Imagini de colecție cu jurații de la Românii Au Talent de la începutul carierei. Cum arătau Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur, la debut

Cât de mult s-au schimbat cei patru jurați de când au debutat

Scris de: Daoud Andra

02 Jun. 2024

Românii Au Talent este una dintre cele mai longevive emisiuni de divertisment de la noi. De-a lungul timpului, componența juriului s-a schimbat de mai multe ori, însă în ultimele sezoane acesta a fost compus din: Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur. Puțini știu cum arăta fiecare dintre ei la debut sau cum au ajuns să lucreze în televiziune.

Cât de mult s-au schimbat jurații Românii Au Talent de la debut

Emisiunea Românii Au Talent a ajuns la finalul celui de-al 14-lea sezon. Ediția de anul acesta a fost câștigată de Cristian Ciaușu, care a cucerit publicul, dar și juriul cu talentul lui de a cânta la nai. Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au aplaudat încă de la preselecții talentul adolescentului.

De-a lungul timpului, adică din 2011, când s-a difuzat primul sezon, componența juriului s-a schimbat de mai multe ori până a ajuns la formula din prezent. Singurii care sunt la masa juriului de la primul sezon sunt Andra și Andi Moisescu. Puțini își mai aduc aminte cum arătau aceștia atunci când au debutat în muzică, respectiv în televiziune.

Vezi și: Câștigătorul de la ”Românii au Talent” care refuză o colaborare cu Andra. Ce a putut să spună despre celebra artistă, detalii nebănuite din culise

Andra avea doar 14 ani atunci când a lansat primul ei single. Se întâmpla în anul 2001, iar de atunci artista a scos hit după hit, devenind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Andi Moisescu, pe de altă parte, a lucrat la început în radio, după care a făcut trecerea către televiziune. Apare pe sticlă din anul 1996, iar în urmă cu câțiva ani a mutat emisiunea pe care o avea la Pro TV în mediul online.

Juriul de la Românii au talent
Juriul de la Românii Au Talent

De la actorie la televiziune

În ceea ce-i privește pe ceilalți doi jurați, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, aceștia au ceva în comun: ambii vin din zona de actorie și au făcut trecerea, treptat, către televiziune. Dragoș Bucur a jucat în numeroase filme înainte de a primi propunerea de a fi gazda emisiunii Visuri La Cheie și jurat la Românii Au Talent, ambele la Pro TV.

Vezi și: Ținuta deosebită purtată de Andra Măruță în noul sezon “Românii au talent”. Vedeta a strălucit: “Foarte faină”

Mihai Bobonete, pe de altă parte, a cunoscut succesul în stand-up comedy și a avut numeroase apariții în cluburi de profil, înainte să facă trecerea către seriale TV. În 2012 a primit propunerea de a juca în serialul românesc de comedie Las Fierbinți, în care apare și în prezent. Pe lângă serial, a mai fost jurat la emisiunea Vocea României Junior, iar acum face parte din juriul Românii Au Talent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *