Horoscop zilnic 27 iulie. Contextul astral poate aduce acțiuni distructive. Cele mai afectate zodii

Previziunile astrale ale zilei
Horoscop zilnic 27 iulie. Contextul astral poate aduce acțiuni distructive. Cele mai afectate zodii

Horoscop zilnic 27 iulie, previziuni pentru fiecare zodie. Astăzi Mercur, planeta comunicării, intră într-un careu cu Uranus, planeta imprevizibilului și vom simți o nevoie puternică de independență, de a ne impune opiniile. Contextul astral poate aduce acțiuni distructive, dacă tindem să fim rebeli și nu ținem cont de reguli și de ce-și doresc ceilalți.

Horoscop zilnic 27 iulie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca astăzi să reacționezi imprevizibil în raport cu membrii familiei, așa că sfatul astrelor este să nu dai curs impulsului de moment de a intra în dispute, atunci când vine vorba să-ți recuperezi o sumă de bani.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Veștile care-ți parvin astăzi din sfera profesională nu te încântă prea mult, mai ales că vin informații spre tine că unul dintre proiecte ar putea să se încheie. Simți o frustrare și o furie în relația cu persoanele cu putere de decizie, însă nu lăsa niște informații neverificate să-ți strice dispoziția!

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Posibil astăzi să ai parte de o zi dificilă, cu multe evenimente neprevăzute, informații surpriză și deplasări neașteptate. S-ar putea ca informații, care-ți parvin, să te determine să schimbi un plan de acțiune. În raport cu cei cu care desfășori activități este posibil să apară tensiuni.

Horoscop zilnic 27 iulie. Decizii surprinzătoare

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral îți aduce opinii diferite și o nevoie puternică de independență financiară, așa că vei lua niște decizii prin care surprinzi pe toată lumea. Posibil unele idei ale tale să fie nerealiste și să-ți faci iluzii cu privire la niște speculații financiare. Cel mai înțelept lucru ar fi să nu te lansezi în artificii finaciare într-o perioadă instabilă din punct de vedere financiar!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi s-ar putea să ai un randament intelectual scăzut, așa că mai bine stai departe de sarcinile importante de la serviciu, să nu intri în vreo încurcătură! S-ar putea să iasă la suprafață niște informații ascunse de către șefi și dacă-ți parvin pe cale neoficială este posibil să le împărtășești unor colegi mai apropiați.

Horoscop zilnic 27 iulie. Independență într-un proiect personal

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă te caută cineva din străinătate cu care ai avut mai multe neînțelegeri și dispute, mai bine retrage-te și amână discuția, pentru că riscați să intrați în polemici mai puternice. De data aceasta nu mai este cale de întoarcere și va exista o ruptură definitivă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi este posibil să-ți dorești independență într-un proiect personal la care lucrezi de mai multe luni. Ai niște idei originale pe care vrei să le implementezi, dar în lipsa unui buget este posibil să nu le folosești momentan.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Careul care se formează astăzi între Mercur din casa șefilor și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa relațiilor, s-ar putea să te îndemne să rupi un contract, pentru că ești foarte revoltat pe o decizie a șefilor. Nu da curs impulsului de moment și nu lua decizi la furie, pentru că vei regreta mai târziu!

Horoscop zilnic 27 iulie. Conflicte de idei în raport cu colegii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astral de astăzi vine cu conflicte de idei în raport cu colegii sau cu cei cu care colaborezi. Aveți principii diferite, iar tu vrei să-ți impui niște puncte de vedere, care nu vor fi acceptate de către aceștia.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Careul care se formează astăzi între Mercur din casa avantajelor financiare cu Uranus, planeta imprevizibilului, ar putea să-ți aducă nemulțumiri legate de neîncasarea unor sume de bani, a căror destinație era achitarea unui sejur. Nu dispera pentru că lucrurile se vor rezolva!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Pentru că ai nevoie de mai multă independență în cuplu, astăzi inițiezi un dialog cu partenerul, în care îi comunici că ai nevoie de timpul tău, fără să te preseze sau să te controleze. Ai și așa destule probleme la locul de muncă și neînțelegeri cu colegii, ca să mai vină și acesta cu pretențiile sale!

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur, guvernatorul casei relațiilor, intră într-un careu cu Uranus, planeta imprevizibilului și vei simți o nevoie puternică de independență, de a-ți impune opiniile în raport cu partenerul de cuplu. Contextul astral poate aduce acțiuni distructive, certuri și o atitudine agresivă cu toți cei cu care interacționezi. Atenție în trafic!

Horoscopul zilei de 27 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *