Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. O zi cu evenimente neprevăzute și schimbări bruște de situație

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. O zi cu evenimente neprevăzute și schimbări bruște de situație

Luna își va continua și astăzi tranzitul prin zodia Vărsător, însă și de această dată va forma o conjuncție cu Saturn și un careu cu Uranus din Taur, aspecte destul de tensionate. S-ar putea să ne simțim fără chef, să fim reci și rigizi din punct de vedere emoțional și să ne facă mai rezervați în manifestări. În plus, grație careului cu Uranus poate veni cu fel și fel de evenimente neprevăzute și schimbări bruște de situație.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Nativii Berbec se pot confrunta cu cheltuieli suplimentare

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ar fi mai indicat să fii atent la persoanele din anturaj. Prietenii te pot pune în fel și fel de situații ciudate, care te deranjează și enervează. În plus, este posibil să ai parte și de niște cheltuieli din cauza acestora. Nu te grăbi să investești în planurile și proiectele comune cu alții pentru că tu poți fi cel păgubit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Aspectele în sectorul carierei nu sunt deloc plăcute, prin urmare s-ar putea să ai parte de o zi dificilă din punct de vedere profesional. S-ar putea să te confrunți cu responsabilități mult prea mari cărora să nu le faci față prea ușor. Să ai parte de discuții tensionate cu superiorii, să ți se impună limite și să trebuiască să faci unele schimbări.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi ar fi indicat să eviți dezbaterile pentru că ai tendința de a-ți susține teoriile și principiile până în pânzele albe. În plus, nu accepți și alte variante și viziuni și se pot naște conflicte. Acest aspect poate aduce tensiuni în relația cu superiorii și partenerul de viață. Nici starea de spirit nu este una bună și s-ar putea să fii surprins să descoperi că cineva te vorbește pe la spate.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi s-ar putea să fii nevoit să iei o decizie destul de grea pe care până acum ai evitat-o sau să te lupți cu toate puterile tale pentru a ieși dintr-o situație complicată și neplăcută. Nu este exclus să ai parte de tensiuni cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Nativii Fecioară își dau seama că muncesc prea mult

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna continuă să traverseze sectorul relațiilor, însă așa cum te avertizam de ieri, va forma aspecte tensionate. Te poți aștepta la evenimente neprevăzute care vizează atât viața de cuplu, cât și relația cu un partener de afaceri, asociat sau superior. S-ar putea să fii nevoit să suporți capriciile și restricțiile impuse de alte persoane.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei evidențiază faptul că muncești prea mult. Cu toate că ai un randament crescut și ești eficient, organizat în desfășurarea sarcinilor, te îndrepți către suprasolicitare. Încearcă să îți dozezi corespunzător energia.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna schimbă macazul față de ieri și este în conjuncție cu Saturn în sectorul tău afectiv, aspect care  poate aduce o stare de tristețe, nefericire, dar și un blocaj emoțional, dar și sentimental. S-ar putea ca niște evenimente neprevăzute să-ți pună în lumină o latură mai puțin cunoscută a persoanei iubite și să te întrebi dacă ești în relația potrivită.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin casa patru și conjunctă cu Saturn, se întrevăd conflicte cu partenerul de viață și, cel mai probabil, la baza acestora stă o situație care ține de casă sau familie. Poți avea senzația că cei dragi sunt restrictivi cu tine și nevoile tale.

Horoscop zilnic 5 octombrie 2022. Nativii Capricorn sunt sfătuiți să aibă grijă la cheltuieli și investiții

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nu vei reuși prea ușor să ajungi la o cale de mijloc cu colegii de muncă și din acest motiv vă veți desfășura sarcinile cu dificultate. Azi te poți aștepta și la niște schimbări bruște de program. Conjuncția Lunii cu Saturn aduce blocaje în comunicare, negocieri dificile, obstacole în cazul unei deplasări și vești mai puțin plăcute.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Situația financiară continuă să te nemulțumească și s-ar putea să te confrunți cu unele limitări din cauza lipsei banilor. Ai grijă la cheltuieli și la investițiile, la achizițiile pe care vrei să le faci, deși bugetul nu-ți permite. S-ar putea să nu poți face niște plăți, să întârzie sau să nu poți intra în posesia unei sume de bani care îți revine.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși Luna traversează zodia ta și-ți aduce originalitate, inspirație și idei ingenioase, nu te aștepta să le poți pune prea ușor în practică din cauza conjuncției pe care o formează cu Saturn. Totodată, acest aspect dificil te face destul de rigid, posomorât și rezervat în relațiile cu ceilalți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei s-ar putea să te suprasolicite, să fie nevoie să treci prin situații care îți cer efort mental și care, implicit, aduc oboseală nervoasă și agitație interioară. Recomandarea astrelor este să te odihnești corespunzător și să ai mai multă grijă la problemele de natură cronică care pot deveni mai agresive.

Horoscopul zilei de 5 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *