Horoscopul dragostei pentru august 2023. Zodia care primește inelul de logodnă

Ce ne rezervă astrele pentru luna august în materie de dragoste
Horoscopul dragostei pentru august 2023. Zodia care primește inelul de logodnă

Astrele ne-au transmis ce zodii vor avea parte de o viață amoroasă de vis în luna august. Horoscopul dragostei pentru luna august dezvăluie previziuni astrale favorabile pe Casa a V-A astrologică și anume Casa iubirii și a relațiilor sentimentale. Unul dintre cei 12 nativi ai zodiacului va fi surprins, urmând să primească chiar inelul de logodnă, lucru pe care și-l dorește de multă vreme. Află în cele ce urmează ce le rezervă destinul tuturor zodiilor!

Horoscopul iubirii pentru luna august

Berbec

Berbecii vor reuși să înțeleagă în luna august și punctul de vedere al partenerului de cuplu, ba chiar vor ajunge să îi dea dreptate acestuia. Acest lucru va rezolva conflictele, va întări și va condimenta relația. Astrologii spun că nativii singuri au șanse mari să întâlnească pe cineva care să le stârnească interesul.

Taur

Stabilitatea este cuvântul care va descrie viața amorosă a Taurilor în luna august. Lucrurile se vor așeza firesc între voi și partenerul de cuplu, fără să depuneți mari eforturi.

Gemeni

Luna august le va oferi nativilor Gemeni, care se află în relații toxice sau în care nu se simt apreciați, curajul să pună capăt coșmarului și să-și dea restart la viață.

Rac

Relațiile care nu sunt bazate pe sentimente de dragoste și afecțiune sinceră se vor destrăma în august. Compromisurile nu vor mai funcționa pentru Raci, de aceea astrologii vă sfătuiesc să nu încercați să vă complaceți în situații care nu vă avantajează.

Leu

Pe Lei îi așteaptă momente frumoase și escapade romantice în ultima lună de vară. Creativitatea îi va ajuta să destindă atmosfera tensionată ce ar putea apărea, astfel că se vor bucura de armonie alături de partenerul de viață.

Fecioară

Atente la nevoile partenerului de viață și afectuoase totodată, Fecioarele vor reuși în luna august să obțină tot ceea ce își doresc de la partenerul de cuplu, spun astrologii. Acești nativi ai zodiacului se vor bucura din plin de ultima lună de vară.

Balanță

Nativii din zodia Balanță au șansa să trăiască o iubire ca-n povești la final de vară. Nu dați cu piciorul acestei șanse ce apare destul de rar în cazul vostru.

Scorpion

Dacă nu-i vei arăta partenerului de cuplu disponibilitatea și capacitatea de a-i înțelege nemulțumirile, lucrurile se vor precipita începând cu luna august, spun astrologii. Cheia unei relații armonioase se află în mâinile tale.

Săgetător

Socializarea va fi punctul forte al Săgetătorilor în luna august. În cazul în care nu vă ies lucrurile aşa cum v-aţi dorit, nu vă faceţi griji. Totul se întâmplă la momentul potrivit.

Capricorn

Sfatul astrologilor pentru zodia Capricorn este să pună un accent mai mare pe gesturile romantice și pe atenția acordată persoanei iubite. În luna august veți avea șansa să vă revanșați față de aceștia și să-i surprindeți în mod plăcut.

Vărsător

Horoscopul lunii august dezvăluie reușite pentru Vărsători, cărora norocul le va surâde în materie de relații. Nativii singuri au șanse mari să întâlnească persoane noi care le vor stârni interesul, iar cei care se află deja într-o relație vor avea parte numai de înțelegere și fericire. Așteptați-vă să oferiți răspunsul la marea întrebare.

Pești

În luna august, vor fi avantajați Peștii care își doresc o relație profundă, o legătură durabilă, bazată pe sinceritate și afecțiune. Exprimă-ți sentimentele în mod direct și nu lăsa loc de interpretări, pentru a nu crea tensiuni și situații neplăcute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *