toxică. Fiți atenți și vedeți dacă pasiunea și adrenalina acestei relații chiar merită. Poate sunteți mai detașați și vedeți lucrurile cum sunt. Pe casa a noua se află Marte în Taur și vă susține, vă ajută în acțiunile dvs., în călătorii, cursuri și relații la distanță.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus intră în Leu pe casa a 11a și vă aduce multă pasiune și intensitate. Îl întâlnește pe Mercur aici și vă dă de furcă pe grupul social, gașca din care faceți parte, prietenii dvs. Venus face opoziție cu Pluto și vă poate aduce dezamăgire, multă intensitate în relațiile dvs. Vor fi prieteni care vă vor dezamăgi sau voi veți cere mult de la ei, nu veți fi primiți cu brațele deschise.

Soarele din Rac, de pe casa a zecea, face trigon cu Saturn. Veți fi bine susținuți în carieră, veți avea răbdare, multă perseverență, veți fi recunoscuți, veți avea farmec, veți străluci. Dacă vă duceți energia mai mult către carieră și nu către grupul social, ați putea echilibra săptămâna și ocoli conflictele, dezamăgirile.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Pe sectorul casei a noua, a relației cu străinătatea, principiile de viață, obiectivele dvs, vă susține Soarele din Rac și trigonul cu Saturn. Veți avea o mai bună susținere pe tot ceea ce înseamnă relația cu străinătatea, cursurile la distanță, examene. Pe 12 iulie, pe sectorul casei a zecea va intra Venus în Leu. Aici îl întâlnește pe Mercur și formează opoziție cu Pluto.

Vă aduce multă intensitate, pasiune în carieră. Puteți fi dezamăgiți dacă locul în care activați nu vă aduce onoare, succes. Veți fi foarte supărați și frustrați de poziția care nu vă este recunoscută așa cum vă doriți. Ce este, totuși, bun? Pe casa a șaptea, relația cu partenerul de viață, cu colaboratorii, cu șeful, sunteți susținuți de Marte din Taur.

Vă dă energie pentru a iniția, a acționa în relațiile dvs, în a le menține cu persoane care vă ajută, vă deschid drumuri. Dacă nu aveți acum recunoaștere și succes, măcar întrețineți aceste relații, echilibrați energia pentru ca, în viitor, să vă redresați. Așa puteți aduce prestanță și succes în cariera dvs.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Pe casa a opta, a finanțelor, aveți multă susținere prin trigonul dintre Soarele din Rac cu Saturn. Vă aduce multă răbdare, responsabilitate, multă perseverență în a face bani prin modul în care investiți, cum știți să vă alegeți oportunitățile și modul prin care vă investiți banii.

Pe 12 iulie, pe casa a noua, a relației cu străinătatea, intră Venus în Leu, unde se află și Mercur. Începe să fie pasională, nerăbdătoare. Formează o opoziție cu Pluto și este momentul în care vă doriți, cu mare intensitate, o iubire la distanță, o vacanță în străinătate. Vă doriți ceea ce, până acum, a fost un vis. Acum nu mai aveți răbdare să se îndeplinească.

Intensitatea și nevoia vă pot aduce dezamăgire, probabil nu puteți ajunge în acea vacanță. Este o săptămână în care puteți suferi sau vă puteți direcționa către sectorul casei a șasea, la muncă. Acolo sunteți susținuți de Marte din Taur care vă aduce multă acțiune și energie la job. Puteți fi văzut, promovat. Vi se oferă alt pachet salarial și supărarea cu vacanța se va echilibra.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Pe sectorul casei a șaptea, unde este relația cu partenerul, colaboratorii, cu orice persoană din viața dvs, se formează un trigon între Soare și Saturn. Vă susține, vă aduce răbdare, responsabilitate, relații stabile în care vă dezvoltați și vă extindeți frumos, pe viitor.

Pe 12 iulie, Venus intră în Leu pe casa a opta, a vieții și a morții, a finanțelor, a relațiilor intime. Aici dă de Mercur și formează opoziție cu Pluto, aspect tensionat. Vă aduce multă intensitate, sensibilitate. Puteți avea mari dorințe, intense, de a vă împlini relațiile, de a fi onorat în ele. Poate nu se întâmplă asta și veți fi dezamăgit. Vă puteți pierde dorința de a avea relații fericite, în care să vă dezvoltați.

Nu fiți ancorați în aceste gânduri negre, este doar un moment de frustrare, nu mai aveți răbdare. Dar pe casa a cincea, a iubirii, a ministerului fericirii, sunteți susținuți de Marte din Taur. Chiar dacă nu apare relația care să vă aducă fericirea nemărginită, puteți căuta din nou iubirea care va veni și vă va împlini.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Pe sectorul casei a șasea, a muncii, pe 11 iulie, vine o susținere mare din partea lui Saturn care formează trigon cu Soarele din Rac. Veți avea relații foarte constructive, oportune la locul muncii. Veți fi bine văzuți și promovați. Pe 12 iulie, pe casa a patra, a familiei, intră Venus în Leu unde se află deja Mercur. Va forma o opoziție cu Pluto, aspect tensionat.

Vă aduce multă tensiune, intensitate în dorința de a avea familie, casă, cămin, de a avea locuința dvs. S-ar putea să vă găsească într-un moment în care nu vi se poate îndeplini dorința… Veți simți o frustrare, dezamăgire. Intensitatea aspectului dintre Venus și Pluto vă poate duce pe abisul dorinței de a vă așeza. Încercați să vă detașați de aceste emoții puternice.

Sunteți susținuți pe casa a patra, a familiei, de Marte în Taur. Vă determină să aveți inițiative, să acționați în stil așezat, cu temei. Chiar dacă acum nu se poate îndeplini dorința intensă de cămin, de familie, acum lucrați la dorință. În viitor, veți avea exact familia, casa sau căminul pe care vi-l doriți.

Horoscop săptămâna 8-14 iulie 2024. Pești / Ascendent Pești

Pe sectorul casei a cincea, unde e ministerul fericirii, relația cu copiii și bucuria de a trăi, aveți Soarele în Rac care face trigon cu Saturn. Vă susține, aveți chef să vă jucați cu copiii, să vă primiți iubirile în viața dvs. Veți fi luminoși, veți avea prestanță în tot ceea ce înseamnă fericirea dvs, bucuria de a trăi.

Pe 12 iulie, pe casa a treia, casa comunicării, a relaționării, va intra Venus în Leu, unde se află Mercur. Va forma și o opoziție cu Pluto, aspect tensionat. Veți simți multă patimă, pasiune, foc în relațiile dvs, în modul în care vă exprimați, cum știți să relaționați cu cei la care vă duceți să vindeți produse, vise, proiecte.

Cei care scriu emoțiile și visele pe hârtie pot folosi în mod pozitiv opoziția. Modul în care sunt răscoliți în emoții îi face să fie mai creativi, să pună pe hârtie drame care le vor vinde foarte bine cărțile. Sunteți susținuți și de Marte din Taur, tot pe casa a treia. Aveți acțiuni și inițiative, demersuri, în tot ceea ce reprezintă aceste relaționări, întâlniri, comunicări cu clienții, colaboratorii. Aveți multă pasiune, patimă și inițiativă.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Cele mai rare nume de familie în România după regiuni. Aparțin unor români uitați, au...
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a...
UMILINȚA supremă care i-a umplut paharul Regelui Charles. Gestul cu care Harry l-a supărat
Raluca Bădulescu, super sexy, cu sânii aproape în totalitate la vedere, la 49 de ani:...
Geanina de la Insula Iubirii, de nerecunoscut! A devenit mamă și e schimbată total! FOTO
CRBL și-a scos iubita tinerică la Neversea! Cum s-a putut comporta artistul
Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un...
Gina Pistol, APARIȚIA verii: N-a mai fost VĂZUTĂ niciodată AȘA! Imagini VIRALE pe net
Horoscop 8 Iulie 2024. Astazi, Leii au parte de castiguri financiare, Taurii se reorientează pe...
Horoscop Zilnic Luni 8 Iulie 2024. Vărsătorii vor reuși să obțină aprobările pe care le...
Șansa bate la ușa a 6 semne zodiacale. Banii vin doar pentru cei isteți
El a plecat de acasă și a renunțat la verighetă. Gestul făcut de vedetă e...
Ana Bodea, dezvăluiri despre relația cu Valentin Butnaru. Ce apreciază la iubitul ei, deși între...
Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *