Imagine incendiară cu Anamaria Prodan. Vedeta, surprinsă aproape goală pe balcon. Fanii au rămas uluiți

Ce mesaj a transmis vedeta

Anamaria Prodan a uimit pe toată lumea cu cea mai recentă poză de pe rețelele de socializare. Vedeta s-a lăsat fotografiată aproape goală. A scris și o descriere cu care le-a atras atenția fanilor. Cum au reacționat aceștia?

Fotografia cu care Anamaria Prodan și-a uimit fanii. A primit zeci de mii de aprecieri

Anamaria Prodan a publicat marți dimineață o imagine foarte sexy pe rețelele de socializare. Vedeta apare în fotografie aproape goală, pe un balcon de unde admiră orașul. Vedeta a lăsat la vedere tatuajele pe care le are pe spate. A primit peste 14 000 de aprecieri pentru această fotografie.

„#eusuntanamariaprodan #diminetifrumoase. Corpul vostru dezbracat trebuie atins doar de cel ce se îndrăgostește de sufletul vostru dezgolit”, a scris Anamaria Prodan.

„Super! / Artă pură! / Tipul meu de frumusețe / Ce pernuțe mici şi frumoase”, sunt câteva dintre comentarii.

Vezi și – Asta le întrece pe toate. Cum a ieșit Anamaria Prodan pe străzile din București. Trecătorii au crezut că nu văd bine

Câte kilograme are Anamaria Prodan și cum se menține în formă

Au trecut mai bine de doi ani de la separarea de Laurențiu Reghecampf, iar în tot acest timp Anamaria Prodan s-a confruntat cu mai multe situații. Recunoaște că s-a consumat destul de mult, motiv pentru care a și dat jos câteva kilograme. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că a ajuns la greutate pe care o avea înainte de căsnicia cu el.

„Am slăbit foarte mult, am acum 56 de kilograme. Sunt foarte mândră de mine. Aveam vreo 60 și ceva. Acum sunt ok, e bine așa, slabă. M-am consumat, dar bine că a trecut acum! Mi-am dorit sa ajung la numărul de kilograme pe care-l aveam înainte de căsătorie, 55-56. Am ajuns. Mă simt perfect. Arăt perfect. Sunt fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc zilnic”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce relație are acum Anamaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf

După mai bine de nouă luni de la episodul violent dintre ei, filmat în plină stradă, și la aproape doi ani de când antrenorul a depus actele de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au revenit la sentimente mai bune. Anamaria Prodan a dezvăluit că ea și fostul ei soț au ales să se împace de dragul copiilor lor.

„Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți. Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană”, a declarat impresara.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *