Horoscop zilnic 10 iunie 2022. Este o zi a deciziilor. Berbecii fac schimbări majore în plan profesional

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 10 iunie
Horoscop zilnic 10 iunie 2022. Este o zi a deciziilor. Berbecii fac schimbări majore în plan profesional

Horoscop zilnic 10 iunie 2022. După câteva zile în care nu am avut parte de aspecte astrologice importante, iată că astăzi se formează un trigon între Mercur din zodia Taur și Pluto retrograd din zodia Capricorn. Acest aspect ne oferă foarte multă putere de convingere și încredere în ceea ce gândim, dar și în ceea ce spunem. Este un aspect foarte bun pentru negocieri și pentru susținerea punctului de vedere. Putem lua niște decizii curajoase, atât în plan financiar, cât și în plan sentimental.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 10 iunie 2022. Nativii Berbec fac schimbări în plan profesional

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te ajută să iei niște decizii importante legate de modul în care îți câștigi și administrez banii. Este o zi foarte bună pentru negocieri pentru că puterea va fi la tine. Ești dispus să faci unele schimbări în plan profesional pentru a-ți crește veniturile sau pentru a te bucura de alte beneficii materiale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur se află în zodia ta, prin urmare ești foarte convingător în susținerea unui dialog sau unei negocieri. Vei reuși să-ți organizezi foarte bine ideile, ba chiar vei găsi soluții avantajoase la problemele pe care le ai. Vezi lucrurile în profunzimea lor și te bucuri de o capacitate decizională mare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău și se află într-o casă a trecutului, s-ar putea ca astăzi să spui tot ceea ce ai reprimat până acum. Încearcă să nu o faci sub formă de reproș și nici sub formă de concluzie. Cu cât ești mai deschis la dialog, cu atât vei găsiți soluții mai ușor și vei vedea mai clar realitatea. Este un moment foarte bun să-ți înțelegi fricile și să te eliberezi de ele.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a face o negociere în cadrul unui proiect sau pentru a lua niște decizii importante legate de un proiect în care ești implicat. Poți primi sfaturi bune și sprijin de la prieteni sau de la asociați. Sunt și nativi care grație puterii de convingere pe care o au pot obține o sponsorizare sau asociere avantajoasă.

Horoscop zilnic 10 iunie 2022. Zi bună pentru investiții pentru nativii Balanță

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află în sectorul carierei tale și, cum vine după o perioadă de retrogradare aici, s-ar putea să-ți aducă clarviziune în privința direcției profesionale pe care vrei să continui. Poți lua niște decizii importante legate de acest sector. În plus, ai mare putere de convingere și îți susții punctul de vedere cu tărie în fața superiorilor. Profită de acest context și negociază-ți responsabilitățile și programul de muncă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ipostaza în care se află Mercur, guvernatorul tău, te face să fii foarte curios și dornic să explorezi domenii noi, chiar și locuri noi. Nu este exclus să îți faci niște planuri de călătorie sau să te înscrii la un curs, la un seminar, să înveți ceva ce îți place și te atrage. O serie de principii și credințe se pot clarifica acum și îți vei susține teoriile cu argumente solide. Ți se pot înlesni rezolvări ale unor situații birocratice cu care te confrunți de ceva vreme.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ipostaza în care se află Mercur te susține foarte mult în negocieri sau în discuțiile legate de un credit, de o investiție, partaj sau bun patrimonial. Ai putere de convingere asupra partenerului și asupra familiei, aspect care te poate ajuta să obții niște avantaje materiale. Este o zi bună să investești niște bani în locuință sau să faci un credit imobiliar. De asemenea, îți conștientizezi niște frici și te poți debarasa de ele.

Horoscop zilnic 10 iunie 2022. Nativii Vărsător decid să se mute

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar contextul astrologic al zilei te susține din plin în comunicarea cu partenerul de viață. Poți vedea mai clar o situație petrecută în cuplu și poți lua o decizie importantă în acest sens. De asemenea, din punct de vedere profesional, este un aspect care te susține în negocieri și poți obține exact ceea ce îți dorești în urma unui contract semnat.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult dacă vrei să faci o negociere salarială. Comunicarea la locul de muncă este bună și colegii te susțin în activitățile întreprinse. Dacă ai parte de nemulțumiri legate de program, de sarcini și de modul în care îți desfășori activitățile, acum le poți discuta. Dai dovadă de un randament crescut în desfășurarea muncii și de o stare bună de sănătate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Pluto în zodia ta, în trigon cu Mercur din sectorul iubirii, ai ocazia să-ți exprimi direct și fără ocolișuri sentimentele. Nu te teme să spui ce îți dorești și ce îți face plăcere. Sunt nativi care văd mult mai clar o situație afectivă și pot lua decizii legate de o poveste de dragoste. Cei care sunt părinți au o mare putere de convingere asupra copiilor și se pot apropia de aceștia prin dialog.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi bună să abordezi acele teme de discuție în familie care până acum au trezit animozități. Ai putere de convingere asupra celor dragi și poți ajunge mai ușor la o viziune comună, mai ales dacă este vorba de cheltuieli pentru casă sau de împărțirea unor bunuri patrimoniale. Unii nativi pot lua decizia de a se muta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur se află chiar în sectorul comunicării tale și te susține puternic în negocieri. Ai o mare putere de convingere asupra celorlalți și acest aspect îți va aduce exact ceea ce îți dorești în urma discuțiilor purtate. Poți relua anumite subiecte și poți ajunge la alte concluzii. Este o zi bună să iei niște decizii legate de anturaj sau de un proiect în care ești implicat.

Horoscopul zilei de 10 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *