Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Venus intră în Vărsător. Zodia care trebuie să treacă peste o mare dezamăgire

Acest tranzit ne cere mai multă libertate și independență în relații
Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Venus intră în Vărsător. Zodia care trebuie să treacă peste o mare dezamăgire

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Vărsător și o va tranzita până pe 27 ianuarie, când se va muta în Pești. Acest tranzit ne cere mai multă libertate și independență în relații și s-ar putea să fim atrași de persoane rebele, nonconformiste, diferite de tiparul nostru obișnuit. Relațiile începute acum au o tentă de prietenie. Practic partenerii, înainte de toate, trebuie să fie buni prieteni și apoi să ia în calcul o poveste de iubire. Este o perioadă benefică să facem schimbări în viața noastră sentimentală.

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Taurii au oportunități de afirmare

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te avantajează tranzitul lui Venus, dat fiind că-ți aduce șanse de afirmare, succes cu un proiect în care ești implicat. Relațiile de prietenie se îmbunătățesc și nu este exclus să fii atras de o persoană din anturaj. Și financiar ai susținere. Poate primești un sprijin, o sponsorizare neașteptată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar tranzitul său prin sectorul carierei îți poate aduce oportunități de afirmare, șansa de a-ți îmbunătăți imaginea, statutul. Acum poți ajunge mai ușor la un țel pe care ți l-ai setat și niște persoane importante te pot remarca și ajuta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Venus în Vărsător poți avea ocazia de a trăi niște evenimente mai deosebite, ieșite din comun, care să contribuie la schimbarea unor credințe, principii și mentalități. De asemenea, este o perioadă bună pentru călătorii, pentru a studia ceva nou, pentru a face descoperiri.

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Leii pot primi noi oferte de colaborare 

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul lui Venus prin Vărsător poate înlesni o serie de avantaje financiare. Poți primi o sumă de bani, un bun matrial, o datorie poate fi returnată sau poți face niște investiții avantajoase. Este o perioadă bună și pentru reconectare la partener, pentru a reînvia viața intimă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus tranzitează sectorul relațiilor tale și te poate ajuta să te apropii mai mult de ceilalți, să-ți îmbunătățești conexiunea cu partenerul de viață, să te împaci cu acesta, dacă ați fost certați. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional poate veni cu o nouă colaborare sau propunere de contract.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Pe tine te susține Venus să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă, să rezolvi sarcini mai ușor, să muncești cu mai multă plăcere și să faci niște schimbări benefice care să-ți eficientizeze activitățile. Totodată, dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, situația se va ameliora semnificativ.

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Balanțele se îndrăgostesc

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de tranzitul lui Venus, guvernatoarea ta, prin sectorul iubirii, așa că șansele să te îndrăgostești cresc semnificativ. În cuplu te bucuri de armonie, momente recreative în doi, iar dacă ai copii, relația cu aceștia se va îmbunătăți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, îți cere în timpul acestui tranzit să oferi mai multă libertate partenerului, să-i lași un spațiu personal și să nu-l sufoci. Pe de altă parte, te susține să-ți îmbunătățești relațiile de familie și să te preocupi de casă, poate de o reorganizare, o redecorare a locuinței.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai susținere din partea lui Venus în tot ce ține de comunicare Vei ști cum să te faci plăcut în dialoguri, e să spui și cum să spui pentru a obține mai ușor ceea ce-ți dorești. Tot Venus te poate stimula la plimbări, excursii, la vizite, la întâlniri cu prietenii și rudele.

Horoscop zilnic 3 ianuarie 2023. Peștii trebuie să treacă peste o dezamăgire 

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus se mută în sectorul financiar și-ți poate aduce niște oportunități de creștere a veniturilor, poate un bonus, poate o mărire la salarială, oricum ceva la care nu te-ai fi așteptat. Este o perioadă bună să faci schimbări în modul în care-ți adminisrezi finanțele și să nu fii prea cheltuitor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, tranzit care-ți sporește farmecul personal și-ți crește puterea de atracție. Poți avea șansa să începi o nouă relație în perioada următoare. Unii nativi își pot dori o schimbare de look sau pot simți nevoia să intre la dietă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus în Vărsător te ajută să te detașezi mai ușor de trecut, să ierți, să depășești o dezamăgire și să pui punct unui capitol toxic. Pe de altă parte, poate readuce în preajma ta foști parteneri sau persoane pe cae nu le-ai mai văzut de multă vreme. Sunt de evitat acum relațiile ascunse.

Citește și Horoscop săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 3 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *