Imagine adorabilă cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Cât de mult a crescut Josephine! Fanii au fost cuceriți pe loc: “Aveți o fiică minunată!”

Iată cea mai recentă imagine cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley!

Gina Pistol și Smiley formează, fără îndoială, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară. Cei doi au o fiică minunată împreună, pe Josephine, căreia au preferat să nu-i dezvăluie chipul. Însă, ori de câte ori au ocazia, fosta prezentatoare și artistul o fotografiează pe micuță de la spare sau din profil. Cei doi parteneri capturează momente speciale alături de fetița lor, iar recent fosta vedetă de la Antena 1 a distribuit în mediul online câteva imagini emoționante cu ea. Iată cât de mare a crescut copila!

Cea mai recentă imagine cu Josephine. Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol și Smiley nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind unele dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Fosta prezentatoare TV și cântărețul trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani și aproape toți românii îi îndrăgesc.

Ei formează un cuplu solid și extrem de unit, iar fericirea lor a atins cote maxime odată cu venirea pe lume a micuței Josephine. Cei doi își iubesc enorm fiica și chiar au decis să nu-i dezvăluie identitatea în mediul online pentru a o proteja. Totuși, aceștia o pozează în diferite ipostaze, având grijă, însă, să nu i se vadă chipul.

Imagine adorabila cu fiica Ginei Pistol si a lui Smiley. Cat de mult a crescut Josephine Fanii au fost cuceriti pe loc Aveti o fiica minunata
Gina Pistol si Josephine

”Cea mai bună parte din mine”

Chiar de curând, Gina Pistol a postat pe rețelele sociale o imagine emoționantă cu Josephine, care anul acesta a împlinit vârsta de 3 ani. Ca de obicei, micuței nu i se observă chipul, însă părul ondulat și blondin este o dovadă clară că micuța a moștenit trăsăturile fostei vedete de la Antena 1.

Totodată, după cum se poate observa, copila s-a dezvoltat destul de mult în ultimul timp. Îmbrăcată într-o rochiță în carouri alb-negru, Josephine apare în brațele mamei ei, iar chimia dintre ele se simte de la distanță.

”Cea mai bună parte din mine ❤️”, a scris blondina în dreptul imaginii distribuite pe Instagram cu fetița ei.

Citește și Smiley, ‘secretul’ unei relații fericite cu Gina Pistol. Iubita artistului nu a părut încântată: ‘Au!’!

Cum au reacționat internauții

La vederea fotografiei, fanii au reacționat imediat și au lăsat comentarii laudative. ”Cea mai frumoasă!!!❤️; O familie frumoasă, multă sănătate 👏😍; Aveți o fetiță minunată, sunteți o familie frumoasă, sănătate și multe bucurii!❤️❤️❤️; Sănătate și bucurii ❤️❤️❤️; ❤️❤️❤️😍😍😍Minunată”, au fost doar câteva dintre complimentele pe care fanii le-au făcut.

Însă, au existat și internauți care i-au criticat pe cei doi pentru faptul că-i ascund identitatea micuței lor. ”De ce o mai postezi cu ceafa?; Exact, ce-i atâta mister să-i pui o poză normală și dacă tot nu vrei s-o arăți publicului nu mai posta nimic de ea și nici măcar spatele ei, ori pui o poză normală ori nimic!!; Doamneee, pe stradă poartă mască?😢😢😢😢😢”, au scris utilizatorii Instagram.

Citește și Din ce își câștiga Gina Pistol banii în adolescență. A fost nevoită să se angajeze încă de la 17 ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *