Horoscop zilnic 2 iulie. Multă confuzie și neclaritate în gândire. Zodiile care au parte de tensiuni în plan personal

Citește horoscopul zilei de 2 iulie și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 2 iulie. Multă confuzie și neclaritate în gândire. Zodiile care au parte de tensiuni în plan personal

Horoscop zilnic 2 iulie, previziuni pentru fiecare zodie. Mercur va forma astăzi două aspecte importante: unul de careu cu Neptun și altul de trigon cu Saturn. Acest context, pe de o parte, ne aduce multă confuzie și neclaritate în gândire, iar pe de altă parte, ne oferă foarte multă răbdare în analize, dar și răbdare dacă avem de explicat ceva sau de învățat.

Horoscop zilnic 2 iulie. Probleme pentru Gemeni în plan profesional

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă ți-ai făcut niște planuri de ieșit cu prietenii sau cu persoana iubită, s-ar putea ca acestea să fie date peste cap din cauza unei situații ce ține de locuință. Pe de altă parte, este posibil să ai parte de unele confruntari cu familia pe teme mai vechi.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Comunicarea cu prietenii poate fi mai dificilă și s-ar putea ca mesajele să fie interpretate greșit. Nu este exclus să apară chiar și tensiuni din cauza banilor, asta în cazul în care există o datorie la mijloc. Pe de altă parte, unii nativi pot face niște cheltuieli destul de mari pentru casă și familie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi s-ar putea să fii mai mult pe drumuri și nu neapărat la plimbare, cât mai degrabă la cumpărături. Pe de altă parte, dacă lucrezi, s-ar putea să fii dezamăgit de atitudinea unui coleg de muncă sau de o situație care se petrece în plan profesional și care te dă peste cap.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dat fiind faptul că Mercur se află în zodia ta, s-ar putea să fii mai conflictual cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care desfășori activități comune. Pe de altă parte, Luna traversează sectorul tău financiar și te poate îndemna la cheltuieli nesăbuite, în special pe lucruri extravagante sau chiar inutile.

Horoscop zilnic 2 iulie. Scorpionii, sfătuiți să nu ia decizii în plan sentimental

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei dori să ieși în față, să fii în centrul atenției, și fără îndoială că vei reuși. Totuși, ai grijă să nu exagerezi. Aspectele pe care le face Mercur astăzi pot aduce unele conflicte cu partenerul de viață, așa că încearcă să lași orgoliul deoparte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să te frământe anumite situații din trecut sau chiar să te caute un fost partener. Pe de alta parte, Mercur, guvernatorul tău, se află în aspecte tensionate și te poate face mai conflictual cu cei din jur. În cuplu poți reuși să clarifici niște situații care ți-au adus multă confuzie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind că este weekend, încearcă să lași deoparte problemele profesionale. Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să intri în conflicte, atât cu colegii, cât și cu superiorii. Pe de altă parte, tranzitul Lunii te stimulează să ieși din casă și să te bucuri de o reuniune cu prietenii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Dacă ai început de curând o poveste de dragoste, s-ar putea ca astăzi să fii destul de confuz și să nu știi care este direcția de viitor a acesteia. Încearcă să nu iei decizii legate de viața sentimentală. Pe de altă parte, fii mai atent la proiectele profesionale în care ești tentat să te implici.

Horoscop zilnic 2 iulie. Vărsătorii petrec mai mult timp cu familia

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate astăzi și s-ar putea ca și tu să fii mai conflictual cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care desfășori activități comune. Pe de altă parte, tranzitul Lunii te stimulează la aventură, la cunoaștere și la călătorii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd preocupări financiare, mai ales legate de obținerea unui bun material. În cuplu poți avea discuții cu partenerul legate de intimitate, de încredere și fidelitate. Nu te teme să vorbești despre nevoile tale emoționale și așteaptă să vezi care este reacția acestuia, astfel te poți convinge dacă merită să mai investești sau nu timp în relație.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna traversează sectorul relațiilor tale și te stimulează să petreci mai mult timp cu partenerul. Profitați de weekend și plecați într-o excursie. S-ar putea ca unii nativi să se simtă mai obosiți și să prefere odihna înainte de toate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate chiar cu Neptun, guvernatorul tău. Acest context astrologic aduce conflicte în relațiile cu cei apropiați și s-ar putea să nu vezi deloc lucrurile clar sau să încerci să-i manipulezi pe ceilalți. Luna îți tranzitează casa muncii, așa că ai grijă la tendința de a te suprasolicita cu diferite activități care, de altfel, ar putea fi amânate.

Horoscopul zilei de 2 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *