Imagini cu Anamaria Prodan care nu pot fi uitate niciodată. Momentul în care a pozat în cel mai provocator mod

Puțini români nu au auzit de Anamaria Prodan, una dintre cele mai de succes femei din România. De-a lungul timpului, s-a remarcat datorită carierei sale inedite, fiind și una dintre cele mai bune impresare de fotbal din țara noastră. Cu toate acestea, momentul care a propulsat-o în showbiz a fost apariția în Playboy, în anul 2007.

Cum arăta Anamaria Prodan în 2007

Pentru întreaga Românie a fost un mare șoc faptul că fiica regretatei artiste Ionela Prodan a ales să se dezbrace în pictoriale incendiare.
Totuși, ceea ce nu mulți știau a fost că Anamaria Prodan a pozat goală cu un scop precis.

În urmă cu 16 ani, vedeta stârnea nu doar admirația bărbaților, cât și pe cea a femeilor. Cu o siluetă perfectă și încrezătoare în propria imagine, Anamaria Prodan a fost protagonista unor poze senzuale, care nu pot fi uitate nici acum.

Deși anii au trecut, timpul nu pare că și-a pus amprenta pe înfățișarea celebrei impresare. Mereu a avut apariții impecabile, însă, la o scurtă privire, imaginile de atunci înfățișează o altă Anamaria Prodan.

Citește și Asta le întrece pe toate. Cum a putut să apară Anamaria Prodan la petrecerea VIVA. Toată lumea a rămas mască

De ce a pozat în Playboy, de fapt

Recent, Anamaria Prodan a mărturisit că principalul motiv pentru care a pozat într-o revistă dedicată bărbaților a fost unul strict profesional, știind că un astfel de plan îi va oferi oportunitatea de a semna cu ce jucători își dorea.

„Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Toată lumea m-a întrebat de ce am vrut să apar în Playboy, îmi spuneau că n-am nevoie. Ba da, aveam! Pentru că eu știam clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez ce jucători vreau! Mi-am planificat fiecare pas.

După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea echipa națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală toată ziua, când am venit în România din America am zis să văd ce pot să fac. Pe atunci eram sculptată! Arătam de leșinai, eram fiță! Cine mai era ca mine?”, a explicat vedeta în podcastul „La Mijloc”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *