Horoscop zilnic 1 decembrie. Context astral tensionat. Pot izbucni conflicte în viața acestor nativi

Aspecte astrale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 1 decembrie. Context astral tensionat. Pot izbucni conflicte în viața acestor nativi

Horoscop zilnic 1 decembrie, previziuni astrale complete. Chiar în prima zi a lunii decembrie se formează un aspect tensionat, de opoziție, între Venus, planeta iubirii, din zodia Săgetător și Marte retrograd, planeta acțiunii, din zodia Gemeni. Acest context poate scoate la suprafață nemulțumiri în relații, pot izbucni conflicte mai vechi și se pot face reproșuri destul de dure. Nu este exclus ca în acele relații în care partenerii nu reușesc să ajungă la o înțelegere să apară rupturi. Pe de altă parte, acest aspect aduce pasiune, senzualitate și aventuri sentimentale intense.

Horoscop zilnic 1 decembrie. Previziuni astrale pentru nativii zodiacului

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău, iar Venus guvernatoarea relațiilor tale, prin urmare opoziția de astăzi va amplifica neînțelegerile existente deja în cuplu. Poate fi vorba de reproșuri dure care conduc la despărțiri, cu toate că astrele nu-ți recomandă să iei acum astfel de decizii. Constructiv, aspectul reaprinde pasiunea în cuplu. Nici relațiile profesionale, negocierile nu merg cum ar trebui și te simți nemulțumit de cei cu care interacționezi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar Marte este planeta relațiilor tale, prin urmare vei avea parte de zile tensionate în cuplu și cel mai probabil conflictele au la bază situația financiară sau o posibilă minciună, trădare a partenerului. Totuși, constructiv, opoziția de astăzi poate aduce trăiri pasionale, împăcări în dormitor. Evită să faci investiții riscante pentru că poți pierde bani. De asemenea, evită să faci cheltuieli nesăbuite.

h

Marte este retrograd în zodia ta, iar Venus se află în sectorul relațiilor tale, așa că ai grijă la cum porți un dialog, la cum administrezi o situație tensionată în cuplu. Din cauza a ceea ce spui sau faci, partenerul poate fi dezamăgit. Dincolo de certuri și situații mai vechi care pot ieși la lumină în cuplu, este foarte posibil să rupi un contract sau să strici o relație profesională.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Oricât de mult ți-ai dori să faci lucrurile de plăcere la locul de muncă, să pui suflet și creativitate, colegii nu te lasă. Poți avea senzația de bețe-n roate și te poți certa cu cei care-ți nesocotesc ideile. Ești oricum destul de obosit, agitat pe interior, îți lipsește concentrarea, așa că tendința de a amplifica o neînțelegere sau nereușită este foarte mare.

Horoscop zilnic 1 decembrie. Neînțelegeri cu cei dragi

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în sectorul iubirii și creativității tale, însă opoziția cu Marte retrograd parcă nu te lasă să te bucuri de viață, să faci ceea ce-ți place. Posibil să apară fel și fel de neînțelegeri în relațiile de prietenie, în relația cu persoana iubită sau cu copiii. În plus, un proiect în care ești implicat pare că nu este pe placul altora și va trebui să-l revizuiești.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Deși lucrurile în familie păreau să meargă într-o direcție bună, astăzi intervine ceva, cel mai probabil un aspect de natură profesională, care va conduce la certuri cu cei dragi. S-ar putea să stai peste program și să întârzii la o reuniune de familie, dacă lucrezi. Sau s-ar putea ca planurile tale de azi cu cei dragi să fie date peste cap de un telefon primit de la un superior.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta, iar Marte guvernatorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la tensiuni în relația cu partenerul de viață. Trebuie să acorzi mare atenție dialogului pentru că poți scăpa cuvinte care să rănească. Totuși, aspectul poate aduce și trăiri pasionale în intimitate.  Zilele acestea sunt mai tensionate și în relațiile profesionale, mai ales dacă ai de făcut o negociere importantă.

Horoscop zilnic 1 decembrie. Tachinări și conflicte în cuplu

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar Venus este planeta relațiilor tale, așa că opoziția dintre cele două poate aduce tensiui în cuplu, cel mai probabil de natură financiară, de exemplu cauzate de cheltuieli prea mari.Dacă vei folosi constructiv acest aspect, te poți bucura de pasiune în intimitate și reconectare la partener.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus se află în zodia ta, iar Marte în sectorul relațiilor. S-ar putea ca tu să vrei să te bucuri mai mult de viață, de ziua liberă, de propriile plăceri, iar partenerul să nu aibă deloc chef să-ți satisfacă mofturile. Există riscul de tachinări și conflicte în cuplu, certuri care pot aduce separări, însă în egală măsură puteți folosi opoziția pentru a da frâu liber pasiunii în dormitor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ar trebui să lași totul deoparte și să te bucuri de ziua liberă, să te relaxezi și să te dedici acelor activități care-ți fac plăcere. Dacă te suprasoliciți, fii sigur că nimic din ce ți-ai planificat nu-ți va ieși. Starea generală este bună, însă s-ar putea să te confrunți cu unele dileme și frământări mai vechi, pate chiar cu amintiri care par să nu se fi dizolvat.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită că este zi liberă și ieși cu prietenii, participă a evenimente și descoperă oameni noi. Dacă ești singur, ai toate șansele să te atragă cineva din anturaj, însă ține cont că va fi vorba de aventură sentimentală și nu de ceva mai serios. Oricum, merită să flirtezi și să te bucuri de pasiune în viața ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să te cerți cu familia tocmai când totul părea că merge perfect în cămin. Ai grijă că s-ar putea ca tu să fii cel care are pretenții prea mari. În alte cazuri, dorința de afirmare, de a te face remarcat, poate fi exagerată și-i poți deranja cu atitudinea ta pe cei dragi. Este zi liberă, lasă deoparte preocupările profesionale.

Horoscopul zilei de 1 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *