Horoscop zilnic 28 august 2023. Vești bune de la astrologi pentru aceste zodii

Parcurge horoscopul și vezi ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 28 august 2023. Vești bune de la astrologi pentru aceste zodii

Ziua de luni, 28 august 2023, vine cu vești foarte bune pentru câțiva nativi ai horoscopului european. O zodie va reuși să dea lovitura în afaceri, în timp ce o alta va ajunge la altar și va fi extrem de fericită. În schimb, alți nativi vor avea probleme financiare. Vezi ce ți-au rezervat astrele în prima zi a săptămânii!

Horoscopul zilei de luni, 28 august

Berbec

Ai putea întâlni persoana ideală în cel mai neașteptat loc, ceea ce ți-ar putea schimba radical cursul vieții. Nu închide ușile la nimic. Acceptă invitația prietenilor tăi de a ieși în oraș.

Taur

După un concediu de neuitat, a venit timpul să te întorci la serviciu sau poate că ai făcut-o deja. Nu te întrista, însă, deoarece lucrurile vor merge mai bine ca niciodată. Vei primi un bonus nesperat și o propunere interesantă.

Gemeni

Te așteaptă o zi foarte norocoasă în care lucrurile vor merge conform dorințelor tale. Este, de asemenea, o zi care îți rezervă o mare bucurie la care nu te așteptai, fie la serviciu, fie în viața de familie.

Rac

Săptămâna va începe pentru tine cu o zi mai complicată decât pare, în care vei întâmpina probleme pe care nu le-ai prevăzut. Ar trebui să te ferești de unele persoane, care nu sunt deloc ceea ce par.

Leu

Nu lua decizii importante fără să te consulți atent cu cei dragi, pentru că ai putea să le regreți mai târziu. Vei fi dezamăgit de împărțirea unei moșteniri de la care te așteptai la mult mai mult.

Fecioară

Nu te grăbi să faci o achiziție. Nu ar fi cea mai potrivită, așa că mai așteaptă puțin. Vei duce la bun sfârșit un proiect la care lucrai de ceva vreme și care îți dădea mari bătăi de cap.

Balanță

Este momentul ideal pentru a-ți deschide o afacere. Ești extrem de inspirat și știi foarte bine ce vrei să realizezi în viață. Nu mai asculta de sfatul nimănui și fă ceea ce simți.

Scorpion

Este ziua ta norocoasă. Primești o veste extraordinară în cursul zilei. Poate fi vorba de un nou membru al familiei sau de o sumă de bani nesperată.

Citește și 3 zodii de femei care sunt de neoprit în septembrie 2023. Lor li se schimbă viața la 180 de grade!

Săgetător

Vei avea un început de săptămână bun. Pentru tine este foarte importantă familia și faci tot ce poți pentru ca celor din jurul tău să le fie bine. Ceva care te preocupa se va rezolva.

Capricorn

Lucrurile merge mai bine ca niciodată pentru tine pe plan sentimental. Ai lângă tine un partener care te iubește foarte mult, care îți vrea binele și care este gata să meargă la altar cu tine.

Vărsător

Nu exagera cu atâtea distracții și ieșiri în oraș. Știi că somnul este esențial pentru ca tu să te simți bine. Modifică-ți puțin programul și odihnește-te mai mult.

Pești

Această nouă săptămână îți va aduce câteva surprize neplăcute. Lucrurile nu ies așa cum te așteptai la serviciu, iar, pe de altă parte, ai putea avea parte și de o dezamăgire în dragoste.

Citește și Zodii favorizate în septembrie 2023. Acești nativi au noroc cu carul pe toate planurile, trag lozul câștigător!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *