Horoscop zilnic 17 august 2022. Luna traversează zodia Taur. Schimbări în plan financiar

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 17 august
Horoscop zilnic 17 august 2022. Luna traversează zodia Taur. Schimbări în plan financiar

Luna traversează astăzi zodia Taur și ne oferă simț practic, eficiență în desfășurarea activităților și un mare interes pentru latura financiară. Pe de o parte suntem atenți cu modul în care ne administrăm finanțele, însă pe de altă parte devenim mai cheltuitori. Trebuie să avem grijă la încăpățânare și să nu exagerăm cu capriciile și satisfacerea poftelor alimentare.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 august 2022. Nativii Berbec scot bani din buzunar pentru propriile plăceri

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

luna traversează sectorul tău financiar și te face foarte atent la bani și la modul în care îți administrezi finanțele. Totodată, te susține să găsești metode să-ți îmbunătățești veniturile sau, cel puțin, să reduci din cheltuieli. Unii nativi scot bani din buzunar pentru propriile lor plăceri, în timp ce alții s-ar putea să-i facă un cadou bun destul de scump partenerului.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin zodia ta și îți oferă mult farmec, dar și energie și putere să rezolvi niște chestiuni personale sau legate de viața de familie, poate chiar problemele părinților. Știi să te faci plăcut de cei din jur, însă ai grijă la tendința de a cheltui mai mult decât îți permite bugetul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii de astăzi te poate întoarce cu gândul la trecut și nu este exclus chiar să te întâlnești cu persoane care să-ți dea peste cap starea emoțională. Energia este scăzută și de preferat ar fi să te odihnești mai mult. Dacă ai un prieten în care ai încredere, nu ezita să-i ceri sfatul dacă te simți copleșit de regrete sau amintiri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este o zi bună să ieși cu prietenii să accepți invitații și să participi la evenimente. Nu este exclus, dacă ești singur, să fii atras de o persoană cu care colaborezi sau de cineva din anturaj. Din punct de vedere profesional, pot veni spre tine noi proiecte care să te pună în valoare și chiar să contribuie la creșterea veniturilor.

Horoscop zilnic 17 august 2022. Nativii Leu au toate șansele să își crească veniturile

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează astăzi sectorul carierei tale și te stimulează să ieși în față și să te afirmi. S-ar putea ca niște prieteni să te ajute să obții un proiect important sau să iei o decizie legată de carieră și de activitățile profesionale pe care le desfășori. Ai toate șansele să-ți crești veniturile și nu este exclus să vină o sumă de bani de la o cunoștință din străinătate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi nimeni nu va reuși să te contrazică și îți vei susține cu convingere teoriile și argumentele într-un context profesional sau financiar. Pe de altă parte, sunt și nativi care află informații importante legate de muncă sau află secrete în viața personală. Nu va fi vorba de secrete care să dea peste cap o relație.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul Lunii prin sectorul tău intim aduce pasiune și o nevoie mai mare de reconectare cu partenerul. Este o zi foarte bună pentru împăcări în cazul în care au existat conflicte. Pe de altă parte, discuțiile financiare, fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri, vor avea o finalitate constructivă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tu te bucuri de tranzitul lunii prin sectorul relațiilor, iar acest aspect îți aduce o bună înțelegere în cuplu și ocazia de a te reconecta la partener. Și din punct de vedere profesional este un tranzit avantajos, dat fiind că îți permite să negociezi termenii unui contract profesional și chiar să închei o nouă colaborare.

Horoscop zilnic 17 august 2022. Nativii Vărsător au discuții în contradictoriu

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua de astăzi vine cu muncă și va trebui să ai grijă să nu te suprasoliciți. Ești eficient în desfășurarea activităților și ai un randament crescut. Totodată, ai grijă să nu intri în conflicte cu colegii pentru că poți fi mai încăpățânat decât de obicei. Și din punct de vedere al sănătății este un tranzit bun, dacă te vei odihni corespunzător.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul iubirii și creativității tale și te stimulează la flirt, la aventuri romantice și distracție. Dacă ești parte a unui cuplu, vei da frâu liber pasiunii și te vei reconecta cu partenerul. Nativii care sunt părinți se vor preocupa mai mult de relația cu copiii și se vor dedica activităților împreună.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul Lunii de astăzi poate aduce unele dialoguri în contradictoriu cu familia sau cu partenerul în legătură cu niște treburi casnice gospodărești sau care privesc viața în doi. Nici relațiile cu părinții nu sunt foarte ușoare, dat fiind că viziunile voastre sunt diferite. Ai grijă la încăpățânare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul Lunii prin zodia Taur te face foarte comunicativ și deschis în interacțiunea cu persoane noi. Este o zi bună pentru negocieri și pentru rezolvarea unor situații ce țin de acte. Unii nativi pot face niște deplasări neașteptate sau pot primi o invitație care să îi ia prin surprindere.

Horoscopul zilei de 17 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *