Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Zodia care începe un nou capitol în viața ei. Toate îi merg din plin

Acești nativi încep săptămâna cu dreptul

Scris de: Daoud Andra

29 Jul. 2024

Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Zodia care începe un nou capitol în viața ei. Toate îi merg din plin

Săptămâna începe cu noi energii și vești pentru toți nativii din zodiac. Astrele le-au pregătit surprize unora dintre zodii, care sunt gata să accepte provocări îndrăznețe și să înceapă capitole noi în viețile lor.

Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Taurii sunt preocupați de bani

Berbec

Ești foarte irascibil atunci când vine vorba despre discuții în cuplu și ai tendința de a ajunge ușor la tensiuni. Simți nevoia să te refugiezi în muncă pentru a uita problemele care sunt în viața personală.

Taur

Cauți succesul cu orice preț și te preocupă cum să faci mai mulți bani. La început de săptămână, astrele sunt de partea ta și trebuie să profiți de energia pe care o primești din partea Universului.

Gemeni

Ești dispus să înveți lucruri noi și să evoluezi, pentru a câștiga mai mulți bani. Pe plan personal, ai senzația că cineva încearcă să profite de tine și să obțină ceva de la tine.

Vezi și: 4 zodii pe care nu poți să le minți. Își dau seama imediat dacă nu ești sincer, au o intuiție aparte

Rac

Reușești să faci toate lucrurile pe care ți le-ai propus și îți mai rămâne timp și pentru relaxare. Profită din plin de această zi, pentru a-ți încărca bateriile și a face ceea ce te bucură.

Leu

În prima parte a zilei, pot apărea unele tensiuni în relația de cuplu, pe fondul oboselii și al solicitării. La serviciu, ai tendința de a-ți pierde concentrarea și te gândești tot mai mult la vacanță.

Fecioară

Ai tendința de a ajuta pe toată lumea și de a neglija propriile probleme. Încearcă să prioritizezi lucrurile și să nu te agiți mai mult decât este cazul. Pe plan profesional, primești o veste bună.

Horoscop zilnic 29 iulie 2024. Balanțele încep un nou capitol

Balanță

Ești hotărât să închei anumite capitole din viața ta și să începi altele noi. Această decizie te face să tai comunicarea cu anumiți oameni toxici. Chiar dacă pot părea gesturi radicale, pe termen lung se vor dovedi a fi inspirate.

Scorpion

Te impui la locul de muncă și vrei să îți faci ideile auzite cu orice preț. Originalitatea de care dai dovadă îți poate aduce multe beneficii. Pe plan personal, pot să apară unele neînțelegeri.

Săgetător

Petreci mai mult timp cu familia și reușești să te conectezi mai bine cu cei dragi. În relația de cuplu, ai tendința de a fi rece și egoist. Încearcă să îți canalizezi energia în toate direcțiile.

Vezi și: Horoscop săptămâna 29 iulie-4 august 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care nu mai vrea bani și muncă VIDEO EXCLUSIV

Capricorn

Ești avantajat în sectorul relațiilor, mai ales dacă vrei să faci un pas important. Pe de altă parte, pe plan profesional, pot apărea unele conflicte, din cauză că ideile tale se bat cap în cap cu ale altcuiva.

Vărsător

Stresul provocat la locul de muncă îți poate aduce multe neplăceri pe toate planurile. Încearcă să te detașezi și planifică o vacanță, pentru a te putea deconecta de la tot.

Pești

Ai tendința de a-i judecat prea aspru pe cei dragi. Pe plan profesional, îți dorești să evoluezi și ești dispus să faci eforturi pentru a obține ce îți dorești. Încearcă să îți dozezi energia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *