Horoscop zilnic 13 mai 2022. Zodia care va da lovitura în plan profesional. Va avea un mare succes

Horoscopul zilei de 13 mai 2022. Află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 13 mai 2022. Zodia care va da lovitura în plan profesional. Va avea un mare succes

Horoscop zilnic 13 mai 2022. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Balanță și se apropie de un aspect de susținere cu Saturn din Vărsător. Contextul ne ajută să fim împăciuitori, să găsim echilibrul în relații și să acționăm cu diplomație. Prin dialog calm putem să rezolvăm tensiunile apărute în ziua precedentă.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 13 mai 2022. Nativii Berbec, discuții cu partenerul de viață cu privire la planuri împreună

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei aduce înțelegere în viața de cuplu și ar trebui să profiți pentru a lămuri niște subiecte care au trezit animozități. Ți ar prinde bine o ieșire cu gașca, mai ales că discuțiile cu prietenii se vor dovedi constructive. Și cu partenerul poți avea discuții despre viitorul relației și vă puteți face planuri solide în doi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Chiar dacă este vineri, vei avea foarte mult spor în activitățile pe care le desfășori la locul de muncă și vei reuși să-ți termini în timp util tot ce ți-ai propus. Dai dovadă de responsabilitate, o bună organizare și perseverență, iar eficiența ta va fi apreciată de superiori. Inclusiv relațiile cu colegii sunt bune și productive.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Față de ziua precedentă, când starea afectivă nu a fost prea bună, astăzi te bucuri de mai mult chef de viață. Contextul zilei te ajută să te apropii de partener. Primești înțelegere din partea acestuia și depășești niște neliniști sentimentale. Este o zi bună și pentru a fi petrecută cu copiii sau pentru a o dedica activităților creative.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi se mai relaxează atmosfera în familie și poți discuta mai calm cu cei dragi. Puteți ajunge ușor la o înțelegere și în plus te bucuri de sprijinul acestora în activitățile casnice întreprinse. Unii nativi pot fi invitați la o reuniune de familie sau în alte cazuri își pot prezenta partenerul părinților.

Horoscop zilnic 13 mai 2022. Nativii Fecioară au succes la bani

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te susține în comunicare, în rezolvarea neînțelegerilor, fie în cuplu, fie cu partenerii profesionali. Este o zi foarte bună să renegociezi un contract și să-ți reanalizezi niște decizii. De această dată poți da dovadă de mai multă înțelepciune și maturitate. Ascultă și sfaturile celorlalți, în cazul în care ai o dilemă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

O parte din îngrijorările tale financiare se pot dizolva astăzi. Fie încasezi o sumă de bani, fie obții un comision bun sau o reducere care te încântă. Nu uita că Mercur este retrograd, deci nu face investiții majore. Unii nativi pot scoate bani din niște sarcini suplimentare primite la locul de muncă sau din activități extra.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul Lunii de astăzi prin zodia ta te încântă și vei observa că ți se schimbă radical starea de spirit. Ești mai vesel, mai echilibrat și vei da dovadă de mai multă înțelegere cu cei din jur. Chiar și în cuplu atmosfera devine plăcută. Te bucuri de creativitate și îți dorești să-ți petreci timpul liber într-un mod cât mai vesel și distractiv.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să preferi intimitatea căminului și să renunți la ieșirile planificate. Deși te simți mai bine că ieri, totuși nu ești în apele tale. S-ar putea să fii mai neliniștit și cuprins de foarte multe frământări și gânduri, chiar amintiri. Ai putea obține înțelegere și chiar sfaturi bune de la cei dragi, așa că nu ezita să-ți deschizi sufletul în fața lor.

Horoscop zilnic 13 mai 2022. Nativii Pești, mare atenție la acțiunile financiare riscante!

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri de o zi productivă și poți face pași importanți cu un proiect în care ești implicat. Prietenii sau asociații te ajuta in acest sens. Ascultă sfaturile persoanelor cu experiență, ale persoanelor care deja s-au confruntat cu experiențele prin care treci. Este o zi bună să faci o renegociere sau să reiei niște discuții legate de planurile tale de viitor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Închei săptămâna de lucru cu Luna în tranzit prin sectorul carierei și în aspecte bune cu Saturn, guvernatorul tău. Te poți aștepta la aprecieri profesionale, laude și chiar la o creștere a veniturilor în urma unor eforturi profesionale pe care le-ai depus. Unii nativi pot scoate bani din activități extra sau grație imaginii lor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Iată că se schimbă registrul și astăzi te bucuri de mai multă încredere în raționamentul tău și nu mai regreți niște decizii luate. Ba chiar s-ar putea să ți se demonstreze că ai avut dreptate într-un anume context. Vei fi mai deschis la dialog și vei veni cu sfaturi înțelepte pe care cei din jur le vor aprecia.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Niște neînțelegeri legate de bani avute cu partenerul, astăzi se pot clarifica. Puteți pune banii la comun și puteți face o investiție la care visați de ceva vreme. Nu uita că Mercur este retrograd, deci nu te arunca în acțiuni financiare riscante. Unii nativi pot reuși să returneze o datorie și asta să le schimbe starea de spirit.

Horoscopul zilei de 13 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *