Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Parteneriate importante apar pentru acești nativi, schimbări majore

Află ce ți-au prezis astrele pentru fiecare zodie în parte
Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Parteneriate importante apar pentru acești nativi, schimbări majore

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech. Săptămâna viitoare se anunță a fi una plină de schimbări majore pentru unii nativi. Evenimentele post eclipsă pot avea un impact major asupra zodiilor din horoscop. În plus, vor fi modificări mari pe plan social, economic sau politic. Iată ce vă prezic astrele pentru toate cele 12 zodii!

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2023, prezis de Mariana Cojocaru

Soarele se află în cel de-al doilea decan din Scorpion, așa că va face opoziții cu planete grele ca: Jupiter retrograd, cea care înjumătățește norocul, și Uranus, care se află în cel mai luminos unghi al său.

De aceea, astrele ne recomandă să rămânem vigilenți și atenți, pentru că ce a fost mai greu nu a trecut. După eclipsă se pot întâmpla multe lucruri, așa că este musai să rămânem în gardă încă o perioadă.  Totuși, unii nativi vor încheia parteneriate importante în perioada următoare.

Urmează o săptămână interesantă din punct de vedere astral, cu multe provocări. Iată horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie 2023 prezis de Mariana Cojocaru, pentru a ști ce vă așteaptă!

Berbec

Berbecii vor pune țara la cale săptămâna viitoare! Acest lucru va semnifica succes, avuție și noroc pentru acești nativi. De asemenea, Berbecii încep săptămâna cu mai multe deplasări, întâlniri, discuții, dar și interviuri.

Taur

Opozițiile lui Uranus retrograd și Jupiter reactivează lucruri din trecutul Taurilor. Unii nativi vor avea parte de schimbări mari în plan profesional, așa că este nevoie de mare atenție în perioada următoare.

Gemeni

În săptămâna 30 octombrie-5 noiembrie 2023, apele sunt agitate la locul de muncă pentru Gemeni. Demersurile lor sunt afectate, dar nu trebuie să se dea bătuți.

Citește și: Horoscop zilnic 28 octombrie 2023. Zi extraordinară pentru nativii Leu, ce veste primesc. Principalele previziuni astrale

Rac

Creativitatea, comunicarea și competitivitatea sunt pe primul loc în săptămâna 30 octombrie- 5 noiembrie 2023 pentru Raci. Acești nativi trebuie să se mobilizeze și să acorde mai multă atenție copiilor.

Leu

Leii vor întâmpina unele probleme legate de familie sau ceva legat de casă nu le dă pace. Lucrurile se precipită și îi ține antrenați pe acești nativi.

Fecioară

Fecioarele sunt puse pe fapte mari. Fac curățenie generală în rândul prietenilor sau în agenda de lucru. De asemenea, apar blocaje mari și pe partea de comunicare, post eclipsă.

Balanță

Balanțele au nevoie de ajutorul unei persoane inteligente, pentru a nu se plânge mai târziu. Vor avea de semnat chestii importante, care necesită mare atenție.

Scorpion

Progresiile solare din cel de-al doilea decan al Scorpionului anunță modificări profesionale majore. Pot apărea probleme pe partea de parteneriate, sau chiar despărțirea de partener pentru pentru unii Scorpioni. Atenție mare la limbaj, pentru că îi poate îndepărta pe cei dragi.

Săgetător

Săgetătorii au dușmani mulți, însă unii pot fi invizibili și voi puteți să nu fiți conștienți de ei. Urmează o perioadă în care trebuie să faceți pace cu cei din jur. Se spune că Universul se răzbună într-un fel, așa că este bine ca Săgetătorii să facă lucrurile ca la carte.

Capricorn

Capricornii rămân fără prieteni. Acești nativi vor ști cum să acționeze și e o perioadă în care vor realiza cât de important este să aibă pe cineva loial aproape.

Vărsător

Vărsătorii realizează ceva ce de rațiune, de pământean. Anumite acțiuni făcute în această săptămână necesită multă atenție. Esențial este ca nativii să aibă răbdare în realizarea acestora.

Pești

Peștii vor avea succes, dacă învață ce înseamnă să fie diplomați. E o săptămână în care nativii se pot gândi la studii, la copii, la ce au ei de realizat pe viitor, în așa fel încât să-i sfătuiți cât mai bine.

Citește și: Care este îngerul tău păzitor în funcție de zodie. Descoperă cum îl cheamă pe protectorul tău

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *