Horoscop zilnic 12 octombrie. Marte formează careu cu Neptun. Pentru unele zodii poate fi o trezire la realitate. VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize au astrele pentru zodii miercuri, 12 octombrie.
Horoscop zilnic 12 octombrie. Marte formează careu cu Neptun. Pentru unele zodii poate fi o trezire la realitate. VIDEO EXCLUSIV

Astăzi se formează două aspecte, unul pozitiv și unul mai puțin plăcut, pe care însă îl vom resimți destul de intens. Soarele din Balanță se află în trigon cu Saturn retrograd din Vărsător aspect care revarsă asupra noastră răbdare, maturitate și ne îndeamnă să ne asumăm responsabilități.

Horoscop zilnic 12 octombrie. Zodiile care au parte de o trezire la realitate

Pe cealaltă parte, Marte, planeta acțiunii, din Gemeni formează un careu cu Neptun din Pești, context care aduce acțiuni neclare, raționament confuz, lipsă de concentrare și disiparea energiei în prea multe direcții. Pentru zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) poate fi un moment de trezire la realitate destul de dur.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul tău și se află în careu cu Neptun s-ar putea să nu vezi prea clar o situație cu care te confrunți, de aceea este de preferat să eviți luarea deciziilor importante. Pe de altă parte, te lași afectat mult prea ușor de vorbele altora, ești mai sensibil și poți fi mai ușor de păcălit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale și se află în careu cu Neptun, aspect care poate aduce unele dezamăgiri din partea prietenilor sau persoanei iubite. Nu te lăsa influențat de cei apropiați, mai ales dacă este vorba să investești niște sume de bani în proiecte sau planuri de viitor. Chiar dacă acum ți se pare că vei scoate profit, s-ar putea doar să pierzi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află în zodia ta, prin urmare s-ar putea ca zilele acestea să fii mai confuz și să-ți pierzi energia în prea multe direcții. Ai grijă la tendința de a promite multe, de a spune lucruri mărețe de care să nu te poți ține. În plus, atitudinea ta îi poate deranja pe cei din jur, mai ales pe superiori. Lași impresia că ceilalți nu se pot baza pe tine și nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Careul dintre Marte și Neptun aduce confuzie, lipsă de concentrare și atenție, oboseală și senzația că ești mințit. S-ar putea ca o situație din trecut pe care nu ai depășit-o să revină cu frământări și regrete. Pe de altă parte, unii nativi pot afla secrete sau pot descoperi că intențiile unei persoane nu sunt cele mai bune sau că sunt vorbiți pe la spate.

Horoscop zilnic 12 octombrie. Leii sunt sfătuiți să evite investițiile

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce dezamăgiri din partea prietenilor, a anturajului sau din partea partenerului de viață. S-ar putea ca un proiect în care ești implicat sa îți aducă pierderi sau un plan de viitor pe care ți l-ai făcut să nu evolueze în direcția dorită. Oricum, zilele acestea așteaptă-te la incertitudini, nu-ți acorda încrederea celor din jur și evită investițiile și împrumuturile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte se află în sectorul carierei, iar Neptun în sectorul relațiilor, prin urmare s-ar putea că zilele acestea să ai parte de o competiție neloială cu un partener profesional. De asemenea, careul poate aduce tensiuni în cuplu sau cu superiorii. Ambițiile tale sunt foarte mari, ai idealuri greu de atins de unul singur, însă nu este momentul nici să te bazezi pe ceilalți. Ai grijă că s-ar putea să ți se facă niște promisiuni mărețe, însă în realitate să se profite de tine.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte, planeta care îți guvernează relațiile, se află în careu cu Neptun, aspect care, pe de o parte, poate aduce multă confuzie și neclaritate în viața de cuplu. Din punct de vedere profesional, îți lipsește concentrarea, nu te poți organiza așa cum îți dorești și poți primi unele vești care să te descurajeze și să-ți dea programul peste cap. Ai mai multă grijă și la sănătate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Careul dintre Marte, guvernatorul tău, și Neptun, aflat în sectorul afectiv, poate aduce tensiuni în cuplu, în relațiile cu copiii și nu este exclus să descoperi unele minciuni, trădări, să afli unele secrete sau să iasă la suprafață probleme mai vechi de natură sentimentală. De asemenea, pot ieși la suprafață atașamente toxice, frici, vicii și traume emoționale nevindecate. Dacă ești la început într-o relație, ai grijă să nu te iluzionezi prea tare.

Horoscop zilnic 12 octombrie. Săgetătorii pot avea parte de o despărțire

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în sectorul relațiilor tale, iar careul cu Neptun poate aduce probleme între tine și partener, mai ales dacă locuiți împreună. Poate fi vorba și de probleme de ordin gospodăresc sau de situații complicate ce vizează locuința sau o mutare împreună. Pe de altă parte, pot fi probleme între partener și familie, caz în care va trebui să fii imparțial. În unele cupluri nu este exclus ca acest careu să aducă o ruptură.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Careul dintre Marte și Neptun, dincolo de problemele de sănătate pe care le poate accentua, poate aduce confuzii și o lipsă totală de concentrare. Pot să apară fel și fel de situații neplăcute la locul de muncă, certuri cu colegii și de preferat ar fi să nu iei decizii profesionale zilele acestea. Dacă îți faci analize astăzi, de preferat ar fi o să le repeți ulterior.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tentații, atât în plan sentimental, cât și în plan financiar. Ai grijă la cheltuieli, la oferte care te păcălesc și evită speculațiile financiare. Pe de altă parte, ai tendința de a te răsfăța prea mult sau de a-i răsfăța pe cei dragi. Dacă îți place o persoană, nu încerca să o impresionezi prin forța ta financiară. Nativii care au copii pot fi păcăliți ușor de aceștia să scoată bani din buzunar pentru mofturile lor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei poate aduce tensiuni și probleme în familie din cauza viziunilor mult prea diferite care există între tine și cei dragi. Deocamdată nu lua decizii legate de casă, mai ales dacă este vorba de achiziționarea unui imobil sau de investirea unei sume majore în locuință. Careul de astăzi este posibil să scoată la suprafață niște traume emoționale mai vechi și să-ți aducă o stare interioară agitată și apăsătoare.

Horoscopul zilei de 12 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *