Horoscop zilnic 30 mai 2022. Lună Nouă în zodia Gemeni. Cum sunt afectate zodiile

Află ce surprize ți-au pregătit astrele pentru ziua de 30 mai 2022
Horoscop zilnic 30 mai 2022. Lună Nouă în zodia Gemeni. Cum sunt afectate zodiile

Astăzi se petrece Lună Nouă în zodia Gemeni, moment care vine cu noi începuturi în viața noastră. Este o ocazie bună să ne setăm noi intenții, să venim cu idei noi și să ne facem noi planuri. Dat fiind că Mercur, guvernatorul acestei lunații, este retrograd, ni se cere să ne schimbăm perspectiva asupra unei situații cu care ne confruntăm. Este o zi bună să facem o introspecție, o reanaliză, să ne reordonăm mintea și să lăsăm în spate raționamente care ne ajută în evoluție. Este recomandat ca ideile pe care le avem acum să le punem în practică după 3 iunie, când Mercur va ieși din retrogradare. Totodată, încercați să gândiți pozitiv, să fiți optimiști și chiar să vă scrieți pe hârtie dorințele pe care le aveți.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 30 mai 2022. Nativii Taur își reorganizează finanțele

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă te susține să înveți ceva nou, să reiei un curs, să dai un examen sau să revii asupra unei negocieri. Fii atent la ideile care îți trec acum prin minte, mai ales dacă sunt de natură financiară, pentru că vei avea șanse să le pui în practică ulterior. Este o zi în care vei fi comunicativ, dornic să te vezi cu prietenii și poți lega noi relații de amiciție. De asemenea, unii nativi își pot face planuri pentru o viitoare excursie, plimbare.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă se petrece în sectorul tău financiar, iar Mercur, guvernatorul său, este retrograd în zodia ta. Fără îndoială, este momentul să-ți reorganizezi finanțele și să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi și administrezi bugetul. Luna Nouă se susține să câștigi bani altfel decât ai făcut-o până acum, mai ales să-ți pui în practică propriile talente și abilități. În urma reevaluărilor făcute, vei avea mai multă încredere în tine și vei descoperi noi idei să-ți crește veniturile.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă se petrece în zodia ta și deschide o nouă etapă în viața personală, și nu numai. Poți lua niște decizii importante care să-ți schimbe viața. Este o perioada de reinventare și nu ar strica să faci o introspecție și să vezi cu ce principii de viață merită să mergi mai departe și ce convingeri trebuie lăsate în spate. Poziția lui Mercur, guvernatorul tău, și faptul că este retrograd, este o cerință a Universului de a lăsa trecutul în spate și de ați seta noi intenții de viitor.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă vine cu interiorizare, cu nevoie de retragere, dar și cu reactivarea trecutului. S-ar putea să te confrunți cu agitație interioară, neliniști și amintiri. Nu este exclus că unele secrete să iasă la suprafață și să te forțeze să-ți reanalizezi prezentul. Te poți împăca cu o persoană din anturaj. Pe de altă parte s-ar putea să afli niște vești mai puțin plăcute despre starea de sănătate a ta sau a cuiva drag.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă te stimulează să-ți faci noi planuri de viitor, să cunoști oameni noi și să legi noi relații de prietenie. Nu este exclus că în urma unei reanalize profesionale să ajungi la concluzia că ai nevoie de ceva nou în această direcție. Poate fi vorba de un nou proiect, de o nouă asociere. Persoanele cu care te întâlnești în aceste zile te pot ajuta în demersurile tale și se pot dovedi a avea aceleași idealuri și convingeri ca și tine.

Horoscop zilnic 30 mai 2022. Nativii Scorpion lasă fricile în spate

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei tale și deschide o nouă etapă profesională. S-ar putea ca în urma unor reevaluări făcute să îți dai seama că vrei să pornești pe o altă direcție. Totodată, poate veni cu noi oportunități profesionale, noi contracte, dar și noi responsabilități poate chiar o nouă funcție. Este un moment bun să-ți reanalizezi imaginea și statutul socio profesional.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca Luna Nouă să-ți trezească multe curiozități și să pui mai multe întrebări decât de obicei. Pe de altă parte, poți fi dornic să afli lucruri noi, poate chiar să te înscrii la un curs sau să reiei un curs abandonat. Pe de altă parte lunația te ajută să înțelegi viața dintr-o perspectivă diferită și să dai o altă conotație unor experiențe pe care le-ai trăit. De asemenea, poți rezolva situații ce țin de acte, de procese, în special după 3 iunie.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă din Gemeni o conotație relațională și te poate ajuta să vezi într-o altă zi perspectivă o situație cu care te confrunți în cuplu. Cel mai probabil, este vorba de o situație de natură financiară sau de natură intimă. Se pot relua teme de dialog legate de bugetul comun cu partenerul, de investiții, credite, partaje, dar și de încredere și fidelitate. O serie de frici și angoase pot fi lăsate în spate.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce o nouă etapă în viața de cuplu. Îți cere schimbarea perspectivei și a modului în care comunici cu partenerul. Pe de altă parte, poate fi vorba de o nouă colaborare, un nou proiect sau de schimbarea perspectivei asupra unui proiect profesional. Sunt și cazuri în care nativii singuri pot cunoaște pe cineva și începe o nouă relație.

Horoscop zilnic 30 mai 2022. Nativi Vărsător, mare grijă la speculațiile financiare!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Gemeni poate veni cu o altă perspectivă profesională. Poate fi vorba de noi sarcini și responsabilități la locul de muncă, dar poate fi vorba și de modul în care ți le desfășori. Îți poți schimba perspectiva asupra propriei tale creativități și astfel îți poți eficientiza munca. Totodată, contextul astrologic îți cere schimbarea programului, a stilului de viață, astfel încât să te bucuri de mai mult timp liber și de o stare de sănătate mai bună.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă se petrece în sectorul iubirii tale și nu este exclus să-ți aducă o nouă poveste de dragoste, dacă ești singur. Pe de altă parte, o nouă etapă se poate deschide în viața afectivă, dar și în relația cu copiii. Ai mai multă grijă la speculațiile financiare și schimbă-ți modul în care îți exprimi afecțiunea față de cei dragi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este un moment bun să-ți reevaluezi modul în care comunici cu familia și să-ți schimbi perspectiva asupra ideii de cămin. Poți clarifica neînțelegeri care au apărut cu părinții sau legate de actele unei case. Cel mai probabil, după 3 iunie, ți se vor înlesni acțiunile care implică bunuri patrimoniale. Sunt și nativi care pot lua decizia de a se muta.

Horoscopul zilei de 30 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *