Horoscop zilnic 29 octombrie 2023. Zodiile care trec prin tensiuni. Nativii pe care e bine să-i eviți în această zi

Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 29 octombrie 2023
Horoscop zilnic 29 octombrie 2023. Zodiile care trec prin tensiuni. Nativii pe care e bine să-i eviți în această zi

Horoscopul zilei de duminică, 29 octombrie 2023, vine cu vești importante pentru multe zodii. Se pare că ultima zi a săptămânii va fi una extrem de dificilă pentru unii nativi. Aceștia vor fi foarte nervoși și iritabili, așa că este mai bine să-i eviți. Vezi ce semne zodiacale vor trece prin tensiuni astăzi!

Horoscopul zilei de duminică, 29 octombrie 2023

Berbec

După marea Lună Plină de ieri, respiri și te eliberezi de toate energiile negative. Se pare că ești pregătit să renunți la toate persoanele toxice din viața ta. Vei începe să cunoști o mulțime de oameni noi și extrem de interesanți.

Taur

Este o zi de relaxare pentru tine. Răsfață-te, oferă-ți confort și mici plăceri. Un masaj ar fi tocmai bun pentru tine. Spre seară, poți primi vizita unor prieteni apropiați.

Gemeni

Luna este în continuare la fel de intensă ca întotdeauna și vei dori să-ți strigi gândurile din ziua precedentă, mai ales partenerului, dacă ești într-o relație. Chiar și cei singuri vor fi într-o dispoziție proastă.

Rac

O rudă îndepărtată te contactează pentru a-ți cere ajutorul. Această persoană are foarte mare nevoie de tine, așa că încearcă să o ajuți. Nu-ți va părea rău că ai făcut-o!

Leu

Sunt șanse foarte mari să pornești într-o călătorie astăzi. Un prieten te roagă să-l însoțești la o întâlnire de afaceri, undeva într-un alt oraș.  Profită de această scurtă drumeție și relaxează-te.

Fecioară

Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești prea neglijent. Încearcă să îți faci timp și pentru activități sau ieșiri alături de el. Te-ai distrat destul cu prietenii.

Balanță

Încearcă să te eliberezi de trecut. Doar așa vei reuși să îți găsești o persoană care să te iubească și pe care să o iubești așa cum ți-ai dorit. Fă activitățile care îți plac.

Scorpion

Încă treci prin energiile foarte dense ale Lunii pline de ieri, așa că nu-ți face griji dacă nu ești încă lămurit cu privire la ceea ce îți dorești pentru viața ta amoroasă. Un ciclu se încheie, dar cel nou nu va începe prea curând. Ai răbdare și totul va fi bine!

Săgetător

Ai parte de o zi foarte bună. Nu numai că îți vei face prieteni noi, dar vei stabilii și o relație pe termen lung. Comunici foarte bine și știi să relaționezi cu ceilalți.

Capricorn

S-ar putea să primești o veste proastă azi. Aceasta îți va schimba toată starea de spirit. Nu vei mai fi în apele tale și te vei certa cu toți cei dragi. Calmează-te și încearcă să nu mai dai vina pe ceilalți pentru nefericirea ta.

Citește și Cele 3 zodii care au mare noroc la bani în noiembrie 2023. Își schimbă viața complet, dau lovitura!

Vărsător

Renunță la orice răzbunare. Învață să ierți și liniștește-te. Trecutul e trecut. Ai nevoie să te organizezi pentru zilele următoare, fiindcă te așteaptă o perioadă dificilă la locul de muncă.

Pești

Ai încă griji legate de locul de muncă. Nu vei avea toate răspunsurile imediat, așa că las-o mai moale! Încearcă să îți prioritizezi viața personală, familia și prietenii. Fă-ți timp pentru tine!

Citește și Top 5 cele mai bune zodii pentru căsătorie lungă și fericită. Acești nativi rămân fideli toată viața!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *