Horoscopul săptămânal 19–25 iunie 2023 cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru această zodie, prin ce trec nativii

Astrologul vine cu precizări pentru fiecare zodie în parte

Scris de: Daoud Andra

17 Jun. 2023

Horoscopul săptămânal 19–25 iunie 2023 cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru această zodie, prin ce trec nativii

Astrologul Mihai Voropchievici prezintă horoscopul săptămânal, în cadrul rubricii AstroPlay de pe Playtech Știri. Specialistul vine cu precizări importante cu privire la contextul astrologic de săptămâna viitoare. Iată cum vor fi influențate zodiile de planete, zilele viitoare, și ce nativi vor avea parte de reușite.

Horoscopul săptămânal 19–25 iunie 2023 cu Mihai Voropchievici

Berbec

Ai parte de multă comunicare și va fi o perioadă normală. Este posibil să primești un telefon sau o scrisoare care să determine o deplasare. Poate apărea și o reuniune în familie, iar săptămâna 19-25 iunie vine cu multe lucruri frumoase, a precizat Mihai Voropchievici, pentru Playtech Știri.

Taur

Ești într-o perioadă de visare, totul este la un nivel excelent și ai parte de reușite și fericire. Cauți să te afirmi, iar meritele îți vor fi recunoscute. Poți găsi rezolvarea la o situație care părea fără ieșire.

Citește și: AstroSpecial cu Mihai Voropchievici. Ce spune despre tine degetul pe care porți inele VIDEO EXCLUSIV

Gemeni

Vei avea parte de un nou început, posibil să demarezi o afacere. Poți cunoaște un partener nou. Vei avea o energie combativă, cu dialoguri în contradictoriu. Ai șansa să te lansezi într-o zonă de interes pe care o aștepți de multă vreme.

Rac

Vrei să aduci ceva nou în viața ta, ai nevoie de liniște și puțină singurătate. Nativii mai în vârstă primesc o recompensă pe care o așteaptă de mult timp. Nativii tineri pot simți timiditate în relațiile cu cei din jur.

Horoscopul săptămânal 19–25 iunie 2023. Fecioarele au parte de echilibru

Leu

Ai parte de unele întârzieri în ceea ce privește reușitele. O situație care te-a ținut în tensiune ajunge la final. Apare o transformare care se impune și de care aveai nevoie. E momentul să accepți că viața nu vine doar cu reușite.

Fecioară

Săptămâna vine cu un echilibru bun. Ești stăpân pe situație și ai control asupra lucrurilor din viața ta. Este posibil să faci o călătorie, poate chiar în străinătate. Astrele prezic succes și reușite, spune Mihai Voropchievici.

Citește și: Pietrele care aduc noroc în dragoste. Mihai Voropchievici îți spune ce cristale atrag iubirea

Balanță

Vin reușite în toate domeniile în această săptămână. Se anunță un dezdodământ fericit pentru o situație în zilele care urmează. Astrele vin cu energii fantastice, după toate așteptările pe care și le-au făcut acești nativi.

Scorpion

Apar ceva întârzieri, în ciuda faptului că este o lună bună. Îți vei canazila energia și vei avea forță de acțiune. Ești dominat de dorința de a controla totul. Ești dinamic, combativ și ai parte de reușite.

Horoscopul săptămânal 19–25 iunie 2023. Vărsătorii au o perioadă bună

Săgetător

Ai o săptămână plină de amintiri și trăiești în trecut. Ești visător, pasiv, stai mai mult cu familia și nu ai chef să pleci de acasă. Alegi ce crezi că îți face bine din acest context și acționezi în beneficiul tău.

Capricorn

Ai multe iluzii, speranță că vei reuși, dar cineva te va abandona. Dacă ai început o afacere, este posibil să ai un șef mai schimbător, care să te trădeze. Ești prizonier într-o situație și nu vei putea face mare lucru.

Citește și: Cea mai respectată femeie din zodiac. E regina horoscopului, are o inteligență uluitoare

Vărsător

Ai o carte bună, care simbolizează o acțiune nouă sau o reușită profesională. Este posibil să îți schimbi locul de muncă și să alegi ceva mai bun. Poți demara o acțiune nouă, care va veni cu o realizare materială pozitivă.

Pești

Ai nevoie de receptivitate, să dai dovadă de răbdare și dragoste de natură. Cei care au copii vor avea o săptămână bună. Singura condiție este să obțină niște secrete nebănuite de la partener. Pleci în vacanță sau într-o deplasare scurtă, precizează Mihai Voropchievici.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *