Imagini de colecție cu Gabriela Firea, din tinerețe. Cum arăta, când era reporter, cu mult înainte să intre în politică FOTO

Gabriela Firea a avut o carieră de peste două decenii în Jurnalism.

Înainte de a fi politician, Gabriela Firea era una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Ea a lucrat, pentru o bună perioadă de timp, ca prezentator de știri în cadrul trustului Intact. Însă cariera ei în jurnalism a început cu mulți ani înainte de a lucra în Antene. Iată cum arăta fostul edil al Capitalei în tinerețe. Imagini de colecție cu Gabriela Firea de pe vremea când era reporter.

Imagini de colecție cu Gabriela Firea, din tinerețe

În prezent, Gabriela Firea apare adesea pe micile ecrane din postura ei de politician. Este senator al României și a ocupat, pe rând, funcții importante precum cea de Primar General al Bucureștiului și ministru al Familiei și Egalității de Șanse.

Gabriela Firea a fost şi consilier pentru relaţii publice şi imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999, purtător de cuvânt al Guvernului şi Secretar de Stat, şef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Înainte de a fi om politic, Gabriela Firea a ales o carieră în jurnalism. A intrat în presă în 1990 fiind reporter la săptămânalul „Pur și simplu“ din Bacău, orașul în care s-a născut. Apoi a lucrat tot ca reporter la cotidianul Azi din București, iar în perioada 1992-1993 a fost redactor-prezentator la Radio Contact.

Între anii 1993-1999 a lucrat la Televiziunea Română, având mai multe funcții, precum cea de reporter, editor, prezentator și moderator la diferite rubrici și emisiuni.

În anul 2001, s-a angajat în trustul Intact. A fost redactor și prezentator al emisiunii „Observator” (până în iulie 2009), precum și realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 și al emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3.

De asemenea, a ocupat și funcții de conducere în cadrul revistelor Săptămâna Financiară și Felicia, dar și la ziarul Financiarul.

În 2012, Gabriela Firea a surprins pe toată lumea, atunci când a anunțat că renunță la cariera în televiziune și alege politica. Din același an este membru al PSD.

Gabriela Firea, reporter la Bacău
Gabriela Firea, reporter la Bacău

Cum s-au cunoscut Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele, actualul primar al orașului Voluntari, de mai bine de 13 ani. Cei doi și-au unit destinele în septembrie 2010 și au împreună doi copii. Edilul a cerut-o de soție pe Gabriela Firea după doar trei săptămâni de relație.

„Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan. Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent”, declara Florentin Pandele la Antena1.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *