Imagini de colecție cu fiul cel mare al lui Ștefan Bănică și iubita lui. Radu și Ioana au împlinit 1 an de relație, cum au apărut împreună FOTO

Cei doi tineri și-au declarat reciproc dragostea

Scris de: Daoud Andra

05 Jun. 2024

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică este foarte discret în privința vieții personale, dar, din când în când, postează fotografii alături de iubita lui. Radu Ștefan Bănică și tânăra cu care formează un cuplu au împlinit un an de relație și s-au afișat într-o ipostază adorabilă, pe rețelele de socializare.

Radu Ștefan și iubita lui au împlinit un an de relație

Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. poate spune că este realizat atât pe plan profesional, cât și personal. Tânărul îi calcă pe urme tatălui său și a ales o carieră tot în domeniul artistic, dar are și o mică afacere. În ceea ce privește viața personală, Radu Ștefan s-a afișat, la începutul acestui an, pentru prima dată alături de iubita lui.

Cea care îl face fericit se numește Ioana Văllimărescu, iar acum au împlinit un an de relație. Tânărul artist nu a putut lăsa aniversarea să treacă fără să o marcheze pe rețelele de socializare. Radu Ștefan a publicat câteva fotografii în care apare alături de iubita lui și a scris în dreptul lor: ”Un an de iubire”. Partenera lui nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu cu ”Te iubesc”.

Vezi și: Cu ce se ocupă mama lui Radu Ștefan Bănică în prezent. Camelia Constantinescu e la fel de graţioasă şi frumoasă ca în tinereţe

Cu ce se ocupa mama lui Radu Stefan Banica in prezent 6
Ștefan Bănică și fiul lui

Ce sfaturi prețioase a primit Radu Ștefan de la părinții lui

La 22 de ani, fiul lui Ștefan Bănică îmbină cariera muzicală cu actoria, la fel ca tatăl și ca bunicul lui. Radu Ștefan are însă și un business, respectiv o cafenea pe care a pus-o pe picioare cu ajutorul părinților săi. Artistul și fosta lui iubită, mama lui Radu Ștefan, l-au sprijinit și i-au oferit sfaturi importante în cariera pe care a ales-o.

”(Mama – n.r.) mi-a zis să fac totul cu încredere și cu pasiune. E adevărat în orice domeniu. Cam același lucru, dar cu alte cuvinte (l-a sfătuit și tatăl lui, Ștefan Bănică – n.r.)”, a spus tânărul, într-un interviu.

Vezi și: Radu Ștefan Bănică a împlinit 22 de ani. Și-a făcut un tatuaj chiar de ziua lui. Internauții au reacționat imediat: “Acum va fi greu să te oprești”

La rândul său, Radu Ștefan Bănică are o serie de sfaturi și de lecții pentru sora lui mai mică, Violeta. Adolescenta în vârstă de 16 ani a început de curând să se afișeze pe rețelele de socializare alături de iubitul ei, iar fratele său i-a dat câteva sfaturi.

”Îi dau sfat să fie un pic cumpătată. E la început, nu s-a lovit de ce m-am lovit eu. Să aibă grijă, că nu e o lume atât de roz. Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare, nealegând să faci asta, în cazul ei. Eu mi-am ales un drum public, ea încă nu. Asta i-am zis, să aibă grijă, că nu e ca în filme”, a spus Radu Ștefan Bănică, pentru Unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *