Imagine rară cu Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, de pe vremea când formau un cuplu. Locul special unde mergeau când voiau să fie singuri: “S-au iubit enorm”

Cântărețul își dorea să se căsătorească cu gimnasta

Scris de: Daoud Andra

23 Jul. 2023

Imagine rară cu Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, de pe vremea când formau un cuplu. Locul special unde mergeau când voiau să fie singuri: “S-au iubit enorm”

Regretatul Ion Dolănescu a avut o pasiune pentru femeile frumoase și a făcut, de-a lungul timpului, câteva cuceriri semnificative. Printre femeile care i-au atras atenția solistului de muzică populară se numără și legenda gimnasticii românești, Nadia Comăneci. Cei doi au format un cuplu timp de câțiva ani, în ciuda diferenței de vârstă. Unde au fost surprinși Nadia Comăneci și Ion Dolănescu în tinerețe și cum arată fotografia rară cu ei doi.

Nadia Comăneci și Ion Dolănescu au fost împreună în anii ’80

Nadia Comăneci a intrat în istoria gimnasticii, atunci când a obținut primul 10 la olimpiadă la acest sport. Se întâmpla în anul 1976, la Jocurile Olimpice de la Montreal. Sportiva a devenit o legendă, iar rezultatele ei au fost aplaudate atât în țară, cât și în străinătate. Printre cei cărora le-a atras atenția s-a numărat și regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. Deși era cu 17 ani mai în vârstă decât gimnasta, acest lucru nu l-a împiedicat să o cucerească.

Citește și: Gestul pentru care Nadia Comăneci a fost pusă la zid: “Așa îți educi copilul”. Cum l-a fotografiat pe fiul ei

Povestea de dragoste dintre cei doi, despre care mulți au uitat, a început când Nadia avea 25 de ani. Idila a durat 4 ani și se spune că Dolănescu era hotărât să se căsătorească cu ea. Petreceau mult timp împreună, iar atunci când voiau să se relaxeze, se retrăgeau departe de ochii curioșilor. Escapadele lor erau pe litoralul românesc și undeva lângă Focșani, unde locuia unul dintre finii lui Dolănescu.

”S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerile lui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa (n.r. lângă Focșani)”, declara un apropiat al celor doi, în urmă cu ceva timp, pentru presă.

Citește și: Cu cine s-a iubit Nadia Comăneci, înainte de căsătoria cu Bart Conner

Imagine rară cu Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, de pe vremea când formau un cuplu. Locul special unde mergeau când voiau să fie singuri
Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, pe vremea când formau un cuplu

De ce s-au despărțit

În ciuda faptului că artistul avea intenții serioase, relația dintre ei s-a încheiat după 4 ani și nu au ajuns niciodată la altar. Nadia Comăneci a decis, la un moment dat, să se mute peste Ocean, iar atunci lucrurile s-au răcit între ei. S-au mai văzut în calitate de prieteni, atunci când fosta gimnastă a venit în țară. Nadia Comăneci s-a căsătorit în America cu antrenorul Bart Conner. Cei doi au împreună un băiat adolescent.

Citește și: Cadoul extraordinar pe care Nadia Comăneci i l-a făcut fiului ei, la împlinirea vârstei de 17 ani: „Își dorea de multă vreme”. Valorează zeci de mii de dolari

Pe de altă parte, Ion Dolănescu a fost căsătorit cu Justina Băluțeanu, înainte de a o cunoaște pe Nadia. Cea mai cunoscută poveste de dragoste a sa a fost însă cea cu Maria Ciobanu, alături de care a avut un băiat. Cei doi nu au fost căsătoriți cu acte. O altă femeie cu care Ion Dolănescu s-a iubit și care l-a făcut tată a fost Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu. Artistul s-a stins din viață în anul 2009, la vârsta de 65 de ani, în urma unui stop cardiac.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.3 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *