Horoscop zilnic 8 august 2022. Contextul astral poate aduce tensiuni. Recomandări pentru toate zodiile

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 8 august
Horoscop zilnic 8 august 2022. Contextul astral poate aduce tensiuni. Recomandări pentru toate zodiile

Contextul astral de astăzi poate aduce tensiuni sau să fim incapabili să ducem la bun sfârșit ce ne-am propus. Dacă întâmpinăm obstacole din cauza careului dintre Marte, planeta acțiunii, și Saturn, s-ar putea să ne treacă entuziasmul, să renunțăm. Registrul astral ne îndeamnă totuși să fim perseverenți și să ducem la bun sfârșit lucrurile pe care le începem.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 8 august 2022. Nativii Taur rezolvă chestiuni financiare sau locative

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Deși intenționezi să renunți la o decizie pe care ai luat-o, pentru că întâmpini obstacole și lucrurile nu se leagă, contextul astral de ajută să-ți urmărești și să-ți atingi obiectivele profesionale sau cele care țin de partea sentimentală.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să fii mai încăpățânat astăzi și poate chiar radical în relațiile cu șefii sau cu persoane cu autoritate. Nu vei accepta să ți se spună ce să faci. Pe de altă parte, contextul astral vine cu relații bune cu familia și rezolvarea unor chestiuni financiare sau locative.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Posibil astăzi credințele tale să intre în contradicție cu ale celor cu care interacționezi. Totuși nu vei renunța la ce ți-ai propus, chiar dacă apar tensiuni, ești perseverent și duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Partenerul îți oferă susținere și reușești să demarezi un proiect important pentru tine.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce preocupări pentru sarcinile de serviciu și pentru a demara un proiect profesional nou. Sau poate ai început un job de curând și încerci să te acomodezi cu colegii și să-ți dai seama ce anume trebuie să faci. Chiar dacă vei întâmpina unele blocaje sau obstacole, contextul astral te susține să nu te dai bătut.

Horoscop zilnic 8 august 2022. Nativii Fecioară se confruntă cu blocaje sau amânări

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Oricât efort ai depune, astăzi este o zi cu blocaje sau cu amânări în sarcinile și activitățile profesionale. Posibil să încerci să nu te lași afectat de o situație care apare. Noroc că ai susținerea unui coleg/ă, care îți explică cum stau lucrurile și cum trebuie să procedezi într-o astfel de situație.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astral de astăzi vine cu blocaje sau amânări într-un proiect pe care îl ai în derulare. Ești dezamăgit de cursul unei situații de la serviciu, dar reușești să faci față până la urmă. Careul dintre Marte, planeta acțiunii, și Saturn din zodia Vărsător îți taie puțin elanul, dar reușești să te remontezi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astral de astăzi aduce dialoguri legate de activitatea profesională, obținerea unui job nou, dar și deplasări în scop administrativ sau financiar. Careul care se formează între Saturn din casa iubirii și Marte din casa transformărilor profunde și a intimității ar putea să aducă unele blocaje în acțiunile tale, privind intențiile tale în raport cu partenerul de cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi te preocupă situația banilor pe care îi câștigi de la serviciu. Dacă ai avut anumite frustrări în legătură cu banii pe care îi câștigi în raport cu munca depusă, astăzi este posibil să se amplifice. Poate și din cauza careului care se formează între Saturn și Marte. Simți că ești nedreptățit, că sunt blocaje și că nu poți momentan decât să ai răbdare să se așeze lucrurile.

Horoscop zilnic 8 august 2022. Nativii Capricorn au o zi aglomerată la locul de muncă

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și-ți aduce optimismul și energia de care ai nevoie să treci peste niște blocaje care au loc la serviciu, în comunicarea cu colegii, cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care desfășori activități.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi destul de aglomerată la locul de muncă, iar careul Marte-Saturn, guvernatorul tău, își face simțită prezența, așa că va fi nevoie de multă stăpânire de sine în activitățile profesionale și-n relațiile cu ceilalți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Careul care se formează astăzi între Saturn din casa personalității cu Marte, planeta acțiunii, din casa asociată familiei vine să aducă unele blocaje în relația cu unii membrii. Încă este activă conjuncția dintre Uranus-Marte-Nodul Nord din casa familiei și ești incurajat să faci față unor schimbări radicale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru sectorul profesional, pentru imaginea și statutul personal. S-ar putea să primești responsabilități noi, însă este posibil să nu le poți îndeplini din cauza unor blocaje care apar neașteptat. Careul dintre Marte și Saturn vine să te învețe să perseverezi atunci când simți că vrei să renunți.

Horoscopul zilei de 8 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *