Horoscop zilnic 20 octombrie. Zodiile care se vor confrunta cu probleme grave în relație

Previziuni pentru toate zodiile, 20 octombrie 2022
Horoscop zilnic 20 octombrie. Zodiile care se vor confrunta cu probleme grave în relație

După aspectul benefic pe care l-a format ieri Venus, planeta iubirii, cu Marte, planeta pasiunii, iată că astăzi registrul se schimbă și va forma un aspect tensionat cu Pluto, planeta transformărilor. Acest context astrologic poate aduce conflicte în relații, lupte de putere și o manifestare greșită a autorității. De asemenea, poate activa suspiciuni, gelozii, posesivități și tendința de manipulare a persoanei iubite.

Horoscop zilnic 20 octombrie pentru toate zodiile

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent!

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbe

Se întrevăd momente tensionate în relația cu partenerul de viață, însă cel mai probabil cauzele sunt de natură profesională. S-ar putea ca anumite situații de la locul de muncă, anumite conflicte cu colegii să te afecteze mai mult decât este cazul. De aceea, nu ar trebui să aduci acasă problemele profesionale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Venus este guvernatoarea ta și se găsește în sectorul muncii, s-ar putea ca astăzi să te simți copleșit de anumite sarcini pe care le ai de îndeplinit. Randamentul tău nu este foarte ridicat și, în plus, poți avea parte și de neînțelegeri colegii. Încearcă să te odihnești mai mult.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Relația cu persoana iubită sau cu copiii este destul de încordată astăzi și nu prea știi cum să pui problema astfel încât să eviți tensiunile. Cel mai probabil, cei dragi au chef de distracție și tu nu te simți chiar în apele tale. S-ar putea chiar să anulezi o întâlnire romantică.

Aspecte tensionate pentru mai multe zodii, conform horoscopului pentru 20 octombrie 2022

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd tensiuni în familie și, cel mai probabil, acestea au legătură cu partenerul de viață. Fie apare un conflict între tine și părinții soțului, fie apare un conflict între partener și părinții tăi. Pe de altă parte, poate fi vorba de dificultatea de a ajunge la o înțelegere în privința unor chestiuni gospodărești.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să ai mai multă grijă la dialogurile pe care le porți la locul de muncă, în special cu colegii. Poți să apară neînțelegeri și reproșuri din cauza personalităților diferite și a viziunilor diametral opuse pe care le aveți. O astfel de ceartă îți poate afecta nu doar randamentul, ci și starea de spirit.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Careul dintre Venus, aflată în zona banilor, și Pluto te poate face excesiv de cheltuitor. S-ar putea să scoți bani din buzunar pentru a impresiona pe cineva sau pentru a cuceri pe cineva sau poate, pur și simplu, nu poți să reziști în fața unei tentații costisitoare. Nu este o zi bună să ieși la cumpărături pentru că vei depăși cu grație lista.

Tensiunile și situațiile conflictuale, de neratat pentru aceste zodii

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus se află în zodia ta și cum îți este și guvernatoare, vei resimți din plin tensiunile aduse de careul cu Pluto. S-ar putea ca starea emoțională să nu fie cea mai bună sau să ai parte de neînțelegeri cu cei dragi, fiind vorba în special de părinți, de cineva din familie. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște sarcini gospodărești să te obosească peste măsură.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, prin urmare careul cu pluto, guvernatorul tău, poate aduce tensiuni în cuplu, suspiciuni, gelozii și lupte de putere. Pe de altă parte, s-ar putea să primești niște vești, mesaje, informații care să nu-ți fie pe plac și să te pună pe gânduri. Deocamdată nu te grăbi să tragi o concluzie sau să iei o decizie.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca un proiect în care te-ai implicat să nu-ți aducă câștigurile așteptate sau din contră să fie nevoie să mai scoți niște bani din buzunar pentru a-l ține în funcțiune. Nu este o zi bună să investești în planuri de viitor și nici să dai bani cu împrumut.

Răbdarea, foarte importantă pentru aceste semne ale zodiacului

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto se află în zodia ta, iar Venus în sectorul carierei, prin urmare s-ar putea ca resposabilitățile de la locul de muncă să te obosească peste măsură. Nu sunt excluse discuțiile în contradictoriu cu superiorii. Sfatul astrelor este să încerci să te organizezi cât mai bine și să nu te suprasoliciți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu te afli în cea mai bună dispoziție astăzi și s-ar putea ca de vină să fie o situație din trecut care încă te frământă. De asemenea, s-ar putea să îți strice starea de spirit un dialog pe care îl porți cu o persoană importantă pentru tine, a cărei viziune și părere contează pentru tine, iar de data aceasta sunteți la poli opuși.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să ai parte de niște nemulțumiri de natură financiară. Cel mai probabil, un proiect în care ai investit bani nu dă roadele așteptate sau poate fi vorba de o investiție pe care ai făcut-o și care ți-a adus mai mult pierderi decât câștiguri. S-ar putea să apară tensiuni în raport cu prietenii, cu asociații sau chiar cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 20 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *