Imagine adorabilă cu Nicole Cherry și familia ei. Cum a fost surprinsă fetița artistei, un detaliu a atras atenția fanilor

Imagine adorabilă cu Nicole Cherry și familia ei. Cum a fost surprinsă fetița artistei, un detaliu a atras atenția fanilor

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Ea a făcut un tablou de familie. Artista a făcut o poză de familie alături de soțul ei și de fiica lor și a postat imaginea pe conturile personale de pe platformele de socializare. Iată cum s-au fotografiat cei trei.

Cum apare Nicole Cherry alături de fiica sa și de soțul ei

La doar 24 de ani, Nicole Cherry se află deja în topul celor mai iubite cântărețe din România și se bucură de un mare succes pe scenă. Artista e la fel de împlinită și în plan personal, după ce a devenit mamă, iar în mai 2022 a spus ”DA” în fața ofițerului stării civile.

Artista împărtășește mereu fanilor săi de pe rețelele de socializare momentele frumoase din viața ei personală. De această dată, Nicole Cherry a postat un tablou de familie, în care apare alături de soțul său, Florian Popa, și de fiica lor, Anastasia. ”Binecuvântată”, a scris artista, alături de imaginea publicată pe pagina de Instagram.

Cei trei sunt îmbrăcați la fel, iar în fotografie zâmbesc și se vede cât de fericiți sunt. Nicole Cherry și micuța Anastasia poartă rochii negre, detaliu care a atras atenția fanilor. Unul dintre aceștia a comentat că artista ar fi trebuit se aleagă altă culoare pentru ținuta fetiței.

Imagine adorabilă cu Nicole Cherry și familia ei. Cum a fost surprinsă fetița artistei, un detaliu a atras atenția fanilor
Nicole Cherty, alături de fiica sa și de soțul ei. Sursa foto: Instagram

Cum a început relația dintre Nicole Cherry și soțul său

Nicole Cherry se poate considera o femeie foarte norocoasă, căci și-a găsit deja sufletul pereche. Soțul său este cu opt ani mai mare decât ea și este un prosper om de afaceri. Artista a povestit că l-a cunoscut pe când avea 16 ani, dar nu a crezut că el va fi alesul.

Niciodată nu m-am gândit că el o să fie prietenul meu. El îl cunoștea pe tatăl meu și cumva mă știa și pe mine. Ideea e că s-a întâmplat așa, dintr-o dată. Noi parcă ne știm așa dintotdeauna și mereu vorbeam, doar că nu se concretiza. El zice că mereu a avut ochii pe mine și i-a plăcut așa să mă urmărească. Eu eram foarte indiferentă, nu-mi plăcea. Bine, îmi și place să fiu inabordabilă câteodată. Să văd efortul mai mare din partea lui”, povestea artista cu ceva timp în urmă.

Cântăreața a născut pe data de 27 noiembrie 2021, când avea 22 de ani și și-a botezat fiica în aceeași zi în care ea și Florian Popa s-au cununat civil. Nicole Cherry nu a făcut nunta, dar se gândește să facă și acest pas și a dezvăluit că ân ziua cea mare își dorește să poarte rochie albă.

”Sunt superstițioasă și în  ziua nunții îmi doresc să am o singură rochie. Probabil va fi o rochie, la fel ca și rochia pe care am avut-o la cununie, cu accesorii care vor fi detașabile, dar, cu siguranță, va fi o singură rochie. Cât despre culoare, îmi doresc să fie albă, nu voi alege alte culori”, a mprturist Nicole Cherry.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *