Idei de petreceri Halloween 2022. Cele mai interesante tematici și mici trucuri pentru a organiza o petrecere reușită

Idei de petreceri Halloween 2022. De câțiva ani, însă, românii nu ratează ocazia de a se costuma și de a pleca la colindat în noapte de Halloween
Idei de petreceri Halloween 2022. Cele mai interesante tematici și mici trucuri pentru a organiza o petrecere reușită

Idei de petreceri Halloween 2022. Se sărbătorește în fiecare an în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, iar anul acesta, sărbătoarea pică într-o zi de luni. Halloween este o sărbătoare celtică și se sărbătorește mai mult în America. De câțiva ani, însă, românii nu ratează ocazia de a se costuma și de a pleca la colindat în noapte de Halloween. Mai mult, de această sărbătoare se organizază petreceri. Iată mai jos câteva sfaturi, în cazul în care sunteți în pană de idei.

Idei de petreceri Halloween 2022. Ce tematici poți alege

Dovleacul

Un consurs de decorare a dovleacului ar fi varianta perfectă, mai ales dacă sunt copii care vor participa. Decorul la petrecere trebuie să fie în ton, adică portocaliu, pentru a intra mai bine în atmosferă. Este ocazia perfectă de a aduce creativitate în viața voastră.

Idei de petreceri Halloween 2022. Casa părăsită

Este o tematică mai înfricoșătoare, dar care poate fi foarte distractivă mai ales dacă vă invitați prietenii. Dacă ar fi să redecorați casa, ar trebui să apelați la decoruri în ton cu această sărbătoare.

Scena crimei

Tot din zona mai întunecată face parte și această tematică des întâlnită. Vă puteți folosi de roșu, inclusiv în preparate (sosuri, siropuri etc.). Folosiți, de asemenea roșu, în cocktail-uri (Bloody Mary cu vodka și suc de roșii).

Idei de petreceri Halloween 2022. Tărâmul dulciurilor

Alegeți acadele, bomboane, mult roz și preparați deserturi delicioase, făcute în casă. Puteți transforma casa și atmosfera într-un carnaval de zile mari.

Zombie

Costumați-vă la petrecere în zombie sau scheleți. Cu sguranță, prietenii vor fi încântați de această idee. De asemenea, faceți preparate care arată ca un creier și orice alte lucruri ați mai văzut prin filmele cu zombie.

Stropul de magie

Dacă sunteți fan Harry Potter, dar nu numai, vă puteți folosi de elemente din magie. Pălării de vrăjitoare, mături, sclipici, gheață carbonică și orice altceva ce vă inspiră magie.

Idei de petreceri Halloween 2022

Acestea sunt doar câteva opțiuni, însă puteți să alegi orice tematică și cu siguranță, petrecerea va fi una reușită.

Cum organizați o petrecere de Halloween reușită. Iată mici trucuri

  • Folosiți lumânări tematice sau nu neapărat, beculețe speciale, în formă de dovleac sau lămpi.
  • Introduceți în program și o activitate distractivă. Puteți juca un board game tematic, spuneți povești înfricoșătoare și ghiciți dacă sunt adevărate sau nu
  • Uitați-vă împreună cu prietenii la un film horror sau alegeți un joc interactiv pe computer sau play station.
  • nu lăsați pe ultima zi tot ce ați de gătit.
  • Puteți chiar să stabiliți voi un colind specific și pregătiți-vă cu bomboane și mici cadouri pentru cei care vin să vă colinde.
  • Pentru ca cei care vă intră în casă pentru a vă colinda, pregătiți un mini dovlecel, o decorațiune sau un pachețel pentru acasă. Aceștia se vor bucura și vor rămâne cu o amintire frumoasă.
  • Pregătiți un playlist special pentru efecte sonore spooky sau muzică din filmele de groază.
  • Pentru shot-uri sau alte băuturi puteți folosi și seringi pe post de pahar.
  • Faceți multe poze, să le aveți și peste an. Una dintre variante ar fi să pregătiți un colț special pentru poze sau să faceți rost de un aparat polaroid pentru poze instant.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *