Ilinca Vandici dezvăluie secretul siluetei ei la 38 de ani. Dieta care o menține în formă maximă

Iată ce dietă urmează prezentatoarea TV!

Ilinca Vandici este una dintre cele mai admirate vedete din România, dar și una dintre cele mai frumoase femei pe care țara noastră le-a dat. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat, cu toate că nu se mai află la prima tinerețe și a trecut și printr-o naștere. Care este secretul vedetei de la Kanal D? Află, din rândurile de mai jos, cum se menține în formă moderatoarea!

Cum se menține în formă Ilinca Vandici

Pentru Ilinca Vandici, sportul este o prioritate, chiar dacă nu reușește întotdeauna să ajungă la sală. Vedeta compensează lipsa antrenamentelor prin alte forme de mișcare, asigurându-se că își menține activitatea fizică la un nivel ridicat.

”Bineînțeles că îmi fac timp să ajung la sală, deși programul meu este extrem de aglomerat și solicitant. Prioritizez lucrurile, altfel nu aș reuși să îndeplinesc toate task-urile dintr-o zi. Sportul este una dintre prioritățile mele.

În ultima perioadă nu mai reușesc să ajung atât de des pe cât mi-aș dori, dar este doar o perioadă, înțeleg că alte lucruri necesită atenția și prezența mea și pot să las sportul pe locul 3 sau 4.

Dar în fiecare zi fac mișcare, chiar dacă nu la sală, alerg de colo-colo, urc scări, alerg cu Zian, merg pe bicicletă. Fac sport, fiind o persoană foarte activă, chiar dacă nu ajung la antrenament pe cât de des mi-aș dori”, a declarat prezentatoarea TV.

Dieta pe care o ține vedeta

În ceea ce privește alimentația, Ilinca Vandici a avut întotdeauna grijă să se hrănească corect din punct de vedere alimentar.

Cu toate acestea, gătitul nu a fost niciodată una dintre pasiunile sale, iar vedeta nu își găsește timp pentru a învăța și testa rețete noi. Fiul ei, Zian, îi împărtășește preferințele culinare, amândoi preferând mâncarea ”ușoară” și neprocesată.

”Gătitul nu este o activitate care să mă atragă și nici nu îmi găsesc timp pentru a învăța, testa rețete.

Marele meu noroc este că Zian mănâncă foarte curat pentru vârsta lui, ce mănânc eu mănâncă și el.

Ne plac salatele, legumele crude, mâncarea neprocesată. Gătitul nu cred că se va regăsi între pasiunile mele”, a mărturisit Ilinca Vandici.

Citește și Schimbare la Kanal D2! Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici. Anunțul tocmai a fost făcut!

Importanța hidratării și a alimentelor de sezon

Pe timp de vară, Ilinca Vandici pune un accent deosebit pe hidratare și consumul de fructe și legume de sezon.

Acestea nu lipsesc niciodată din frigiderul ei, iar apa este esențială pentru menținerea unui trup tras prin inel.

”Legumele și fructele de sezon nu îmi lipsesc, și apa”, a adăugat Ilinca Vandici.

Prin prioritizarea activităților esențiale și menținerea unui stil de viață echilibrat, Ilinca Vandici reușește să își păstreze silueta de invidiat chiar și la 38 de ani.

Dieta sănătoasă, mișcarea zilnică și hidratarea corespunzătoare sunt doar câteva dintre secretele care o ajută să arate impecabil și să se simtă în formă maximă.

Citește și Cum arăta Ilinca Vandici la debutul în televiziune. Vedeta Kanal D a trecut printr-o schimbare uimitoare de look de-a lungul timpului FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *