Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să pună sănătatea pe primul loc VIDEO EXCLUSIV

Previziuni pentru săptămâna 9-15 septembrie 2024.

Scris de: Irina Maria

06 Sep. 2024

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care trebuie să pună sănătatea pe primul loc VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Săptămâna aceasta vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024

Suntem în plin sezon al Fecioarei! Pe 9 septembrie, Mercur intră aici și aduce mai multă claritate în idei. Vom putea pune în prectică toate ideile, toate planurile. Comunicarea e mai așezată. Marte e tot în Rac, iar emoțiile vor fi la cote mari. Trebuie să fim atenți la starea noastră de impulsivitate. Fiți răbdători, ascultați și abia apoi acționați. Venus, planeta iubirii, este tot în Balanță. Ne umple de bucurie, de plăcere.

Berbec / Ascendent Berbec

Marte se află în Rac pe casa a patra, a familiei. Ei sunt prioritatea dvs. Trebuie să petreceți mai mult timp cu ei, să vă ocupați de probleme domestice. Simțiți stabilitate emoțională, dată de Marte în Rac. Simțiți nevoia de a fi ascultați, băgați în seamă. Fiți atenți la nevoile celorlalți, încercați să creați un mediu armonios acasă. Nu vă lăsați copleșiti de emoții, încercați să vă țineți ancorat în prezent.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Venus se află în Balanță pe casa a treia, a comunicării. Deci, săptămâna aceasta, comunicarea este cheia succesului dvs. Aveți ocazia să vă exprimați ideile, să comunicați mai bine, să întâlniți oameni care să vă aducă noi joburi, noi proiecte sau activități sociale. Nu vă implicați în discuții superficiale, nu vă pierdeți energia cu ele. Nu duc la nicio concluzie. Fiți atenți la sănătate și la stres. Vă poate face să nu vă simțiți bine în pielea dvs.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul dvs, este în mers direct în Fecioară. Este o poziție bună, ideile sunt mai clare. Focusul se va muta pe aspectele financiare. Apar oportunități de câștig, dar și cheltuieli neașteptate. Vă recomandăm să fiți chibzuiți cu banii și să evitați investițiile mari. Este mai bine să analizați situația, și abia apoi să cumpărați ceea ce vă doriți. Este o săptămână în care e bine să fiți mult mai deschiși în relații, cu partenerul de viață sau cu colaboratorii dvs.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Marte este în semnul dvs, pe casa întâi, a corpului fizic, unde sunt și relațiile personale. Aveți multă energie și dorință de acțiune. Vreți să inițiați proiecte noi, sunteți dornici să luați decizii rapide. Există riscul de a vă grăbi prea tare. Aveți o energie de acțiune foarte puternică și puteți face greșeli din cauza impulsivității. Este o săptămână foarte bună în care puteți fi foarte atenți la detalii. Dacă nu vă gândiți foarte mult înainte de a lua decizii majore, lucrurile vor fi mai ușoare în viața dvs. Este bine să evitați conflictele cu cei din jur, sunteți predispuși la tensiuni.

Leu / Ascendent Leu

Emoțiile vor fi la cote înalte, mai intense. Simțiți nevoia de introspecție, să vă retrageți. Este o săptămână bună pentru a reflecta asupra trecutului și a vă concentra pe vindecarea interioară. Vă recomandăm să nu vă izolați prea mult, acceptați sprijinul celor apropiați. Nu vă temeți să împărtășiți ce simte sufletul. Trebuie să meditați și să vă relaxați. Dialogul e foarte fin cu sufletul dvs și cu frământările lui. Vă recomandăm izolare și reflecție sau meditație.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Mercur este în mers direct în semnul dvs, sunteți vedetele săptămânii. Vă aduce o săptămână plină de întălniri sociale, productive și multe activitîți cu prietenii. Este o perioadă favorabilă pentru colaborări și a vă extinde grupul social. Veți atrage atenția, sunteți carismatici. Vă recomandăm să vă folosiți din plin de ea pentru a vă promova ideile și pentru a vă extinde grupul social. Ascultați și opiniile altora și încercați să cooperați.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus se află pe teritorului dvs. Vă aduce o carieră frumoasă, prosperă. Este în centrul atenției, apar oportunități profesionale și presiuni suplimentare. Toate aceste lucruri care vi se întâmplă acum – poiecte sau colaborări noi – vă pot aduce presiuni. Vă recomandăm să cereți ajutorul colegilor, dacă vă simțiți suprasolicitați. Este o săptămână foarte bună, e important să vă organizați timpul, să fiți disciplinați și eficienți în munca dvs. Nu vă neglijați sănătatea, oportunitățile și proiectele noi vă pot obosi, sănătatea vi se poate șubrezi.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul dvs, se află în Rac. Aveți o săptămână în care vă manifestați prin emoții. S-ar putea să vă gândiți la călătorii sau să vă înscrieți la un curs. Dorințele sunt foarte puternice, puteți învăța lucruri noi. Aveți și nesiguranță, vă gândiți la proiecte de viitor. Nesiguranța vine în legătură cu direcția dvs de viitor. Aveți încredere în intutiție, încercați ceva nou. Fiți deschiși la oportunitățile care apar, nu vă temeți de schimbare.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Trebuie să vă concentrați pe aspectele intime și financiare. Puteți avea discuții importante referitoare la investițiile dvs financiare, la partaje, la modul în care vă investiți banii. Emoțiile sunt la cote înalte, apar situații care necesită adaptarea dvs și transformarea în relații. Fiți sincer cu propria persoană, trebuie să vă vedeți nevoile și să vă puneți în atenție dorințele personale. Nu veți fi ocoliți de manipulări, fiți atenți la gestionarea resurselor. Aveți grijă la oamenii pe care îi întâlniți.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Planeta Pluto se află în zodia dvs, relațiile vor juca un rol central. Casa a șaptea este activată. Aveți ocazia să vă îmbunătățiți relațiile cu partenerul de viață. Cei singuri pot găsi partenerul dorit sau persoane noi, care îi pot aduce o relație de bun augur, pe care și-o doreau. Puteți avea un risc minor de conflicte. Fiți atenți la impusul dvs, la starea de nervozitate. Fiți deschiși la dialog, la a vă exprima nevoile. Dar trebuie să o faceți într-un mod blând, ca ceilalți să simtă că vreți să comunicați cu ei, nu să le reproșați. Trebuie să rezolvați acum neînțelegerile vechi.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Concentrarea va fi pe sănătate și pe bună stare. Încercați să adoptați obiceiuri mai sănătoase, să vă odihniți mai mult. Vă trebuie o mai bună rutină de sănătate. La job trebuie să vă organizați și să vă planificați mai eficient tot ceea ce aveți de făcut. Recomandarea e să puneți sănătatea pe primul loc și să fiți disciplinați în rutina de sănătate și de igienă.

Horoscop săptămâna 9-15 septembrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Săptămâna aceasta, creativitatea e la cote înalte. Puteți avea idei inovative, simțiți dorința puternică de a vă exprima prin artă. Puteți începe proiecte creative. În relație aveți nevoie de foarte multă libertate. Vă recomandăm să vă folosiți imaginația și să nu vă fie teamă să ieșiți din zona de confort. Fiți atenți la nevoile dvs emoționale și dați-vă timp să vă simțiți, să reflectați la tot ceea ce vă doriți și vă frământă. E o săptămână foarte bună în care vă puteți folosi enegia în proiecte creative.

Podcast realizat în studiourile Pagina de Media.
CONTACT: contact@paginademedia.ro

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *