Imagine rară cu Filip, singurul fiu biologic al Luminiței Anghel. Artista l-a născut la 42 de ani

Iată cum arată băiatul artistei!

Luminița Anghel, una dintre cele mai îndrăgite soliste din România, trăiește o perioadă de liniște și armonie alături de familia sa. Recent, artista a publicat pe Instagram o fotografie rară cu Filip, unicul ei fiu biologic, însoțită de un mesaj plin de mândrie și iubire.

Luminița Anghel, extrem de mândră de fiul ei biologic

Filip, care va împlini 13 ani în luna decembrie, este un adevărat exemplu de succes și bunătate. El a terminat clasa a VI-a cu premiul întâi și media 10 curat, iar mama lui nu a ezitat să împărtășească aceste realizări cu fanii ei din mediul online.

”Premiul 1 și media 10 curat. Final de clasa a 6-a si o mențiune la Olimpiada de biologie, faza pe județ. Sunt mândră de tine și-ți mulțumesc! Eforturile tale îmi mângâie sufletul. Te iubesc!”, a scris artista pe rețelele sociale.

Cântăreața a scris acest mesaj în dreptul unei fotografii cu băiețelul ei. Filip a moștenit ce e mai bun de la ambii părinți.

Unii spun că seamănă mai mult cu tatăl său, Silviu Dumitriade, cel de-al treilea soț al Luminiței Anghel, dar acum, ca preadolescent, parcă aduce tot mai mult cu mama lui.

Filip a venit pe lume ca o adevărată minune, când artista avea 42 de ani și nu mai spera să aibă un copil biologic.

Artista nu are o relație bună cu fiul ei adoptiv

După cum se știe deja Luminița Anghel mai are un fiu adoptiv, pe David, din perioada în care era căsătorită cu Marcel Pușcaș. Însă, vedeta nu are deloc o relație bună cu acesta.

În luna aprilie a acestui an, David Pușcaș a mărturrisit că a trecut aproape un deceniu de când nu a mai vorbit cu solista. ”Cred că sunt vreo nouă ani de când n-am mai vorbit cu mama.

Eu nu i-am cerut niciodată mamei bani, nu am cerut ajutorul când eram în momente critice, niciodată în viața mea.

Nu i-am cerut ajutorul pentru că spuneam că oricum nu mă va ajuta și simți când părinții nu sunt alături. Noi ne-am exclus reciproc unul din viața altuia.”, a spus băiatul în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și Ce relație există, de fapt, între Luminița Anghel și fiul său adoptiv. David Pușcaș a făcut mărturisiri tulburătoare: “Nu am mai vorbit de 8 ani”!

”Nu mi-am pierdut niciodată speranța și credința”

Luminița Anghel a trecut prin multe provocări în viață, dar nu și-a pierdut niciodată optimismul.

”Omul este în căutarea iubirii toată viața lui. Eu cred că orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranța și credința.

Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit să depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a declarat artista pentru Spynews.ro, referindu-se la relația cu soțul său, Silviu Dumitriade.

Acum, vedeta trăiește o viață plină de împliniri, alături de familia sa minunată și de băiatul său biologic, Filip, care îi aduce zilnic motive de mândrie și bucurie.

Citește și Cum a învățat-o Ruxandra Ion pe Cristina Ciobănașu să își gestioneze finanțele: „Mi-am luat prima mașină din banii respectivi!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arată soacra lui Daniel Pavel?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *