Imagine incredibilă publicată de Valentina Pelinel alături de Cristi Borcea. Puține femei ar accepta așa ceva

Cristi Borcea, fostul patron al clubului Dinamo, a reușit să aducă împreună toți cei nouă copii ai săi într-o reuniune de familie rară și emoționantă.

Cristi Borcea, reuniune emoționantă cu toți cei nouă copii ai săi

Cristi Borcea, cunoscut pentru viața sa personală tumultuoasă și numeroasele relații, a fost căsătorit de trei ori și are copii cu patru femei diferite. Din prima căsătorie, cu Mihaela Borcea, au rezultat trei copii: Patrick, Melissa și Angelo.

Alături de Alina Vidican, cea de-a doua soție, Borcea are doi copii, George Alexandru și Gloria. În timp ce era încă într-o relație oficială cu Alina Vidican, Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu, din care a rezultat o altă fiică, Andreina Carolyn Christine.

Din actuala căsnicie cu Valentina Pelinel, cu care este împreună din 2018, s-au născut Milan, Indira Maria și Rania Maria.

Imaginea surprinsă la acest moment special a fost distribuită de actuala parteneră a lui Borcea, Valentina Pelinel, pe rețelele de socializare, însoțită de un mesaj plin de bucurie și recunoștință:

„Familie mare. Nouă copii. Familia noastră. Copii fericiți, părinți fericiți. Suntem binecuvântați”.

Borcea se întâlnește rar cu toții copiii săi în același timp

Fotografia recent publicată reprezintă un moment rar în care Borcea a reușit să adune toți copiii la aceeași masă.

Într-un interviu acordat în urmă cu patru ani, omul de afaceri mărturisea că astfel de ocazii sunt foarte rare, având în vedere faptul că unii dintre copii locuiesc în străinătate.

„Am nouă copii. Am reușit să-i văd pe toți anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți.

Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu. Coco, băiatul meu, e tot dinamovist. Bine, sunt toți dinamoviști. Sângele apă nu se face”, declara Borcea la acea vreme.

Cristi Borcea a fost întotdeauna deschis în a vorbi despre relația sa cu copiii și despre provocările de a-i avea pe toți aproape.

În ciuda faptului că are o familie mare, Borcea pare să se străduiască să mențină legături puternice cu toți copiii săi. Reuniunile, deși rare, sunt momente de mare semnificație pentru el.

Valentina Pelinel, cea de-a treia soție a lui Borcea, a devenit o figură centrală în viața acestuia, fiind prezentă în momentele de bucurie și de încercare. Mesajul ei de pe rețelele de socializare reflectă armonia pe care cuplul o dorește să o insufle familiei lor extinse.

„Copii fericiți, părinți fericiți”, scrie Pelinel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *