Horoscop zilnic 22 august 2023. Zodia care va fi dezamăgită de persoana iubită

Parcurge horoscopul zilei de 22 august și află ce te așteaptă în următoarele ore
Horoscop zilnic 22 august 2023. Zodia care va fi dezamăgită de persoana iubită

Specialiștii din astrologie vin cu vești extrem de importante pentru mulți nativi din zodiac. În timp ce unii vor obține o promovare la locul de muncă, urmând a primi și o creștere salarială, altora li se recomandă să petreacă timp cu prietenii apropiați. Ei vor fi dezamăgiți de persoana iubită. Iată ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte!

Horoscopul zilei de marți, 22 august 2023

Berbec

Pentru nativii născuți în zodia Berbec va fi o zi complicată, în care vor avea foarte multe lucruri de finalizat la locul de muncă. Acasă toate lucrurile merg foarte bine, însă simt nevoie de câteva schimbări. Poate îți vei cumpăra o mobilă nouă sau un aparat electrocasnic pe care ți-l doreai de mult timp.

Taur

Taurilor le va fi greu să primească ceea ce li se cuvine, dar dacă insistă, vor reuși. Vor primi o mărire de salariu și multe aprecieri din partea superiorilor. Nu este exclus să primească și o nouă funcție. În dragoste, totul merge ca pe roate.

Gemeni

Gemenii vor primi o sumă de bani nesperată. Vor munci din greu, dar vor fi răsplătiți pentru efortul lor. Este o zi foarte bună pentru acești nativi, dar mare atenție la cheltuieli!

Rac

Nativii din zodia Rac vor suferi cumplit. Aceștia vor fi extrem de dezamăgiți de persoana iubită, de persoana în care aveau cea mai mare încredere. Indicat este ca Racii să stea în preajma prietenilor apropiați, așa vor depăși mai ușor momentul dificil.

Leu

Leii ar trebui să ceară ceea ce își doresc la locul de muncă, deoarece sunt pe un drum bun și ar trebui să profite de el. Vor avea o perioadă bună din punct de vedere financiar, însă pe plan personal lucrurile nu vor merge deloc bine.

Fecioară

Fecioarele vor primi niște bani din partea cuiva, la fel ca și Gemenii. Cel mai probabil este vorba de un împrumut pe care-l așteptau de mult timp, însă astrele le recomandă nativilor să nu mai fie atât de darnici cu toți din jur.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță va fi o zi calmă, în care se vor relaxa la o piscină sau, de ce nu, la malul mării. Vor uita de griji și de problemele de la locul de muncă. Vor petrece timp prețios cu cei dragi.

Scorpion

Scorpionii vor avea un conflict cu persoana iubită. Apar gelozii și câteva neînțelegeri care nu se vor rezolva ușor. Astrele le recomandă acestor nativi să-și păstreze calmul și să încearce să nu arunce cu vorbe grele.

Săgetător

Aceasta va fi o zi excelentă pentru Săgetători, fie că se bucură de vacanță, fie că sunt la serviciu. Norocul este de partea lor și încet-încet vor începe să-și realizeze visele, sau cel puțin o parte dintre ele.

Citește și Zodiile protejate de o aură divină în septembrie 2023. Sunt binecuvântate de Dumnezeu, au parte numai de bine!

Capricorn

Capricornii vor discuta cu șefii lor, iar veștile bune nu vor întârzia să apară. Acești nativi vor finaliza un proiect pe care l-au avut la serviciu și vor primi un bonus semnificativ. În dragoste, lucrurile merg bine, bucurați-vă de aceste momente de liniște.

Vărsător

Pe Vărsători îi așteaptă o perioadă foarte fericită în dragoste. Poate fi vorba de o cerere în căsătorie sau de venirea pe lume a unui copil. Bucuria va fi la cote maxime pentru acești nativi,

Pești

Peștii vor primi un cadou interesant din partea persoanei iubite. Astfel, acești nativi se vor simți iubiți și apreciați. Atenție, însă, la sănătate. O problemă s-ar putea să nu vă dea pace.

Citește și Zodii care nu sunt compatibile. Cu acești nativi nu te vei potrivi niciodată!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *