Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme în viața de cuplu

Află ce ți-au prezis astrele pentru fiecare zodie în parte
Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Zodiile care vor avea probleme în viața de cuplu

Horoscopul săptămânal 9-15 octombrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Cum va influența Eclipsa inelară de Soare toate zodiile din horoscop. Iată ce se întâmplă săptămâna următoare din punct de vedere astral!

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2023 prezis de Mariana Cojocaru

Eclipsa inelară de Soare de pe axa Berbec-Balanță nu are vești bune pentru majoritatea zodiilor. Se anunță evenimente neprevăzute, unele fără rezolvare. În plus, sănătatea este vizată în primul rând, dar și afecțiuni care vor scăpa de sub control. Riscul de accidente va fi mai mare în săptămâna următoare. Nici zona de carieră, de business, nu va scăpa și este posibil să apară unele blocaje pentru zodii. Importantă este să fie cu capul pe umeri și să meargă în direcția corectă.

Eclipsa inelară de Soare vizează direct și sectorul amoros, unde va lovi cu putere. Nu toți nativii vor avea probleme în dragoste, dar este necesar să învețe ceva, să tragă concluzii și să încerce să-și îmbunătățească viața.

Citește și: Neti Sandu, despre omul care a venit cu numele său de scenă la Pro TV. Cum o cheamă, de fapt: “Nu mi-am zis eu așa!” VIDEO EXCLUSIV

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2023 pentru Berbec/ Ascendent Berbec

Pericol! Destinul este în derivă, ca și cum există riscurile să scăpați hățurile unui armăsar! Eclipsa vă vizează în mod direct. Deviza lui 2023 este „turnul lui Babel”. Marte, patroana voastră, se apropie vertiginos de mult, poate fi chiar o conjuncție cu karma negativă în perioada următoare, de un Soare și de o Lună cu rezonanță în axa karmică. Dispute în toi, risc de scandaluri, de rupturi, de lucruri care trebuie să vă dea de gândit. Sfatul astrelor este să fiți cât puteți voi de diplomați.

Taur / Ascendent Taur

Horoscop săptămâna 9-15 octombrie 2023. Pentru Tauri se flutură săbii în vânt, se scot și se pun armele pe masă! Eclipsa le poate da multe planuri peste cap.

Acești nativi sunt ca o oală sub presiune și cineva trebuie să atingă butonul, în așa fel încât presiunea să iasă, ca lucrurile să nu scape de sub control. Uranus retrograd cu Jupiter retrograd, apoi conjuncție cu karma negativă în Balanță poate să anunțe conflicte pentru acești nativi.

Horoscopul săptămânii 9-15 octombrie 2023 pentru Gemeni/ Ascendent Gemeni

Vă poziționați la o răscruce de drumuri! În această perioadă, Gemenii trebuie să aibă grijă la compatibilitățile și incompatibilitățile cu persoanele din jur. Fie dragoste, familie, copii, rude sau prieteni foarte apropiați. Atenție și la relațiile din zona socială sau sentimentală. Săptămâna următoare este o perioadă cu încărcătură foarte mare pentru voi. Cum veți știi să comunicați, să discutați, așa veți știi să temperați lucrurile. Unii Gemeni vor încerca să pună batista pe țambal.

Rac/ Ascendent Rac

Eclipsa inelară de Soare vă vizează chiar în mod direct, ca și pe nativii cu predominantă lunariană. Luna este în zona axei karmice și ea este patroana voastră astrală, motiv pentru care sunteți vizați în mod direct de efecte. Lunarienii sunt cei meteo sensibili, deci înțelegeți cum stau lucrurile… Trebuie să fiți foarte antenți, mai ales la cei emotivi. Atenție și la cei cu sensibilitate psihică, la persoanele depresive și, mai ales, protejați-vă! Când vorbim despre eclipse, vorbim și despre persoane rău voitoare care pot să facă rău pentru că asta e structura și natura lor. Trebuie să fiți atenți la tot ceea ce înseamnă sănătatea voatră. Pot să apară cumpene dificile, atenție la neatenție!

Leu/ Ascendent Leu

Pentru Lei se conturează tot felul de complicații pe destin, dar numai la cei care au tot soiul de tinichele de coadă, probleme pe care le-au ignorat, nerezolvate. Eclipsa inelară de Soare, astrul Leilor, anunță să faceți ordine în lucrurile rămase de izbeliște în ultimii 2-3 ani de zile.

Dacă aveți relații sau parteneriate cu străinătatea, dacă ați început sau abandonat anumite studii și, de ce nu, chestiuni care țin de misiunea voastră karmică, atenție mare! Cine a evoluat corect nu va avea acum chestiuni care să le pună bețe în roate. Cei care au lăsat lucrurile în standby, acum pot să simtă impactul acesta într-o manieră deosebită.

Citește continuarea pe Playtech.ro.!

Citește și: Horoscop săptămâna 9-15 octombrie 2023. Succes uriaș pentru acești nativi, culeg în sfârșit roadele muncii lor VIDEO

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
7.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *