Ileana Stana Ionescu, superbă declarație de dragoste de la soțul ei, după 65 de ani de iubire: ”Dacă ar exista Raiul, aș dori să fiu cu Ileana mea!” EXCLUSIV

Actorul Andrei Ionescu ne dezvăluie secretul căsniciei lor:”Am avut nevoie unul de altul, mai ales ea de mine, a fost dependentă de mine”
Ileana Stana Ionescu, superbă declarație de dragoste de la soțul ei, după 65 de ani de iubire: ”Dacă ar exista Raiul, aș dori să fiu cu Ileana mea!” EXCLUSIV

Marea doamnă a scenei românești, Ileana Stana Ionescu, s-a retras din lumina reflectoarelor și este răsfățată, și acum, de soțul ei, Andrei Ionescu, în cocheta lor căsuță. Pe cei doi actori îi leagă o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 65 de ani. Secretul relației lor fără cusur? ”Îi sfătuiesc pe tineri să nu fie prea pretențioși când își aleg partenerul de viață, să nu caute perfecțiunea, să se înțeleagă, doar așa putem fi fericiți”, ne-a spus Andrei Ionescu, în interviul exclusiv pentru ego.ro.

Timp de 30 de ani, au petrecut vacanțele de vară la malul mării

Ileana Stana Ionescu are 85 de ani, iar soțul ei, Andrei Ionescu, a împlinit 94 de ani. Deși este mai mare cu 9 ani, el este cel care duce greul casei, care se ocupă ca soției, pe care o adoră și acum, să nu îi lipsească nimic.

”Eu și Ileana împlinim 65 de ani de iubire. Secretul relației? Am avut nevoie unul de altul, mai ales ea de mine, a fost dependentă de mine. Noi n-am avut motive de ceartă. Am avut o viață frumoasă, am fost fericiți. Îi sfătuiesc pe tineri să nu fie prea pretențioși când își aleg partenerul de viață, să nu caute perfecțiunea, să se înțeleagă, doar așa am putea fi fericiți”.

Andrei îi face și o superbă declarație de dragoste femeii iubite.

”Dacă ar exista Raiul, aș dori să fiu cu Ileana mea, ca în vacanțele noastre din Stațiunea 2 Mai. Timp de 30 de ani, mergeam în vacanțe la malul mării, cu un grup de prieteni. Și copiii noștri au fost uniți. Fiul meu, acum în vârstă de 50 de ani, mi-a zis într-o zi: ”Nu cred că pe lumea asta cineva a avut o copilărie mai frumoasă ca a mea!”. M-a bucurat. Ce-i drept, ne-am străduit, căci nu am avut mari posibilități financiare”.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei
Ileana Stana Ionescu și soțul ei

Le este tare dor de fiul lor, stabilit în America: ”Nu l-am mai îmbrățișat de doi ani!”

Ileana Stana Ionescu și soțul ei se topesc de dorul unicului fiu, stabilit în America, și pe care nu l-au mai putut îmbrățișa de doi ani, din cauza pandemiei.

”Băiatul poate vine anul acesta, nu l-am mai văzut de doi ani, poate vine și cu nepoțelul. Îl vedem zilnic pe video, chiar și câte o oră întreagă, dar tare ne e dor de o îmbrățișare! Eu și Ileana am fost în America, în urmă cu trei ani, un an mergeam noi acolo, în alt an veneau ei la noi”, ne-a mai spus Andrei Ionescu, pentru ego.ro

Ileana Stana Ionescu, superba declaratie de dragoste de la sotul ei, dupa 65 de ani de iubire
Ileana Stana Ionescu

”Soția mea nu mai poate sau cred că nu vrea să iasă în public. Vrea ca lumea să o rețină așa cum vrea ea, în putere și frumoasă”

Chiar dacă are numeroase invitații la teatru, Ileana Stana Ionescu nu mai iese din casă.

”Soția mea nu mai poate sau cred că nu vrea să iasă în public. Vrea ca lumea să o rețină așa cum vrea ea, în putere și frumoasă. Și nici nu prea mai avem cum să ieșim. A trebuit să vindem mașina, căci eu Ileana Stana Ionescu,  am o problemă ireversibilă cu vederea, nu mai văd bine, nu mai pot conduce.

Acum suntem la discreția prietenilor. Nici în parc nu mai ieșim, avem parcul nostru în curtea casei, avem floricele, lalele, liliac, avem și copaci, avem fructe, ceva mere, avem și noi o bucățică de pământ”.

Actorul e trist că nu s-au rezolvat problemele mai vechi, cu casa.

”Canalizare nu avem încă, asfalt încă nu s-a pus, noroc că suntem la 50 de metri de șosea. Avem fosă în curte, pentru apă avem un filtru foarte bun, dar nu bem decât apă îmbuteliată”.

Ileana Stana Ionescu

Ce spune despre hărțuirea sexuală din lumea teatrului: ”Se poate ca, depinzând de bunăvoința regizorilor…”

Andrei Ionescu a aflat cu îngrijorare că multe artiste din România au fost hărțuite sexual de regizori, de directori de teatru, de colegi. Referitor la recentele confesiuni ale actriței Viorica Vodă, actorul a spus:

”Noi am trăit o viață superbă, nu depindeam de nimeni, acum 30-40 de ani aveam contracte pe termen lung, actrițele erau la adăpost. Dar, acum, când sunt mai mult colaborări, pe săracele actrițe tinere cine să le distribuie? Nu se mai fac angajări permanente, se poate întâmpla ca, în asemenea situații, depinzând de bunăvoința regizorilor…Dar, sper că nu…”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9.8 35 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *