Horoscop zilnic 5 august. Contextul astral ne face mai atenți din punct de vedere financiar

Emoții și sentimente puternice
Horoscop zilnic 5 august. Contextul astral ne face mai atenți din punct de vedere financiar

Horoscop zilnic 5 august, previziuni pentru fiecare zodie. Tranzitul Lunii prin zodia Scorpion aduce emoții și sentimente puternice, profunde. Din punct de  vedere al sănătății este o zi în care se pot răscoli unele afecțiuni mai vechi. În ceea ce ce privește veniturile, contextul astral ne face mai atenți, eficienți și rentabili din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic 5 august. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astral de astăzi ar putea să-ți aducă unele nemulțumiri financiare la locul de muncă. Dacă trebuia să încasezi o sumă de bani este posibil ca aceasta să vină cu întârziere, iar dacă trebuie să returnezi o datorie, trebuie să obții un nou termen de plată. În planul intim apar tensiuni, pentru că te lași afectat de un context profesional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Posibil astăzi să fii conflictual cu persoanele cu care intri în contact, în special cu partenerul de cuplu cu care este posibil să fie nevoie să rezolvi niște chestiuni familiale sau locative. Evită să orientezi sentimentele partenerului în favoarea ta, pentru că acesta își va da seama și s-ar putea să se iște tensiuni și mai mari.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile și rutina zilnică la serviciu sau acasă. Dialogurile cu cei din familie sunt constructive, însă un drum sau o deplasare în afara orașului ar putea să se amâne din cauze independente de tine.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Registrul astral de astăzi, cu Luna în tranzit prin casa sentimentală, îți aduce tot felul de întrebări și gânduri legate de relația în care se afli. Dacă te afli într-o relație la început este posibil să-ți pui întrebări dacă te afli în relația potrivită, iar dacă ești singur, decizi să socializezi mai mult.

Horoscop zilnic 5 august. Lei, atenție la relațiile cu colegii!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Evită astăzi conflictele cu familia pe teme financiare! Chiar dacă există reproșuri sau critici din cauza cheltuirii unor sume de bani, nu lăsa contextul astral să afecteze relațiile. Atenție și la relațiile  cu colegii și nu duce la serviciu problemele personale!

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil astăzi să nu te afli în cea mai bună formă de comunicare și interacționare cu ceilalți. La serviciu stai departe de bârfe sau nu te asocia cu persoane care ar putea să-ți strice imaginea! Dacă ai de făcut niște deplasări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, este posibil să nu-ți iasă în cale persoanele potrivite.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sectorul financiar este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Scorpion. Posibil să cheltui o sumă de bani mai mare sau să ajuți un prieten cu un împrumut. Pe de altă parte, s-ar putea să nu-ți recuperezi niște sume de bani investite într-un proiect și acest lucru să-ți aducă nemulțumiri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și vei da dovadă de putere interioară. Chiar dacă unele trăiri sau emoții vor fi accentuate și te vei simți vulnerabil, vei reuși să te stăpânești să fii alături de o persoană care are nevoie de susținerea ta.

Horoscop zilnic 5 august. Săgetătorii amână o decizie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Posibil astăzi să apară unele probleme de sănătate mai vechi. De asemenea, te frămânți mai mult în legătură cu niște chestiuni financiare. S-ar putea să amâni un drum, o întâlnire de afaceri sau cu un prieten cu care vrei să pui la cale un proiect nou.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Nu sunt indicate astăzi întâlnirile cu prietenii, pentru că este posibil să intri în conflicte de idei. Nu aborda subiecte cu miză financiară! Registrul astral ar putea să aducă rupturi de relații sau de încheiere a unor proiecte, dacă nu vă înțelegi asupra unor termeni.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai grijă la imaginea ta astăzi, pentru că este posibil să faci niște greșeli și acest lucru să te coste! Nu răspunde provocărilor și nu te lansa în dialoguri în contradictoriu cu șefii, dacă nu ai argumente puternice, pentru că este posibil să fii sancționat!

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Vești surpriză îți parvin astăzi de la serviciu sau din grupul de prieteni. S-ar putea să intri și-n conflicte de idei, principii și convigeri, iar contextul astral nu-ți este favorabil, așa că mai bine stai în banca ta. Altfel, vei fi judecat sau criticat pentru principiile după care te ghidezi în viață.

Horoscopul zilei de 5 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *