Horoscop zilnic 15 iulie 2022. Tensiune la nivel emoțional. Zodiile care sunt sfătuite să evite certurile

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 15 iulie
Horoscop zilnic 15 iulie 2022. Tensiune la nivel emoțional. Zodiile care sunt sfătuite să evite certurile

Luna intră astăzi într-un careu cu Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta imprevizibilului. La nivel emoțional s-ar putea să simțim o tensiune, să fim indeciși și să intrăm mai ușor în conflicte cu interlocutorii noștri.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 15 iulie 2022.Nativii Berbec sunt predispuși la tensiuni emoționale

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi este posibil să fii mai tensionat și să ai impulsul de a intra în tot felul de situații limită, dispute sau să ai reacții explozive. Sfatul astrelor este să nu te lași condus de impuls, pentru că este posibil să greșești, să iei decizii pripite. Ești predispus la tensiuni emoționale și la stări de iritare, așa că mai bine stai mai retras, până trec aspectele, să nu strici relațiile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Atenție astăzi la relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate, pentru că este posibil să intri în conflicte, dacă simți că lucrurile evoluează într-o direcție care nu-ți convine. Dacă te simți nedreptățit, vei reacționa pe măsură. Luna în careu cu Marte și Uranus aduc furtună în relațiile cu conducerea firmei unde lucrezi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi este posibil să intri în conflicte de idei sau principii cu colegii de serviciu. S-ar putea să-ți exprimi mai agresiv părerile și cei cu care interacționezi să se simtă lezați. În partea a doua a zilei, ceri ajutorul unor prieteni într-o problemă financiară.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi ar trebui să te ferești să intri în dispute, mai ales că Luna, guvernatoarea ta, intră într-un careu cu Marte, planeta acțiunii și s-ar putea să iasă scântei, dacă nu reușești să-ți controlezi emoțiile. Relațiile cu șefii sunt conflictuale și nu te lași până nu obții niște aprobări.

Horoscop zilnic 15 iulie 2022. Nativii Fecioară pot fi implicați în conflicte

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna îți traversează astăzi sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și colaboratorilor, însă face un careu cu Marte plasat în casa carierei și șefilor. Așadar, pot să apară unele conflicte ori cu partenerul de cuplu, din cauza implicării tale mai mult în activitățile profesionale decât în viața de familie, ori să ai niște dialoguri mai tensionate cu cei cu care lucrezi sau colaborezi în diverse proiecte. Ai grijă și nu strica relațiile, pentru că mai târziu vei regreta!

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să fii implicat astăzi într-un conflict între colegi, dar fără să ai vreo legătură, doar pentru faptul că ți s-a cerut o părere și ai fost sincer. Decizi ca pe viitor, să nu mai accepți să intri în astfel de situații, deoarece îți dorești să fii în relații bune cu toată lumea.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astral de astăzi ar putea să vină cu unele penalizări la serviciu sau să pierzi niște sume de bani, să renunți la un contract sau să renunțe cei cu care colaborezi. Pot să apară cheltuieli neașteptate și să fii nevoit să cauți un împrumut.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin casa vieții de familie, te preocupă casa, relațiile cu părinții, reorganizarea spațiului de locuit sau chiar o mutare, în urma unor tensiuni sau schimburi mai dure de replici. Luna în careu cu Marte, guvernatorul tău, poate să-ți provoace tensiuni la nivel emoțional. Ai grijă și nu intra în conflicte și cu partenerul de cuplu, să-ți proiectezi pe acesta nemulțumirile!

Horoscop zilnic 15 iulie 2022. Nativii Capricorn sunt sfătuiți să nu dea curs certurilor

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna din casa comunicării intră astăzi într-un careu cu Marte, planeta acțiunii, din casa muncii, așa că este posibil să apară dispute sau tensiuni în raport cu colegii sau cu cei cu care lucrezi. Totodată, s-ar putea să mergi la niște investigații medicale sau consultații, să te asiguri că ești bine din punct de vedere al sănătății.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa banilor în careu cu Marte, planeta acțiunii, din casa familiei este posibil să ai unele neînțelegeri cu familia sau din cauza unor chestiuni gospodărești. Nu da curs unor certuri din lucruri mărunte și evită să iei decizii pe care ai putea să le regreți mai târziu!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Registrul astral de astăzi vine cu un dezechilibru emoțional. Pentru că Luna îți traversează casa asociată chestiunilor gospodărești și intră într-un careu cu Marte, dar și cu Uranus, guvernatorul tău, este posibil să te nemulțumească ceva la familie, în raport cu părinții și să ai reacții explozive.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi nu prea ești deschis dialogului sau dacă încerci să comunici, vei fi mai directă și agresivă, așa că mai bine analizează înainte să faci acuzații sau să reacționezi brusc și neașteptat în raport  cu partenerul sau cei cu care desfășori activități!

Horoscopul zilei de 15 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *